Paja Posted May 8, 2006 Report Share Posted May 8, 2006 a izvalite kako usne onako iskusno prelaze preko ruzhichastog kuronje. i sad nije kao mestr pis Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted May 8, 2006 Report Share Posted May 8, 2006 OooOoo alal ti vera sheyn :P Ovaj zadnji je jet set :P Quote don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted May 8, 2006 Report Share Posted May 8, 2006 darijane, ne daj mu se, mi alfa muzijaci se moramo drzati zajedno... ← ahaha, a vas dvojica ste alfe u pichku materinu : ))))))) veoma ste korpulentni Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shone zlo Posted May 8, 2006 Report Share Posted May 8, 2006 Dakle, kad pocinjemo da smaramo admine da ubace smajlije u forum? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted May 8, 2006 Report Share Posted May 8, 2006 aj dajte neku temu pa da se vidi kako se prave pro gif-ovi.... mislim lepo je sve to , ali kad bi svako postovao svoje pocetke rada u nekom programu.... leleeeeeeee Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted May 9, 2006 Report Share Posted May 9, 2006 Dakle, kad pocinjemo da smaramo admine da ubace smajlije u forum? ← koje crne smajlije... mani se da ih je nacrto voodoo ili rockdudbg (izvinite nista licno, nista bilo sta, prvi ste mi pali na pamet) niko nebi primetio rekli bi poglej ove st se pale... al eto, zensko pa ono... sejnt, nije sve u bicepsima g!!! kultivacija posle 3 godine? ne kontam. on je takav kakav je, sto bi se menjo jer je 3 god tu. kolko ti godina imas? ponasas li se kao e sta bi ljudi uradili za vaginalnog soka....? mene ne moze uvrediti tvoje misljenje ;) tako da rafali kolko oces tvoji postovi govore za tebe zato ja cutim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 9, 2006 Report Share Posted May 9, 2006 Dakle, kad pocinjemo da smaramo admine da ubace smajlije u forum? ← smaranje admina uvek pali, garant dobijaš šta hoćeš, ne daj im da te lažu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted May 9, 2006 Report Share Posted May 9, 2006 smaranje admina uvek pali, garant dobija Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted May 9, 2006 Report Share Posted May 9, 2006 hahah vidi ga sejnt... nismo korpulentni ali zato imamo po 185cm/83kg sto je optimum za dobro, brzo i kvalitetno jebanje.... koji si morzh :) Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Attila Posted May 9, 2006 Report Share Posted May 9, 2006 koristi neki drugi program sem pejnta :D:D Ali smajliji su zakon samo jos da vidim kako cu da ih upotrebim! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zlajonja Posted May 9, 2006 Report Share Posted May 9, 2006 znate momci... nekad iz proste zabave i zhelje da budete zanimljivi prosto zagovnate topic... sheyn...ajd ti daj neku temu pa svi da postavljaju svoje gifove :) Quote Ujaaa greemmmliiineeee... Oh no! We're all gonna die!! WE'RE SAVED!!!I'm screw'd! "Mi smo uvek tu - RUR Gerila" Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted May 9, 2006 Report Share Posted May 9, 2006 Lobiracu ja kod admina da se ubace ovi smajliji umesto postojecih. Ozbiljno. Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemesis Enforcer Posted May 9, 2006 Report Share Posted May 9, 2006 I da se prodaju u humanitarne svrhe... Quote Life is gistro... Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted May 9, 2006 Report Share Posted May 9, 2006 jos kada bi navatali da nam dodje ambasadorka UNICEF-a, Andjelina Dzoli da se angazuje na ovom humanitarnom projektu. Evo drasko ce odmah da nadje sredstva za njen dolazak ovde. Mada mislim da bi ga odradila pro bono. Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zlajonja Posted May 9, 2006 Report Share Posted May 9, 2006 chek chek.. ona bi odradila drashka pro bono ili ovu akciju? :D Quote Ujaaa greemmmliiineeee... Oh no! We're all gonna die!! WE'RE SAVED!!!I'm screw'd! "Mi smo uvek tu - RUR Gerila" Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted May 9, 2006 Report Share Posted May 9, 2006 185cm/83kg sto je optimum za dobro, brzo i kvalitetno jebanje.... koji si morzh :) ← woohooo... moja visina i kilazha (mada moratju na 85-86... ) elem, darijane, nemoj da cackash G`a!!!... netje se dobro zavrshiti a ostali koji purdzhuju topik, bah chillout... nisu svi talenti kao vi... go dunja go :) ( )... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted May 9, 2006 Report Share Posted May 9, 2006 budalo :P purge znaci prochistiti :D Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted May 9, 2006 Report Share Posted May 9, 2006 chek chek.. ona bi odradila drashka pro bono ili ovu akciju? :D ← pa ne znam. ja sam mislio na ovu akciju, ali kada vec pominjesh draska pitanje je da li bi on odradio iz nju. Ipak su to principi. a sa druge strane mozda bi ona pristala na humanitarni rad, a mozda bi trazila beneficirani radni staz i bolovanje nakon toga... Mnogo tu ima varijabli,za mene, umornog studenta. Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted May 9, 2006 Report Share Posted May 9, 2006 al ja mislim u negativnom smislu... znash ono dodje shaman i purdzuje mi buffove... zar te to ne smori... to je negativno il, igrash dotu i krenesh da bezish i neka budala te purdzuje... ubiju te i smorish se, vidish to je isto negativno! :D ( )... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zlajonja Posted May 9, 2006 Report Share Posted May 9, 2006 bshhhh je***la vas dota vishe wowovi i tako to.. po ceo dan samo o tome spika... :DDD mislim... ajde... ko da je ovo igrachki forum neki ili neshto... tz tz tz... :D igi... shta da ti kazhem.. previshe mogutjnosti... a premalo je vremena za bilo shta... uglavnom.. ja znam da bi se drale zhrtvovao za "the cause" ;) Quote Ujaaa greemmmliiineeee... Oh no! We're all gonna die!! WE'RE SAVED!!!I'm screw'd! "Mi smo uvek tu - RUR Gerila" Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted May 9, 2006 Report Share Posted May 9, 2006 (edited) bshhhh je***la vas dota vishe wowovi i tako to.. po ceo dan samo o tome spika... :DDD mislim... ajde... ko da je ovo igrachki forum neki ili neshto... tz tz tz... :D igi... shta da ti kazhem.. previshe mogutjnosti... a premalo je vremena za bilo shta... uglavnom.. ja znam da bi se drale zhrtvovao za "the cause" ;) ← pa ja sma samo objasnio mislim ko da me je neko purdzovao u rl`u, time je teshko da objasnim :D edit:ahahahhaha sad sam procitao shta sma napisao :D penal:] ( )... Edited May 9, 2006 by MiGsa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zlajonja Posted May 9, 2006 Report Share Posted May 9, 2006 mada to mu dodje vishe ko auto-go :) uvek si se trudio da se namestish na penal... zashto??? :D Quote Ujaaa greemmmliiineeee... Oh no! We're all gonna die!! WE'RE SAVED!!!I'm screw'd! "Mi smo uvek tu - RUR Gerila" Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted May 9, 2006 Report Share Posted May 9, 2006 da bi pravio parade :D btw migsa moj afatar je jachi od tvog :D Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 9, 2006 Report Share Posted May 9, 2006 migsa, čovek bi pomislio da ćeš za godinu dana u americi naučiti engleski, a sve što si uspeo je da zaboraviš srpski :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted May 9, 2006 Report Share Posted May 9, 2006 a jebiga ajvane... nisu bili na mom nivou kad sam otishao tamo... tako da nisam mogao nishta novo da nauchim sem da zaboravim ;) gutzs bi pokitao tog tvog lepotana... ( )... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts