Ice Q Posted May 9, 2006 Report Share Posted May 9, 2006 jedini fatalit koji sam ja znao je u 2 da se pretvotim u vuka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted May 9, 2006 Report Share Posted May 9, 2006 Ja sam jedino znao u MK3 da sa Sub Zerom (onim bez maske) odradim fatalit... i mislim da me jednom ukenjao Friendship ... Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted May 9, 2006 Report Share Posted May 9, 2006 'nazad' 'nazad' 'dole' 'a' reptil u 2ojci pojede glavu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cold Fingers Posted May 9, 2006 Author Report Share Posted May 9, 2006 (edited) proguglaj .... mene mrzi ← Oces da ti kazem zasto te mrzi? Zato sto nigde nema skrina... tj. Mozes da nadjes nekoliko Photoshop sexuality-ja... Osim toga imas sajt na kome su samo mitovi o MK-u ,tj. izmisljene gluposti vezane za isti.Medju njima je i "sexuality"... Edited May 9, 2006 by Cold Fingers Quote Totentanz = Cold Fingers = OpT1mUs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted May 9, 2006 Report Share Posted May 9, 2006 Ovo sam izguglao , e sad dal je montaza... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 10, 2006 Report Share Posted May 10, 2006 ahahaha sexality :)) koje je to lozhenje bilo svojevremeno, i naravno da ne postoji ;) na osnovu toga su kasnije ljudi smisljali ne znam sve kakve *ality poteze :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cold Fingers Posted May 10, 2006 Author Report Share Posted May 10, 2006 Ovaj to sam i ja pronasao,zato sam i napomenuo da ima photoshop "sexoality"-ja (sta god to bilo). Malo bolje pogledaj site sa kog je ta slika. Quote Totentanz = Cold Fingers = OpT1mUs Link to comment Share on other sites More sharing options...
nt.maharaja Posted May 10, 2006 Report Share Posted May 10, 2006 hahaha ali u 2006. neko i dalje tvrdi da postoji Sexality, sjajno i na omotu *ne sećate se kojeg* Nirvaninog albuma je pisalo "zabranjeno za srbe i pse", jel tako? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atlantis Posted May 10, 2006 Report Share Posted May 10, 2006 (edited) Ja i dan danas znam skoro sve fatality-je iz prvog dela :) Najviše sam voleo sa Kano-m ono kidanje srca :) Ako neko oće fatality-je iz prva dva dela, evo link :) http://www.sydlexia.com/fatalinstinct.htm edit: sexality ne postoji. Word. Šta je sledeće? Aeris iz FFVII može da oživi? :) Edited May 10, 2006 by Atlantis Quote GVOSH! → PS3 online gaming Balkan forum Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted May 10, 2006 Report Share Posted May 10, 2006 aj bezi...ti si se muckao u jajima kad je mortal kombat bio aktuelan,tako da tishina...da ne pricam da si mocne rendzere prestao da gledas pre mesec dana... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atlantis Posted May 10, 2006 Report Share Posted May 10, 2006 jedini fatalit koji sam ja znao je u 2 da se pretvotim u vuka A ko se to pretvara u vuka u MK2?!? Jedini "animality" (jest da se tad nije tako zvao) jeste kad se Liu Kang pretvori u zmaja.. Quote GVOSH! → PS3 online gaming Balkan forum Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted May 10, 2006 Report Share Posted May 10, 2006 vazno da je zmaj zivotinja (odn animal) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atlantis Posted May 11, 2006 Report Share Posted May 11, 2006 Kako nije? Gušter običan Quote GVOSH! → PS3 online gaming Balkan forum Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts