Snou^ Posted May 14, 2006 Report Share Posted May 14, 2006 Nov sam u ovome ;) ali bih zeleo da cujem od gurua koi su njihovi fav setovi, ako ih ima vise slobodno. jutarnju, ekshn, vecernji ;D Da vidim pa da preslusam :)) p.s soz ako je bila ova tema, searchovao sam, promakla je mi je. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted May 15, 2006 Report Share Posted May 15, 2006 fatboy slim @ brighton beach marko nastic live sava centar 28.06.2003,ako se dobro secam to je bilo za Bailey-vu zurku.... Dj Preach live at summer club alicante 14.08.2005 svaki Tigin set svaki Mylov set p.s. i u ono vreme kad sam poceo da slusam ovu mjuzu,svaki Umekov set je bio jebena lektira... Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted May 15, 2006 Report Share Posted May 15, 2006 DJ Antoine set (oni stariji 2004) - jutarnji Fat Boy Slim sa Brighton Beacha i sa EXIT-a, Cristian Varela aka Carlos Duran @ Monegros 2005 - da kazhemo eksh :) Quote Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted May 15, 2006 Report Share Posted May 15, 2006 nekako ne mogu da trpam u isti kosh ono shto sam slushao lajv i ono shto nisam tako da cu samo izneti u ovome ono shto nisam slushao: chilijana/jutarnji: Gordan @ Stereo Friz '02 pranje/ekshn: Chris Liberator @ Invader Bulgaria '05 vechernji?/malo manje pranje: Tiga @ Dance Department '06 Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted May 15, 2006 Report Share Posted May 15, 2006 moj najbolji je definitivno 3 set, federer protiv agasija proshle godine u finalu us opena Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted May 15, 2006 Report Share Posted May 15, 2006 Moj omiljeni je set nekih no Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted May 15, 2006 Report Share Posted May 15, 2006 mixevi za kuci slushati emerson @ singapore (oba diska) grovskopa - re-emerging (preporuka svima koji imalo tehno vole) ----> http://www.psnz.net/arhiva/Grovskopa%20-%20Re-Emerging.zip user: arhiva pass: arhiva luka baumann - boys just wanna have fun luka baumann - pearls before swine deckard - 001 amok - amoklounge uzhivo green velvet @ paradiso (prvi i poslednji put) emerson @ exit 05 evil nine @ exit 05 adam beyer @ exit 04 teebee @ gradilishte pre neki dan (ja i dalje ne verujem koja je ovo zhurka bila) Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted May 15, 2006 Report Share Posted May 15, 2006 stvar je u tome shto ih se ne secam recimo znam da sam jako voleo jedan kristijan smitov mix ali mi je na nekom "backup" disku koji nemam pojma gde je :) a i ima ih previshe, pomenuo sam samo one koji su mi prvi pali na pamet tu je recimo adrian lin - layered soul sean collier - ocean of emotion slam - fabric (ovo je jako jako dobar mix) sven vath & richie hawtin - sound of the third season Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted May 16, 2006 Report Share Posted May 16, 2006 haha se secash koliko smo odlepljivali na third season e to je STVARNO dobra muzika, pogotovo kad vath zabode sheri veri i blood angelse Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts