TUP | Geek Posted May 13, 2006 Report Share Posted May 13, 2006 BTW, svi hvalite cupriju, evo ja da kazem da sam je citao svojevremeno i da mi je ostala u secanju kao jedna od najboljih knjiga. Ali to je samo knjiga, veruj mi nista specijalno nisi propustio, bolje pikaj wow :) Quote But I doubt there's a journey planned for me - As I own every moment of my life And the blessed they shall call it blasphemy - But I know what I think is right Still the sun and the stars will shine for me - For the pure I will fight For no king I will die - For my thoughts I will live Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted May 13, 2006 Report Share Posted May 13, 2006 Vrlo interesantno :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted May 13, 2006 Report Share Posted May 13, 2006 brate ta knjiga je mene smorila do beskraja ali to je do mog pogleda na knjizhevnost zaista me ne zanima da se upushtam u dublji smisao josh tog aspekta stvaralashtva za mene je knjiga pricha a ne verujem ni da kilija bash zanima za shta je most simbol tako da ga nemojte smarati kako je prebrutalna knjiga jer kao pricha smara do beskraja Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted May 13, 2006 Report Share Posted May 13, 2006 Knjiga je neizmerna zabava u poređenju sa recimo brutalnim smorom koji donosi Ana Karenjina, a koju mnogi di Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted May 13, 2006 Report Share Posted May 13, 2006 jel' ti nije palo napamet da si chitao PREVOD ane karenjine, a ne anu karenjinu ? :) veruj mi, totalno je drugachije kad chitash na jeziku na kom je napisana;p Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted May 13, 2006 Report Share Posted May 13, 2006 meni se ana karnjina svidja i ovako Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted May 13, 2006 Report Share Posted May 13, 2006 E jeb'ga, neću sad učiti ruski ponovo zarad knjige od 1000 strana :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted May 13, 2006 Report Share Posted May 13, 2006 koliko sa ovim vuduom ne mozhesh prichati normalno a da se ne iznervirash.... Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted May 13, 2006 Report Share Posted May 13, 2006 (edited) Edited May 13, 2006 by voodoo^nbgd Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted May 13, 2006 Report Share Posted May 13, 2006 E jeb'ga, neću sad učiti ruski ponovo zarad knjige od 1000 strana :) ova izjava je debilna Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 14, 2006 Report Share Posted May 14, 2006 koliko sa ovim vuduom ne mozhesh prichati normalno a da se ne iznervirash.... ← Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted May 14, 2006 Report Share Posted May 14, 2006 Necu da hejtujem, ali ja sam nekoliko puta zaspao chitajuci Anu Karenjinu... Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted May 14, 2006 Report Share Posted May 14, 2006 (edited) ova izjava je debilna ← Edited May 14, 2006 by voodoo^nbgd Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted May 14, 2006 Report Share Posted May 14, 2006 da brate, tolstoj je bio pajser... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted May 14, 2006 Report Share Posted May 14, 2006 Ne ka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted May 14, 2006 Report Share Posted May 14, 2006 Dobro de vudu, sada si malo preterao... Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted May 14, 2006 Report Share Posted May 14, 2006 Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
uveta Posted May 14, 2006 Report Share Posted May 14, 2006 He he, kad se vec ruskinja ana spominje, negde na 3/4 knjige sam morao da se vracam na pocetak da bi pohvatao sve licnosti, dogadjaje, opise, pejzaze.... Kompleksnosti dela svakako ne pomaze ni cinjenica da do jedno 100te strane nisam pohvatao ni trecinu likova sto su se pojavili. Ortakovo iskustvo: seo da cita karenjinu u kasno popodne, zaspao posle 10min, probudio se posle sat i po i nastavio da cita. 15min kasnije opet je kuntao :)))) Svakako tolstoja ne gotivim, previse mi je opsiran. Dok sa druge strane od rusa ekstremno gotivim dostojevskog, zlocin i kazna, kao i kockar su jedni od najboljih psiholoskih romana koje sam ikada citao. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted May 14, 2006 Report Share Posted May 14, 2006 uf kako volim ovakve korisne odgovore da stvarno sam ispao glup sto nisam google koristio nego sto se tice izvaljivanja profesorke , ja zaista ne mogu da lazem tako da cu reci istinu da sam procitao samo te neke kao "skrecene verzije i kratka objashnjenja sta i kako o knjizi. pa sta bude bice ,a verujem da ce to biti dovoljno za bednu prolaznu ocenu e sad u vezi stvarnog citanja ove knjige a da nije zbog toga zato sto je skolska lektira i ako bi se odlucio da procitam neku knjigu mislim da bi licno izabrao neku drugu sa nekom "modernijom" i zanimljivijom temom od ove ,posto u opste ne volim nista sto ima radnju u takvim debilnim i starijim vremenima ← dobio sam kick iz guilda ,tako da sam usao u pvp guildi i igram mass pvp-a i farmujem honor . mada posto su queue-i za bg-ove po 30min+ u tim periodima imam vremena da citam tako da eto ljudi mogu i da se obrazuju igrajuci wow ← jbt,ja sam zapanjen tvojom glupocom... @Ana Karenjina ubistvo...knjigu sam morao 2 put da procitam...ali ne zato sto je dobra...nego zato sto je jebeno dosadna,nista nisam mogao da zapamtim,citam,citam,a u stvari nista ne procitam...dok se za "Na Drini cuprija" slazem da je knjiga stvarno fenomenalna,ovo je takvo dno dna...ukusi su razliciti pa ako se nekom ne svidja moje misljenje nek mi posisa penis... Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted May 14, 2006 Report Share Posted May 14, 2006 ukusi su razliciti pa ako se nekom ne svidja moje misljenje nek mi posisa penis... ← Moraću i ja ovako da počnem, nema 'leba od kilometarskih prepirki :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted May 14, 2006 Report Share Posted May 14, 2006 Nadam se da vam je svima sada lakse. Ako ima jos neko ovde da se istrese neka uradi to. Razumem ja. Mislim da je to dobro cak i onda kada se lupetara, jer nema vaznije stvari nego izbaciti negativnu energiju. Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted May 14, 2006 Report Share Posted May 14, 2006 mrzeo sam da citam lektiru. ali na drini cuprija je zaista dobra knjiga za ruske klasicare nikad nisam imao strpljenja Quote If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted May 14, 2006 Report Share Posted May 14, 2006 Nadam se da vam je svima sada lakse. Ako ima jos neko ovde da se istrese neka uradi to. Razumem ja. Mislim da je to dobro cak i onda kada se lupetara, jer nema vaznije stvari nego izbaciti negativnu energiju. ← bolke jebo mater ko da sedish na forumu mladih nauchnika Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted May 14, 2006 Report Share Posted May 14, 2006 brate ta knjiga je mene smorila do beskraja ali to je do mog pogleda na knjizhevnost zaista me ne zanima da se upushtam u dublji smisao josh tog aspekta stvaralashtva za mene je knjiga pricha a ne verujem ni da kilija bash zanima za shta je most simbol tako da ga nemojte smarati kako je prebrutalna knjiga jer kao pricha smara do beskraja ← Knjiga je neizmerna zabava u poređenju sa recimo brutalnim smorom koji donosi Ana Karenjina, a koju mnogi di Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted May 14, 2006 Report Share Posted May 14, 2006 ivane brate samo si nam josh ti falio :) Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts