fatboy Posted May 16, 2006 Report Share Posted May 16, 2006 (edited) Evo jedne radio reklame za jednu vrsacku pizzeriju koja ima univerzalno glupo ime "Masters" (ko je reko Hi-Men?) koju sam radio jos prosle godine u najskromnijim produkcijskim uslovima i uz minimum znanja ali sam se is3povao sa jednom idejom i hteo sam posto-poto da je uradim sa ortakom koji mi je posudio svoj glas za istu. Reklama inace nikada nije videla svetlost dana AKA emitovanje na radiju jer je okarakterisana kao cudna, nerazumljiva.... nepozeljna ukratko Ja sam je danas slucajno iskopao, pa je okacih ovde da je bar neko cuje i kaze sta misli o istoj... Velika je 2mb: http://users.hemo.net/nigger/Pizzeria_Masters.mp3 Edited May 16, 2006 by nigger Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted May 16, 2006 Report Share Posted May 16, 2006 nije mi jasno shta nije valjalo ovo je jedna od retkih radio reklama za koje ne bih rekao "koji idiot je ovo pravio" kad bih je chuo Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted May 16, 2006 Report Share Posted May 16, 2006 (edited) nije mi jasno shta nije valjalo ovo je jedna od retkih radio reklama za koje ne bih rekao "koji idiot je ovo pravio" kad bih je chuo Pa zato i ne valja. Neće valjda urednik da pusti reklamu koja nije glupa, pa da se neki Edited May 16, 2006 by voodoo^nbgd Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted May 16, 2006 Report Share Posted May 16, 2006 (edited) Muzika je odlichna, ali ima previshe dugih "dramskih pauza,, Edited May 16, 2006 by stalja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted May 16, 2006 Report Share Posted May 16, 2006 brate vrh je reklama... samo sto si malo bolje trebao da ispeglas glas ortaku..al ko ce sad da smara s tim. mene zanima gde si nasao ovu muziku sto ide u pozadini? btw. aj nemoj ubuduce ljubicasta slova.... na RuR Retro se nista ne vidi.... ja moram da bacim klip sto su ortaci radili "reklamu" za lav piwo... samo dok ga kompresujem i odem negde gde ima normalan net... ja sam isto imao par blentavih reklama , ali u silnom prepakivanju hdd-a slucajno sam ih pobrisao Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted May 16, 2006 Author Report Share Posted May 16, 2006 (edited) Pa zato i ne valja. Edited May 16, 2006 by nigger Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
shone zlo Posted May 16, 2006 Report Share Posted May 16, 2006 (edited) he-man & masters of the pizza Edited May 16, 2006 by shone zlo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted May 16, 2006 Author Report Share Posted May 16, 2006 btw, hvala adminu sto je premestio topic ovde, kad sam defos pa ga nisam sam oma ovde parkirao... Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 16, 2006 Report Share Posted May 16, 2006 Pa sve je to kul, ali reklama je malo isuvise ozbiljna za radio. Radijska reklama mora da hvata na neku foru. obicno u nasim uslovima na primitivizam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted May 16, 2006 Author Report Share Posted May 16, 2006 To smo vec zakljucili ovde definitivno :) Fora i jeste u tome sto sam hteo da napravim nesto sto ima "umetnicku vrednost" i da onda vidim kako takve stvari prolaze u danasnjem drustvu... I video sam <o> Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GOd Posted May 17, 2006 Report Share Posted May 17, 2006 svaka chast za reklamu al definitivno ni najinteligentniji kamiondzija koji slusha radio ne bi skapirao ni pochetak a ne celu reklamu mozda bi ti bolje ishlo da radish neshto ozbiljnije a ne ozbiljne reklame Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
juicer. Posted May 17, 2006 Report Share Posted May 17, 2006 Imam osecaj kao da se radi o radio emisiji a ne o reklami :)) Quote Gotta learn the rules so i can break dem properly! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 17, 2006 Report Share Posted May 17, 2006 ja bi' otišao u piceriju masters, al što kažu ovi, nije baš reklama za plebs.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted May 17, 2006 Report Share Posted May 17, 2006 hahaha al muzikica je vrh :))) Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted May 18, 2006 Report Share Posted May 18, 2006 haha odlichna je reklamica i muzika je keva nanananan Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts