Jump to content

Recommended Posts

• Replies 85
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

ne znam, mrzi me da se foliram, mada mene realno mrzi u ovom periodu i da zivim [:D]

trudim se da furam neki svoj trip iako nek ljudi kontaju kao "nezreo, glup, al ustvari neshvatjen zonfa" shto bi me pre doticalo, al sad nekako ignorance ftw:D

evo, totalno opushtena i vesela bleja je bila kod ortaka gajbi, nas 6 seli i kao aj da opichimo asociacije, za pocetak cugnuli nas troje po rakijicu i posle josh jednu, uf kako je gotivno mucanje (pre toga 4-5piva i koktel)... :D lepo sma se ismejao ...

ako je dobro drushtvo dobar je i provod, tipa peshacenje do bg`a po shinama od sebesha il sha ja znam :)

( [;)] )...

mrbean6hi.jpg

mogu ja milion posto da budem ono sto jesam ,ali ljudi me obicno skapiraju posle treceg ili 55. susreta i price sa mnom , a do tad ili zauvek ..

.. me smatraju....

..."malom slatkom dunjicom" :P

step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body..

ne znam, mrzi me da se foliram, mada mene realno mrzi u ovom periodu i da zivim [:D]

trudim se da furam neki svoj trip iako nek ljudi kontaju kao "nezreo, glup, al ustvari neshvatjen zonfa" shto bi me pre doticalo, al sad nekako ignorance ftw:D

evo, totalno opushtena i vesela bleja je bila kod ortaka gajbi, nas 6 seli i kao aj da opichimo asociacije, za pocetak cugnuli nas troje po rakijicu i posle josh jednu, uf kako je gotivno mucanje (pre toga 4-5piva i koktel)... :D  lepo sma se ismejao ...

ako je dobro drushtvo dobar je i provod, tipa peshacenje do bg`a po shinama od sebesha il sha ja znam :)

( [;)] )...

gsami23mt.th.jpg

a ma dobro to, mislim nije da totalno tako zrazmishljam [:D]

pozitivno u al ne to sharenilo... :D

a trudim se da ne hejtujem, jer iskreno nemam potrebu ako otju da izbacim iz sebe neshto, odradim sklekove il se nako fizicki isforsiram il kmechim kek...

mada dobro pozitiva je ok, al istreniro sam se da se ne nerviram lako... sem u igricama [:D] kad me proda ortak u cs`u nikad gori trip keeke:))

( [;)] )...

mrbean6hi.jpg

Da li se pretvarate, folirate, glumite? Koliko drushtvo utiche na vashe izbore? Da li ste buntovnici u dushi? Koliko vam je bitno da budete prihvatjeni? Koliko vas je zaista spremno da budete ono shto jeste po svaku cenu? Da li znate ko ste, shta ste, shta zaista zhelite? Koliko bi daleko ishli u odbrani svojih stavova?

Ili jednostavno idete linijom manjeg otpora? Kud svi Turci tu i mali Mujo.

Ovo mi je palo na pamet kad sam sinotj odgledavshi predstavu "Let iznad kukavichjeg gnezda" otishao u grad i video mali milion ljudi sa ciljem dobrog provoda.

Shta je za vas dobar provod? Koliko ste iskreni prema sebi i drugima?

Ne volim da se foliram i to najviše mrzim kod drugih što jednostavno ne budu ono što jesu.Društvo manje-više utiče na moj izbor ali sve zavisi na šta se misli tako da ne mogu precizno da odgovorim.Držim se svog mišljenja i svojih stavova.

da ne pisem sve ispocetka

samo cu reci... ISTO

[kiss3]

:p

Generalno, ljudi sa kojim se družim su skupina različitih mišljenja i stavova, što naravno pruža odličan materijal za kenjanje prilikom okupljanja :) Prosto ne mogu da smislim društvanca gde svi pričaju, razmišljaju i oblače se ko jedan. Deluje ko kad se deca u osnovnoj druže pa svi pričaju isto da različitog ne bi isterali iz društva. Bezveze.

to kao važi samo za metalce?

voodoo jebote :)

Da li se pretvarate, folirate, glumite?

Ne foliram se u situacijama kad sam sa veoma bliskim(dragim) osobama, a takvih je veoma malo (3-4 mozda ), inache radim isto shto i okolina oko mene ili ti glumim ludilo .

Koliko drushtvo utiche na vashe izbore?

Osnovna i deo srednje jeste. ipak tada izbor drushtva nije bio prevelik.

Da li ste buntovnici u dushi?

E?

Koliko vam je bitno da budete prihvatjeni?

Ponekad sam dovoljan samom sebi i to je to, bar za sada.

Koliko vas je zaista spremno da budete ono shto jeste po svaku cenu?

manjak volje :)

Da li znate ko ste, shta ste, shta zaista zhelite?

Da znam ko sam i shta sam a shta zelim je vece od moje volje i od nicheg drugog,

kad budem smanjio apetite nadam se da cu brze stici do zeljenog cilja :)

Koliko bi daleko ishli u odbrani svojih stavova?

Trenutno ih nemam :)

Jedan deo srednje 1-2 god posle toga sam krenuo svojim putem .

Shta je za vas dobar provod?

Bleja u kafi,clubu,splavu sa osobama prema kojima sam donekle otvoren i koje me donekle poznaju uz prichu itd.

Koliko ste iskreni prema sebi i drugima?

Prema sebi onako, a prema drugima nikako :)Bice bolje nadam se ;)

Da li se pretvarate, folirate, glumite? Koliko drushtvo utiche na vashe izbore? Da li ste buntovnici u dushi? Koliko vam je bitno da budete prihvatjeni? Koliko vas je zaista spremno da budete ono shto jeste po svaku cenu? Da li znate ko ste, shta ste, shta zaista zhelite? Koliko bi daleko ishli u odbrani svojih stavova?

Ovo mi je palo na pamet kad sam sinotj odgledavshi predstavu "Let iznad kukavichjeg gnezda" otishao u grad i video mali milion ljudi sa ciljem dobrog provoda.

Shta je za vas dobar provod? Koliko ste iskreni prema sebi i drugima?

Pretvaram se kad treba. Nemam postovanja prema 99% ljudskog roda i smatram da ih pre svega ne interesuje ko sam, sta sam, a u tom slucaju mogu i da licim na nekoga ko im je koristan its no big deal...

Foliram se kad mi je dosadno...

Glumim lose, tj da bih nesto odglumio treba mi veliki stepen unosenja u ulogu skoro do tacke da zapravo ne glumim, skoro...

Buntovnik u dushi? Otkad nisam cuo ovaj izraz... ne, nisam, ne gledam MTV :p

Prihvacen? Od strane koga? Super kul mega zabavne vanzemaljske rase koja je dosla da istrebi covecanstvo i trazi pomoc u tome? Oh yea...

Ono sto jesam? wtf? reklame su te stigle decko... mozda ti mozak jos radi ali ti je terminologija upropascena... nemam blage veze o cemu govoris... koja cena? po cenu da ostanes neuki retard koji ne napreduje jer "to nije on"?

Ne znam, umrecu a necu znati, neces ni ti, samo ce ti neko prodati nesto usput... have fun... znam uvek sta mi treba i sta mi ne treba, thats good enough...

Dokle bih isao? Do pusi kurac, shibanja, dok me neko ne razuveri, koja je poenta... ko od nas ima bre "stavove" ? I po kojim to pitanjima da bi se sad shibali i napusavali?

Kako kad... mogu i turci da zabasaju nekim cudom na pravi put...

Dobar provod? Kad te ujutru sve boli a samo za stomak pouzdano znas da je od smejanja... Kad odradis 5-6 sati totalno nepovezane spike o "egzistencijalnim" pitanjima u blago euforicnom stanju sa ljudima koji se u to razumeju koliko i ti i dodjes do epohalnih zakljucaka koje zaboravis dok se otreznis :p... sta god...

kad pwnujes nekoga u basketu over and over a jasno je da igra bolje od tebe...

...kad zabodes pored neke vode u rano popodne i sacekas vece...

Iskren, prema sebi, uvek, prema drugima kad nema potrebe za foliranjem, pretvaranjem, glumatanjem a ni tad do kraja jer neke stvari ljudi jednostavno ne moraju da znaju... ima izuzetaka naravno... nekad samo srucim i najcudniji stream of thought bez mnogo obzira kome pricam... nije dam sam imao dve povezane misli skorije :))

jebote, smorio si sa kukanjem vise :D

Koliko ima ovde prostora za penale :DDD

btw. da dodam... foliram se uvek kada odem u bus... :DDDD (ko zna shvatitje:DD)

Elem... zadivljujutje je kako su neki zaista i bili iskreni, iako je ovo samo neki tamo 4um :)

Nemam nishta vishe da dodam...

Ujaaa greemmmliiineeee...

Oh no! We're all gonna die!!

WE'RE SAVED!!!I'm screw'd!

"Mi smo uvek tu - RUR Gerila"

Ne volim folirante, i nikada i necu, spreman sam da branim svoj stav, i za istinu sam uvek - svaka laz ce se otkriti i nishta se ne moze vechno sakriti, uvek branim mishljenje, sem kada to nema poente - prema budalama.

Tuko samo se pre nego shto sam se folirao, i da mislim/ponasham se/govorim, drugachije samo da bi bio prihvacen necu.

naravno.

slabo, ja utichem na drushtvo a ne ono na mene.

da.

jako mi je bitno, u predelu jaja.

malo.

/tba :)

isao bih do kraja, pa sta god to znacilo.

dobar provod= extra drugari + dobre ribe + brdo alkohola/ostalih rekvizita (a mesto nije toliko vazno)

slabija strana :D

krile/hamla.... GG MOMCI !!!!

da. jednostavno sam takav covek, gradim zid za zidom oko mojih osecanja i moje prave prirode da se ponekad m ko sam u stvari ja. znaci niko mene u stvarnosti ne poznaje. moja najbolja drugarica je prosla par zidova jer joj verujem ali cak ni ona nije presla poslednji. treba mnogo vise vremena da bi to dozvolio.

nimalo. uvek sam bio vise manje covek koji drzi do svojih stavove i prihvata tudje ako imaju logike.

da. bio i ostao.

nimalo. ko me voli ovakvog kakav jesam neka me prihvati. kome ne odgovara moze da mi pljune pod prozor

po svaku cenu.

pa relativno gledano, ja sam covek koji planira daleku buducnost ali sem toga zivi od danas do sutra, dakle ja nikad ne planiram sta cu da radim za dva dana. ali opet realno gledano ko sa 20 godina moze da zna ko je staje i sta zeli.

zelim puno para, dobru sojku, dobra kola kao i cvaki. sem toga ima neke sitne gluposti koje sam vec poceo da ostvarujem, ja nisam covek koji zeli, ja sam covek koji ispunjava svoje zelje.

ne bi isao uopste daleko. pratim zakone logike, ako neko ne moze da prihvati cistu logiku zasto bi mu ja ista objasnjavao.

Ili jednostavno idete linijom manjeg otpora?

pa pazi, receno je "vrlo cesto je najlaksi put i najbolji put", mada ja sam covek koji cesce ide "putem kojim se redje ide", ja "ne verujem u cuda, vec racunam na njih" ... blablabla

za mene je dobar provod kad odem kod drugara i kad igramo heroje celu noc uz sok. za mene je dobar provod kad odem na neki super koncert i iskacem se kao majmun, za mene je dobar provod kad izadjem u grad u neke klubove sa ortacima i zajebavam se. za mene je dobar provod kad odem iza prodavnice i blejim sa ortacima skinsima, metalcima i pankerima, za mene je dobar provod kad sedim kuci slusam dobru muziku i pijem casu vina.

meni je svaki dan dobar provod. bitan je pogled na svet koji imas, ne mesto ne drustvo. samo nacin na koji posmatras svet oko sebe.

vrlo. previse ponekad i suvise. nikad ne lazem, ali sam vrlo cesto prinudjen da "plesem oko istine", tj da precutim istinu, ali da me neko to direktno pita, ja bi rekao istinu.

If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart.