Jump to content

Recommended Posts

• Replies 85
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

za sebe volim da mislim da sam complex-free , sto je odgovor ne vecinu pitanja... odgovor na ostala pitanja je slican kao i blacksun-ova... sem jedne stvari, to je da ne volim skinse...

The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country.

ma ispada ko da smo svi sve sami originali :P

mislim jesmo u faci , statisticki je dokazano da nema dve iste face , cak ni blizanci (jednojaje) nisu potpuno isti .. ali u psihi verujem da ima jos milion "malih iskomplexiranih dunja" i slicnih midgeta :)))

step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body..

volim ovaj krukov surovi iskreni cinizam...

a sto se tiche foliranja i konformizma.ne pijem, ne pushim, ne drogiram se, valjda to govori da nisam konformista ali takodje, ne trudim se da teram kontru samo da bi se reklo kako sam tr00 ili alternativa.

It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad

Da li se pretvarate, folirate, glumite?

Da, veoma chesto kada treba da uradim neshto shto mi se ne svidja.

Koliko drushtvo utiche na vashe izbore?

Ranije je dosta uticalo, sada utiche logika i ponekad zena [:D]

Da li ste buntovnici u dushi?

Ne, mozda ponekad kada me neke stvari koje vidim oko sebe bash-bash iznerviraju.

Koliko vam je bitno da budete prihvatjeni?

Dok sam bio "mlad zelen i neukusan" bilo mi je veoma vazno da budem prihvacen u drushtvu, a onda je nastupio prelomni momenat i shvatio sam da jednostavno treba biti samim sobom.

Koliko vas je zaista spremno da budete ono shto jeste po svaku cenu?

Ovo je teshko pitanje za nekog ko ima 30 godina i porodicu - da si me pitao pre 5-6 godina rekao bih da sam spreman po svaku cenu da isteram svoje. Danas mogu da kazem da se bez kompromisa necete lepo provesti u zivotu.

Da li znate ko ste, shta ste, shta zaista zhelite?

Chovek se uchi dok je ziv. Glavno je imati ciljeve - kratkosrochne i dugorochne, i truditi se svim silama da ih dostignete. A znacete tachno ko ste i shta ste kada se osvrnete i vidite svoje postupke sa stanovishta sadashnjosti i proshlosti - mnoge stvari koje vam se sada chine pravilnim za 10 godina ce izgledati naivno i smeshno.

Koliko bi daleko ishli u odbrani svojih stavova?

Kao shto rekoh ranije, najlakshe je biti tvrdoglavim i ne popushtati. Mnogo je teze naci reshenje koje ce biti dovoljno dobro da zadovolji i vashu i tudju volju.

Ili jednostavno idete linijom manjeg otpora?

Ne, to je josh gore od tvrdoglavosti...

Shta je za vas dobar provod?

Ah... Dobar provod je kada si na moru sa devojchicom (ili u mom sluchaju sa zenom), sedite predveche na terasi kafea pored plaze, pijete koktele i gledate zalazak sunca. Zvuchi smeshno i banalno, ali nije mi vishe stalo do ludih zurki :)

Koliko ste iskreni prema sebi i drugima?

Iskren sam koliko god mogu da budem. Jednostavno neke stvari ljudi bolje da ne znaju... Zivot (hvala Bogu retko) zahteva od nas da uradimo neshto zbog chega cemo se kajati, ali ako u momentu kada treba doneti reshenje nema drugog izbora odluchno cu izabrati to shto ce najmanje nashkoditi mojim bliskim.

Edited by ZerBah

А в чем сила, брат?

понекад, али све ређе и ређе, како се приближавам унутрашњем миру, и то само према спољном свету НИКАКО према себи. сматрам да је фолирање показатељ слабости и неприлагођености, немогућности да одбраниш своје позиције пред собом и пред другима.

раније више, сада све мање. и то је, мислим, питање прилагођености.

јесам. још како, само смешно делује, пошто сам suit. [8D]

раније више, а од како сам стварно схватио шта значи "не можеш свијем свету угодити", не трудим се. људи ће да те прихвате какав год да си, уколико си поштен према себи, пре свега.

нисам још дефинисао шта значи "по сваку цену"

знам, и то стално допуњујем новим открићима. и даље умем сам себе да изненадим

раније сам ишао до краја, данас, не више. то је питање сигурности у себе. ако сте сигурни у оно у шта верујете, не морате то доказивати другима да бисте доказали себи. и, ако је неко довољно упоран у одбрани својих ставова, насупрот вашим, само га оставите на миру после одређене тачке, јер ЗНАМ да сам у праву и да он греши. што вам је та особа ближа, тачка је даље, тј. највише се свађам са најближима...

Ili jednostavno idete linijom manjeg otpora?

никад.

уф...

трудим се да будем што искренији...

MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVA

Style over subsistence

Crown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One.

ponekad ...

da se razumemo oko jedne stvari - niko nije imao koristi od toga sto je prema svima bio otvoren u svakom trenutku, a to bi cesto otislo i na ogromno gubljenje vremena za objasnjavanje svojih stavova :)

Imam svoje stavove, ali se ipak trudim da budem sto vise team-player ...

Tako da utice. (ovde mislim na one ljude sa kojima se susrecem svaki dan, naravno ne na povodjenje za svacijim misljenjem)

Bilo nekad ... :)

Sad se vise ne smaram s tim...

Buntovnistvo se ne isplati ... popusis samo da bi se isplatilo onima koji to nisu zasluzili :/

Prilicno, ali ne svugde, kao sto rekoh par pitanja gore :)

pa sta drugo mogu da budem ?

cak i da uzmem lazem sebe i druge po ceo dan i dalje sam ja, samo sam jos i lazov :)))

uopste to "budi ono sto jesi" je jako debilan pojam :\

Najvecim delom da, ali ne mogu da kazem da sam za sve bas siguran :\

a ono ... sa 23 bilo bi mi i vreme da budem

ima par jako bitnih stvari koje nisam jos odlucio

Koliko bi daleko ishli u odbrani svojih stavova? Ili jednostavno idete linijom manjeg otpora?

vrlo daleko s tim da :

1. sta je covek spreman da zrtvuje i sta vredi zrtvovati zavisi od toga o kom stavu se radi, za mnoge ne vredi gubiti neke bitne stvari

2. odbrana stavova ili sebe nije isto sto i buntovnistvo

Previse stvari ...

dobar provod moze da bude i na zurci,i na pivu sa ortacima i na basketu i sa devojkom .... ne mogu da definisem

Prilicno ...

imao sam periode i kad sam se trudio da "zaobidjem istinu radi visih ciljeva" :))) ali sam na vreme skapirao da se ne isplati

ne, jer nemam potrebe, ono sam shto jesam i meni lepo...

zavisi o kakvim uticajima se radi, ali uglavnom sama biram

hm? ponekad... uglavnom se trudim da se razlikujem...

opet zavisi od koga prihvacena... pa ne zelim ni ja da me svako prihvati... mogucnosti su razlichite...

uvek sam bila i ostacu ono shto jesam... deshavalo mi se da zbog toga trpim neke posledice, ali ne zelim da se menjam...

naravno da znam, Weshtica... :o)

mnogo...

Ili jednostavno idete linijom manjeg otpora? Kud svi Turci tu i mali Mujo.

nikad....

nije bitno shta radim i gde sam samo da sam sa osobom koju volim ili sa ljudima do kojih mi je stalo...

ponekad i previshe iskrena... surovo iskrena...

Code Realms

Evo je, bice nevolje...

Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe.

One... Two... Freddy's coming for you...

Three... Four... Better lock the door...

Five... Six... Grab a crucifix...

Seven... Eight... Gonna stay up late...

Nine... Ten... Never sleep again!!!

za sve ove koji sumnjaju da neiskompleksirana osoba postoji - blow me ;) evo upravo iz ovog razloga ja nemam gomilu prijatelja i drugara, jer svakom kazhem ono shto mislim... ne radim nikada iza ledja, i uvek pljunem u lice ako je neko to zasluzio ili ako ja mislim da je to ispravno.

+ shto sam napomenuo da nisam oduvek bio takav, ali se u zhivotu jednostavno dese odredjeni nizovi dogadjaja koji ti totalno promene i razmishljanja i pristup problemima koje imash...

bash mrzim foliranje. jbg. kad neko krene da se pravi:"ja i ortaci juche bili do grada, celu noc nisam spavao","uf koja je shteta bila juche". a jasno vidis da se pretvara. od toga mi dodje muka. kada vidim da sam nekoga potpuno provalio u foliranju i kada mi dodje na penal, ne napenalim ga. vrlo cesto uspem da ga dovedem dotle da mogu pred celim drustvom da ga skenjam zbog foliranja. ali kada to treba da se desi, nesto mi kaze:"dosta je". i stanem. ne znam zasto.

tako i na RURu, kad vidim da nekoga mogu da napenalim, retko kada to uradim. jednostavno nisam takav. mozda je to i greska ali jbg.

inache, bitno mi je da budem prihvacen. ali ako neko bash nece... jbg. ne mozes bash sa svima.

Edited by Formica

Does sponsors helping to you and your team or?

-Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors.

kole ce prevesti.u redu je...

ti cupavi mozes i da ne procitas, ti sve ovo znas napamet ko pesmicu :)

zna on na koga mislim i nece se uvrediti :)

ne, uvek glumim da glumim, pa svi misle da glumim, kad ono ja :)))))) pa, volim da provociram ljude - da cujem njihovo misljenje, pre nego sto cuju moje, tako da to vec dovoljno govori o meni ... ma svi smo mi puni govana ... igrah malo onaj FO pa zapamtih neku mudrost koju cu da podelim sa vama: opinions are like assholes, everyone has it, and they all stink :)

sve manje i manje i manje, sem na globalne koje NECU da menjam - tipa koji jezik pricam i da quqam koliko zaradjujem sto zivim u zemlji Dembeliji, heheheh Nije smesno, ali ako svemu pa i smrti mozes da se osmehnes ... samo na pravi nacin ;)

ako to podrazumeva drkanje murije dok oni mene drkaju i uvek izaci iz toga sa osmehom na licu i toplom osecanju u predelu kite, da, jos uvek :) (primetih sta sam napisao, pa molim lowlife da ne smara sa gay komentarima...)

inace ne bi mi smetalo opet da se malo gadjam sa murijom kamenjem po gradu, i dalje mislim da je to jedini nacin :)

pred ljudima koje ne poznajem, nije mi stalo do njihovog misljenja, nimalo, verovatno, ako sam nadrkan ko sad ili me nadrkaju jer se (ne) razumemo, ni njima nikad vise posle prvog susreta. pred onima koji me kapiraju, jos manje. to je razlog zbog kojeg me kapiraju. jebote, sad kapiram sta je stric hteo da mi kaze kad mi je rekao da u gadnog starca rastem :))))

u ja sam otisao toliko daleko, da me neko sa strane i dalje drka sto sam mu rekao nesto otprilike da mu je autoritet u visini topuza i da mu tragovi smrde necovjestvom ... bivsi sef, a proslo je godinu i po od kako sam mu to rekao ... MALI je bedak sto je sin generalnog direktora. al meni i dalje nekako super kad god ga vidim, znam da se seti trenutka kad sam mu to rekao i da taj dan nece moci da jebe zenu, jer misli na ponizenje sto su svi oko nas krenuli da se cerekaju, zbog face: "ne verujem sta si mi rekao" ... BUAHAHAHAH al sam zao ... malkice 0:)

al sutra krenem da razmisljam da mozda i nisam trebao, zbog kolicine karanja koju primim taj dan,al kad skapiram da ne zelim sebi da dozvolim da me on i slicni karaju, samo ojacam i guram dalje :) i dalje mu se smesim u facu kad god ga vidim. mozda kad bi mi oprostio, ja bi prestao da mu se kezim ... ali to je ipak metafizicko pitanje :)

neki ljudi bas ozbiljno shvataju svoju misiju u zivotu.

Da li znate ko ste, shta ste, shta zaista zhelite? Koliko bi daleko ishli u odbrani svojih stavova?

pise u signaturi :) vecina ljudi ima misiju koju treba da ispuni a nema svoj zivot, trivijalno je sto misle da je to zivot. isti ti ljudi zive na ostrvima i u retkom su kontaktu sa drugim ostrvima, da ne kazem drugim ljudima. TO nisu ljudi. TO je zombi squad. samo pogledajte onu gomilu razgazene mehanike, slozene i jednostavne, koju ujutru ide na posao sa praznim pogledom. i koja od dosade cita reklame na bilbordima ... ti isti govnari MENI kroje da ne mogu da zivim kako ja hocu, nego u njihovima govnima sa njima. i s time necu da se pomirim. zive u govnima i cim neko na BILO KOJI nacin pokusa samo da se izdigne oni ga vuku nazad. e sad ima nekih sto misel da ce na taj nacin i oni izaci, a ima tih tih ... nemam reci za takve ... koji te vuku zato sto misle da je pravilno ziveti u govnima. nemojte me shvatiti pogresno, ne mislim na materijalna govna. vec na duhovna i mentalna. ostalo je sve ionako prolazno ...

do koje granice, pa ako treba do mass ponizenja. nazalost oni ce uvek smatrati da se to ja ponizavam, ne kapirajuci da su to oni. da sam odigrao njihove uloge da vide banalnost. NARAVNO, ima onih s kojima moze da se podeli zivot, i prave tu odluku sa 14-15 i drze je se do kraja zivota, svi ostali dobijaju nalepnicu GOVNAR ili ZOMBI da je nose do kraja ... ili jos gore SLABIC. e tu je BAS tesko nositi ...

Ili jednostavno idete linijom manjeg otpora? Kud svi Turci tu i mali Mujo.

toliko idem da skoro svi idu u suprotnom pravcu ...

igrice, pljugice, sex, mikro nasilje, spavanje redje, zikamu, alkohol za opadanje kvaliteta razuma u velikim kolicinama pa ukrug hihihihihihih -- kad poludim

mir nedeljom ujutru posle liturgije ... -- sve ostalo vreme. to mi je jedino efikasno kvalitetno utroseno vreme u koje nikad necu posumnjati. posle toga sve moze ... u tome je lepota toga. nemojte misliti da u tome trenutku nema mesta nizakoga... naprotiv

uvek ih pitam jel oce polu istinu, istinu ili surovu istinu. SVI _UVEK_ izaberu poslednje, i kazem im da ne mogu da je podnesu ... i onda im dam saosecajnu istinu iliti srednje sa objasnjenjem :) prema sebi samo surovo, inace ne bih imao sta da ispovedim i za sta da se kajem, i da popravim ako budem imao prilike, da se iskupim na neki nacin ...

uostalom sta fali leksikonu ...

tu sam prvi put saznao da se neko lozi na mene, i da se neko izvinio sto je nabedio mene i jos jednu devojcicu da smo isarali neciju torbu ...

otkrilo mi ceo jedan svet :)

e jebote sto sam sentimentalan ...

da me neko pita sutra ovo isto, verovatno ne bi bio ovaj isti odgovor, ali bi i dalje bio svojevrsan meni ;)

Never underestimate the power of human stupidity. Robert A. Heinlein

God is subtle but he is not malicious. Albert Einstein