Jump to content

LPF

Fr3nk

Recommended Posts

rece mi ortak da je koristio taj i kaze nije losh, ali se vratio na keiro. Keiro >> all , malo je komplikovaniji za razliku od drugih ,ali zato radi ko sat. A ako ocesh bezbednost i jednostavnost ZAP je tu.

This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country.

[23:47] <manager-> jao dete jao dete :D

chickenonaraft.kom

zato shto je to neshto najgore shto moze da se desi tvom kompu posle nortona.resursi koje vuche ZA jednostavno nisu adekvatni njegovim rezultatima, vecina ostalih firewalova postize iste rezultate sa mnogo manje patnje po tvoj komp. kolega je to sve lepo opisao u IT marketu, dodushe sad se nesecam shta je rekao za ZA ali relatvno fin pregled, mada koliko me pamcenje sluzi ne bih se bash po svemu sa njim tu slozio;)

No one can survive becoming a legend.

i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech.

Uf kada se setim tog keria :) Dake pitam me ortak koji FW imas i koji ti je ip ja mu kazem i za 5 in mi kaze pogledaj nove vajlove u root c diska. I vidim txt fail supalj_ti_FW.txt ili tako nesto nesecam se. Tako da je to odmah odletelo sa mog kompa :) Tada sam otprilike batalio win :) U svakom slucaju koji god FW da uzmes DOBRO ga podesi to je najvaznije, po meni cak i vaznije od odabira fw-a

ako neko u tvom okruzenju zna valjano da podesi neki firewall instaliraj taj, ako te mrzi da se bakcesh sa celom prichem outpost daje najbolje "out of box" rezultate.

No one can survive becoming a legend.

i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech.

E ljudi...

dajte neki free fw i antivirus

koristio sam nod32+kerio ali kad su istekli trial periodi skinuo sam ih...

sad koristim avast!+nemampojmakoji fw ali avast nece da skida nove definicije sa ovim serialom sto sam mu kucao (naravno neki krek sa neta),tj skidao do pre neki dan,pa prestao :(

Novi forum smrdi

3do1AEy.pngyxHzIOp.png