Jump to content

Na Drini Chuprija -.-

Recommended Posts

BTW, svi hvalite cupriju, evo ja da kazem da sam je citao svojevremeno i da mi je ostala u secanju kao jedna od najboljih knjiga. Ali to je samo knjiga, veruj mi nista specijalno nisi propustio, bolje pikaj wow :)

But I doubt there's a journey planned for me - As I own every moment of my life

And the blessed they shall call it blasphemy - But I know what I think is right

Still the sun and the stars will shine for me - For the pure I will fight

For no king I will die - For my thoughts I will live

• Replies 89
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

brate ta knjiga je mene smorila do beskraja

ali to je do mog pogleda na knjizhevnost

zaista me ne zanima da se upushtam u dublji smisao josh tog aspekta stvaralashtva

za mene je knjiga pricha

a ne verujem ni da kilija bash zanima za shta je most simbol

tako da ga nemojte smarati kako je prebrutalna knjiga

jer kao pricha smara do beskraja

neka osoba glupak hehe

He he, kad se vec ruskinja ana spominje, negde na 3/4 knjige sam morao da se vracam na pocetak da bi pohvatao sve licnosti, dogadjaje, opise, pejzaze.... Kompleksnosti dela svakako ne pomaze ni cinjenica da do jedno 100te strane nisam pohvatao ni trecinu likova sto su se pojavili.

Ortakovo iskustvo: seo da cita karenjinu u kasno popodne, zaspao posle 10min, probudio se posle sat i po i nastavio da cita. 15min kasnije opet je kuntao :))))

Svakako tolstoja ne gotivim, previse mi je opsiran. Dok sa druge strane od rusa ekstremno gotivim dostojevskog, zlocin i kazna, kao i kockar su jedni od najboljih psiholoskih romana koje sam ikada citao.

uf kako volim ovakve korisne odgovore

da stvarno sam ispao glup sto nisam google koristio

nego sto se tice izvaljivanja profesorke , ja zaista ne mogu da lazem tako da cu reci istinu da sam procitao samo te neke kao "skrecene verzije i kratka objashnjenja sta i kako o knjizi.

pa sta bude bice ,a verujem da ce to biti dovoljno za bednu prolaznu ocenu

e sad u vezi stvarnog citanja ove knjige a da nije zbog toga zato sto je skolska lektira

i ako bi se odlucio da procitam neku knjigu mislim da bi licno izabrao neku drugu sa nekom "modernijom" i zanimljivijom temom od ove ,posto u opste ne volim nista sto ima radnju u takvim debilnim i starijim vremenima

dobio sam kick iz guilda ,tako da sam usao u pvp guildi i igram mass pvp-a i farmujem honor .

mada posto su queue-i za bg-ove po 30min+ u tim periodima imam vremena da citam

tako da eto ljudi mogu i da se obrazuju igrajuci wow  [:)]

jbt,ja sam zapanjen tvojom glupocom...

@Ana Karenjina

ubistvo...knjigu sam morao 2 put da procitam...ali ne zato sto je dobra...nego zato sto je jebeno dosadna,nista nisam mogao da zapamtim,citam,citam,a u stvari nista ne procitam...dok se za "Na Drini cuprija" slazem da je knjiga stvarno fenomenalna,ovo je takvo dno dna...ukusi su razliciti pa ako se nekom ne svidja moje misljenje nek mi posisa penis...

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

Nadam se da vam je svima sada lakse. Ako ima jos neko ovde da se istrese neka uradi to. Razumem ja. Mislim da je to dobro cak i onda kada se lupetara, jer nema vaznije stvari nego izbaciti negativnu energiju.

bolke jebo mater

ko da sedish na forumu mladih nauchnika

neka osoba glupak hehe

brate ta knjiga je mene smorila do beskraja

ali to je do mog pogleda na knjizhevnost

zaista me ne zanima da se upushtam u dublji smisao josh tog aspekta stvaralashtva

za mene je knjiga pricha

a ne verujem ni da kilija bash zanima za shta je most simbol

tako da ga nemojte smarati kako je prebrutalna knjiga

jer kao pricha smara do beskraja

Knjiga je neizmerna zabava u poređenju sa recimo brutalnim smorom koji donosi Ana Karenjina, a koju mnogi di