Jump to content

CS nacija kod nas...

Recommended Posts

• Replies 99
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

stvarno :)))))) jel mogu i ja da se uchlanim u neki klan

kao prvo da bi se uclanio (o boze) u neki klan ne smes da budes tako lolz shto kaze ZIVP!!!

kao trece sto bi se uclanjivao kad cs-scena propada

kao drugo vec je propala

i kao cetvrto predlozio bi ti da ides na biro(socialno) mozda nadjes nesto tamo

Edited by hpo

potreban shalter za rad na devojci!!

kao trece sto bi se uclanjivao kad cs-scena propada

kao drugo vec je propala

Probaj sada da se nakachish na neki server pa reci dal' je propala scena [:D] ...serveri su uvek prepuni i to bi bar trebalo da vam da neke odgovore na neka pitanja.Kontam da se masa smorila jer ipak 4 godine da se pika neshto skoro svakodnevno je previshe...eto ja 'davno nisam igrao CS pa eto resih da ga install pre par meseci i evo me i dalje ubijam dosadu zajedno sa masom terorista koje koljem mojim rambo nozhem [:D] .Jednostavno ne znam shta vas je nateralo da pomislite da CS scena propada?Losha administracija?Vashe preterano igranje?Shta josh...?

jedno je igrati na serveru a drugo klanski

ovo drugo je propalo nemoze se skupiti 10ekipa da odigraju neki tur

[:(] nadam se da ce na ESWC biti 64ekipe(tesko) ipak ti na server mozes uci kad hoces a klanski ne mozes igrati tek tako [;)]

potreban shalter za rad na devojci!!

pesma teh je skoro uvek pun...

I uvek su jedni te isti leekovi :P

i igra se dobar kanter !

dobar kanter ? na tehu? ili bilo kom serveru ne postoji.....to mozes da kaze neko ko nije kompetentan......no hard filings :D

Нема  будућности без истине.

• 3 weeks later...

CS nece propasti nikada!!!!!!!

Serveri su uvek puni...

I mene je malo smorilo posle 4 godine, ali igram jos uvek...

Zao mi je samo sto vise nije kao pre...

Niko se vise ne lozi na ekipe, fazon "sto bih voleo da igram kao...."

Prve 2 godine, CS je bio IGRA IGARA, svi su ga igrali...

Znam kad je bilo ranije, turniri svake 2-3 nedelje... to je bilo extra vreme...

Sada sve zabole k... nikoga vise toliko ne zanima.... Totalan trulez...

Ali ima nas vernih koji jos uvek veruju u CS!!

POZ SVIMA

Pomoz Bog braco Srbi!!!

Zelim da se zahvalim svima koji su me do pre par godina podrzavali u cs-u a sada me pljuju kao da sam najveci retard..jer...pobogu...cs je umro!!!

....chek jel to neka paranoja ili svaki put kada se konektujem na neki server ono je pun....ne bitno kakvi igrachi ali igra se cs....

sada se utvrdila ona moja pricha od pre da ljubavi prema cs-u kao isplativoj stvari nije nikad bilo od strane "gazda" igraonica...svi su propali!!! ne zato shto su finansijski problemi veliki nego zato shto su mislili aj malo sada CS pa cemo posle neke druge a cs da se zaboravi...bulja zinula kao kishobran za parama...a sada shta se desilo...ostao im je samo taj kishobran i mogu da ga zabiju sebi u nosdrve i otvore...jer su prokleti!!!!

anyway...hejter sam pa shta? svi su optimisti i svi su kao fini prema svemu...zato nam je tako kako je...eto primera radi trenutno sam u indjiji i ostala je jedna igraonica u kojoj moze da se igra 5vs5...a nekad je bilo 8...

ja i dalje tvrdim da igrachi nisu krivi i da smor istih nije kriv...ja cu uvek pljuvati te likove koji su mi stojali iznad ledja i brojali sate i pare koje sam im davao da igram da se psihichki zadovoljim u ovoj...drzavi...jer opet kontam...kad moze svet shto ne mogu ja...ali nadje se uvek neki vlasnik koga za boli uvo za sve te stvari jer...on je ispao pametan,on je platio kompove i on moze da instalira shta hoce,a sebi nece da prizna da su likovi poput mene i ostalih po srbiji kupili 10 puta te kompijutere!!! Sramota!!! i posle se zapitate...zbog chega ste to radili??? zbog koga ste vi i ja troshili vreme na budzenje svojih skilova??? meni je samo zao shto je ovo u srbiji bilo kao obichna igra(mislim na sve chinovnike....primera radi gradonachelnik itd.) i da nema potrebe da se investira u jednu od najisplativijih stvari u ovom trenutku!!! koliko znam da su chak neki predali zahtev za Olimpijske igre i da bi moglo da postane olimpijski sport...ali samo su odbacili....

anyway znam da je ovo mnogo of topic...ali zelim da ishejtujem josh malo jer mi je puko film vishe od svih takvih..."postali pametni preko noci"....

aj poz i take care!!! [;)]

"Ni kurve me ne vole"

Da li sanjash da te plodi Bekam!?

Planetar @

Pa dobro brate igras cs radi zezanja... Ovde se niko ziv profesionalno ne bavi CSom. Zajebi Svedjanje, Amere i druge. Uslovi su nam nikakvi (sponzor ti nece dati pare ni za sendvic) tako da CS igramo radi zajebancije. Sve u svemu, to je i glavna stvar igrice, da ubijes dosadu. Poz! [;)]

@ Planetar

Ista je stvar i u SM... Znachi, od kad se zatvorio BraveHeart, koji je imao dobar net i bio domacin SCSL Lige, nema nishta... Radi par igraonica u kojima se igra dota... Poslednji put smo se sqpili pre godinu i po dana da igramo 5na5, chisto malo da se podsetimo lepih dana...

I tako, od 5-6 ekipa koju su aktivno igrale ovde, ostalo je par nas koji imamo net da pichimo... :(((

I mislim da cs u Srbiji nema buducnost...

@ Planetar

Frajeru,uz DUZNO POSTOVANJE ali smatram da si vecinu stvari izrekao nepromisljeno ili da barem nemas dovoljno predstave da pricas o takvim stvarima. Znaci,necu da hejtujem po forumu posto vidim da se to mnogo vise radi u poslednjih godinu-dve nego sto se vrte stvari u vezi CS-a vec cu samo izneti svoje subjektivno misljenje. Kao prvo,po nacinu na koji pricas predpostavljam da nikada nisi bio vlasnik neke od igraonica koje si pominjao. Pazi,slazem se sa tobom da je,kada su se igraonice masovno otvarale,bilo mnooogo vlasnika koji ne da nisu imali dodira sa ovom tematikom nego da je to strasno (razni automehanicari,limari,masin bravari.....). Da se razumemo,ja nemam nista protiv tih ljudi,ali su se oni uglavnom nasli u toj prici tako sto im je neko savetao to da otvore,kako je to non-stop puno i kako se tu okrece extra lova ali....ALI svima je dobro poznato da igraonice ne rade same od sebe,tako da su oni prvi i propadali (kao kada bi bilo kog od nas stavio da se bavi prodajom rezervnih delova za spejs satlove.....bilo bi samo cao-zdravo). Medjutim,deo gde pominjes "gazde",njihove kosobrane i sta da rade sa njima.....brate ne ide to tako! Treba da imas na umu da postoji veliki broj ljudi koji i dan danas drzi te iste lokale i koji zasluzuju svako postovanje zbog onoga sto rade i koliko se trude,posebno po Bg-u..... Kazes da ste "ti i ljudi nalik tebe" kupili 10 puta te masine?! Heh,ovo ti pricam iako znam da cemo i ti i ja ostati prvi svom misljenju (forumi i sluze za iznosenje misljenja,jel te?!) ali nije bas tako. Samo za jedan relativno kratak period mozes da kazes da su igraonice zivele od "pro" igraca i ekipa koje su stalno organizovale meceve,dok su sve ostalo cinili likovi koji mnogo puta ni sami nisu znali 'de udaraju i sta teraju vec su dosli da se izigraju "za svoju dusu",a kako vreme prolazi njih je sve vise a ovih prvih sve manje (to mozes da pitas bilo kog vlasnika igraone u Bg-u a verujem i u unutrasnjosti tako da verujem da ce se sloziti sa mnom)! Dalje,kazes "....ja i dalje tvrdim da igrachi nisu krivi i da smor istih nije kriv....",a ko je kriv ako ne mi sami?! Sta treba da radimo mi koji i dalje zelimo da pikamo CS? Da zovemo ortake koji su do juce igrali sa nama i da ih molimo da dodju,da organizujemo neki mec,posaljemo im limuzinu posto ih mrzi da se sami pojave? Ako nece brate onda nece i tu mi nista ne mozemo! Skoro je bio neki turnir u Sapcu ako se ne varam i sta je bilo,koliko se ljudi organizovalo da odu tamo da pikaju i da se zezaju?! Katastrofa!....Zar vecina nas nema koliko-toliko dobar net kuci pa sto onda ne uradimo nesto (igrate od kuce,zavalite se u fotelju,grickate nesto,ne morate da idete nigde i da dajete pare "raznoraznima...)? I? Sto ne dignemo CS scenu na noge?? Po meni iz dva razloga-proslo je vreme kada je counter bio u svom zlatnom dobu,kada su ga igrali svi zivi....(hocu da kazem da je bio ogroman izbor igraca) i drugo-verujem da je vecina tih boljih igraca bila u nekom radoblju srednje skole pa su nas sada sve okupirali obavezama na faksu ili poslu pa se nema vemena za mnogo sto sta..... I jos jedna stvar-kazes "...aj malo sada CS pa cemo posle neke druge a cs da se zaboravi....",ja iskreno ne znam ni jednu jedinu igraonu da su skinuli CS sa masina? E sad,to sto pored kantera postoje i igre poput war-a a u poslednje vreme i dote kao manje-vise posebne igre tu niko nije kriv. Isto kao sto i mi kukamo za svojom igrom,postoji i druga scena koja kuka za igrama koje oni gotive,i u tome nema niceg loseg. I da,CS je umro! Serveri jesu puni ali razmisli malo-koliko servera imamo na nasim prostorima? 10-ak? To pomnozi sa 20-ak ljudi koliko svaki server ima u proseku i sta dobijas? 200,najvise 300 mesta u zemlji od 8 miliona?!?!.....opet kazem nije hejt,samo jedno subjektivno misljenje!

@fragman

Sto se tice uslova (sponzora itd.) potpuno si u pravu. Ali zasto ih Ameri i drugi imaju a mi ne? Ni njima niko nije dao cisto "eto tako",nego i jedni i drugi imaju korist od toga. I na kraju krajeva,lepo si rekao "CS igramo iz zajebancije i da ubijemo dosadu"

P.S. Znam da sam se iskenjao za sve pare i da sam mnoge smorio ovim postom ali jbg,morao sam [;)]

ok bro' jeste relativno tachno to shto ti kazesh,ali sam sebe si demantovao na kraju..."Sto se tice uslova (sponzora itd.) potpuno si u pravu. Ali zasto ih Ameri i drugi imaju a mi ne? Ni njima niko nije dao cisto "eto tako",nego i jedni i drugi imaju korist od toga." znam da mi nismo amerika i druge naprednije zemlje,ali toliko je bilo igraonica i zelje za napredovanjem ali srpska boljka pare preko noci je doshla glave!!! anyway nemam neshto vremena da ti odgovorim...pa cu ti reci kratko,da su upola cenili ti isti vlasnici nas igrache,cs bi se josh igrao i ko zna gde bi nam bio kraj!!!

kada sam rekao da smo kupili svako po 10 kompijutera...aj izrachunaj koliko si dnevno para troshio i pomnozi sa 365...a posle izrachunaj koliko godina si ishao u isti lokal!!! nemoj samo posle da mi kazesh da nisu imali koristi!!!

aj poz i take care!!

Long live the Counter Strike!!!!

"Ni kurve me ne vole"

Da li sanjash da te plodi Bekam!?

Kapiram ja sta ti hoces da kazes,ali i dalje mislim da nemas pravu predstavu o svemu. Vidis,poslednja 2 razreda srednje skole sam malte ne zavrsio u igraonici (kao i vecina mog odeljenja s obzirom da nismo izlazili iz iste),a onda sam i sam otvorio jednu tako da je ovo vec 6-a godina kako radimo. E sad,nakon svog tog perioda mogu da kazem da na sve to gledam iz jednog posebnog ugla. Ne branim ja vlasnike igraonica,daleko od toga,ali sta mislis kad bi poceli pricu o samim igracima gde su jedan dooobar deo njih klasicni retardaci (ostalima svaka cast)?! Mislim,glupo je trositi reci na njih..... Da ne bih duzio-da se dobro zaradjivalo od tog posla pre par godina jeste,i bilo bi glupo da neko sad laze i izmislja toplu vodu,ali napominjem ti da su najvecu kintu ostavljali "padobranci",ljudi koji su dolazili da se izigraju a ne da bi bili "pro" u nekoj od tih igara (ja imam 15-ak ljudi iz jedne skole koji skoro svaki dan pre i posle skole teraju po sat vremena cs,ne da ne znaju 'de udaraju nego je to strasno,ali se oni za to vreme izezaju,izpodjebavaju jedni druge i odu...). A da ne pominjem koje su sve obaveze jedne igraonice,posebno sada kada su pritisli sa milion novih zakona,legalizacijom celokupnog softvera,kaznama koje opusteno mogu da zatvore jedan takav lokal ako se izreknu....plus habanje i obnova opreme,jer jednog igraca zabole q... ako nesto ne sljaka kako treba vec odma' urla na sav glas..... A to sto mislis da smo "mi",vlasnici igraonica vise cenili igrace da bi cs bio na mnogo boljem nivou....tu se tek varas!!! Pa ajde iskreno pricamo,jedno jednostavno pitanje-Zasto sada,kada svi imamo vise nego solidne uslove CS klanovi kao i da ne postoje?! Imamo 20-ak profi igraca koji se medjusobno tumbaju u nekim ekipama pa se oni stalno i nalaze u vrhu.....Zasto? Molim te nemoj da mi kazes da je zbog vlasnika igraona ili cega vec,pa oni vam sada i ne trebaju za sve to,jel te?! Mi smo krivi,igraci,niko drugi! Pozz [xx(]

Edited by Shone_Kg

Prokleta je kamenica a travare..... e pa brate te p***e pandurske , koje nose zancke i koje nemaju mozga mogu da mi puse i lizu terasu u isto vreme !! I necu da mene neko , ko je niko , i jos plus zivi na KACKOJ petlji , medju svim onim fuksama , ubraja medju kerove !!!!!!!!!!! [:(!] [}:)] [:(!] [}:)]