peja_ Posted June 28, 2006 Report Share Posted June 28, 2006 i sta bi ? :D Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 28, 2006 Author Report Share Posted June 28, 2006 Ma to jos uvek stoji kao opcija, nego sam tu 24ku vec skoro svima i ovako srezao, pa sam i zaboravio da ima jos onih kojima treba :) Sve u svemu, koliko znam, draganche i ti ste jedini koji jos uvek cekaju kopije (od 1 do 5) pa ajde da vidimo kad bude neka ada da vam to recnem i donesem. Osim ako vam nije hitja pa hocete i ranije da gledate :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted June 28, 2006 Report Share Posted June 28, 2006 :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted June 28, 2006 Report Share Posted June 28, 2006 ada je ovaj vikend, samo sto malo njih zna :D meni nije hica...al voleo bi bar za mesec dana da to dobijem :D sejnte, tebe podsecam za znas vec sta ! :D Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 28, 2006 Author Report Share Posted June 28, 2006 a sto je ovaj draganche tuzhan, nista mi to nije jasno? :) U svakom slucaju, kad sve recnem, javljam vam da je gotovo, koliko treba DVDjeva praznih da spremite, i radimo primopredaju :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted June 28, 2006 Report Share Posted June 28, 2006 bese i neka guarana upada uz to? ili bese nes? :D Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 29, 2006 Author Report Share Posted June 29, 2006 ili beshe i jedno i drugo? ;} To vec ostavljam na vama da se smislite, nije nikakva frka :) Samo ako je ada ove subote, ja nisam siguran da cu moci, vec sledece mogu opusteno! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted June 29, 2006 Report Share Posted June 29, 2006 ma kad god...ja sam free man od juce tako da mi odgovara bilo kad...samo ne znam kako ce sejnt to podneti... :D Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 29, 2006 Author Report Share Posted June 29, 2006 Izdrzhace on, stabilan je to momak :} Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted June 29, 2006 Report Share Posted June 29, 2006 lale! .. aj' mi srezhi to, pa me cimni kad imash vremena za neku kaficu ;) ja radim od 19h pa nadalje, vikendom sam mostly available ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 30, 2006 Author Report Share Posted June 30, 2006 OK, samo dok zavrsim neke obaveze koje imam, i obavicemo primopredaju :) Znachi racunaj od nedelje, ne verujem da cu moci pre. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted June 30, 2006 Report Share Posted June 30, 2006 Laki reci mu lepo da trazish placanje u naturi :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted June 30, 2006 Report Share Posted June 30, 2006 neka staljo, ponudicu mu ja tvoje dupe, nema shanse da skapira da si mushko ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted June 30, 2006 Report Share Posted June 30, 2006 E qrac dlakavo je :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 1, 2006 Report Share Posted July 1, 2006 bila je na hrt-u, koliko znam kod nas nije, mada moguće da je pink pustio pola druge sezone ili tako nešto.. meni se sviđa, upravo gledam prvu sezonu.. laki, budi spreman da režeš drugu kad se vratim s mora :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 1, 2006 Author Report Share Posted July 1, 2006 e jel bila neka sezona te 24ke kod nas? ako jeste, i ako je ono sto mislim da jeste, uopste mi se ne svidja :/ Bila je kod nas serija, i uprkos ivanovom misljenu oko emitovanja, pink je zapravo pustio sve cetiri sezone. Dodushe, sad sam se malo istripovao pa ne znam dal' su pustili i cetvrtu ... da, definitivno jesu, sad se setih, i to recimo 6 meseci nakon hrta (hrt je pustao tokom zime, pink na leto). Sad mene jos samo zanima zasto ti ne dopada kru? :) meni se sviđa, upravo gledam prvu sezonu.. laki, budi spreman da re Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raider Posted July 2, 2006 Report Share Posted July 2, 2006 Bila je kod nas serija, i uprkos ivanovom misljenu oko emitovanja, pink je zapravo pustio sve cetiri sezone. Dodushe, sad sam se malo istripovao pa ne znam dal' su pustili i cetvrtu ... da, definitivno jesu, sad se setih, i to recimo 6 meseci nakon hrta (hrt je pustao tokom zime, pink na leto). ← Pink je emitovao 1. i 3. sezonu 24-orke i nista drugo.Inace meni se kraj 5. sezone uopste ne dopada.Valjda ce to popraviti u 6. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raider Posted July 2, 2006 Report Share Posted July 2, 2006 Inache, prva sezona je glumacki najslabija, tako da bi druga trebalo da ti se bash svidi, i treca. Cetvrta je so-so, petu jos nisam odgledao do kraja :) ← Ako bih trebao da poredjam sezone po kvalitetu to bi izgledalo ovako: 1.Druga sezona 2.Treca sezona 3.Cetvrta sezona 4.Peta sezona 5.Prva sezona Mada mi je svaka sezona dobra. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 2, 2006 Author Report Share Posted July 2, 2006 Pink je emitovao 1. i 3. sezonu 24-orke i nista drugo. prilicno sam siguran da je pink pustao i cetvrtu sezonu 24ke, i to skoro sasvim siguran, a za drugu ajde nisam, davno je to bilo :) Prve se secam, trece i cetvrte, ali je samim tim jako nelogicno da pink nije emitovao i drugu sezonu posto je poprilicno sigurno otkupio. @ kru - Moguce da nekome ne odgovaraju ti konstantni klifhengeri, sta znam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raider Posted July 2, 2006 Report Share Posted July 2, 2006 prilicno sam siguran da je pink pustao i cetvrtu sezonu 24ke, i to skoro sasvim siguran, a za drugu ajde nisam, davno je to bilo :) Prve se secam, trece i cetvrte, ali je samim tim jako nelogicno da pink nije emitovao i drugu sezonu posto je poprilicno sigurno otkupio. A ja sam apsolutno siguran da 4. sezonu nisu pustili,jer sam gledao 3. na Pinku i ko budala cekao da puste 4. (neko vreme),a onda sam nabavio sve sezone i ko covek pogledao :) Za drugu nisam siguran da su je pustili,mozda jesu mozda nisu.No,ne vredi se raspravljati oko ovoga.Ionako nema smisla gledati 24 preko TV-a :) Inace,ko nije obavesten,posle 6. sezone treba da se snimi i 24 The Movie za koji su najavili da se nece odvijati u realnom vremenu,kao serija. Jos jedna informacija je da je moguce da se deo 6. sezone odigra u New York-u,a ne kompletno u LA-u kao sve prethodne sezone. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 2, 2006 Author Report Share Posted July 2, 2006 A ja sam apsolutno siguran da 4. sezonu nisu pustili,jer sam gledao 3. na Pinku i ko budala cekao da puste 4. (neko vreme),a onda sam nabavio sve sezone i ko covek pogledao :) Za drugu nisam siguran da su je pustili,mozda jesu mozda nisu.No,ne vredi se raspravljati oko ovoga.Ionako nema smisla gledati 24 preko TV-a :) Stvarno ne znam sta si ti cekao i sta si gledao, ali je 4. sezona isla na pinku i to standardno, sredom. Da diskusija nije beskorisna ;) mozhda bih se i iscimao da ti zaista pokazhem da je cetvrta isla na pinku, al' to bash nije vazno. ;) Realno, ja sam gledao sve to na pinku/hrtu dok se nisu pojavili torrenti i sve to, onda sam lepo nabavio i ko covek gledam bez reklama. Mada moram da pohvalim hrt, oni su pustali ono po jednu reklamu po seriji, i sve fino, a ne k'o pink. Videh da hoce da snimaju deo 24 u Nju Jorku, mozhe to da bude zanimljivo. Mada nisam odgledao do kraja petu, pa da vidim kako ce da se zavrsi. Mada ako kazes da nije bash nesto specijalno, bas ce biti bezveze. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raider Posted July 26, 2006 Report Share Posted July 26, 2006 http://www.notrly.com/jackbauer/index.php?topthirty Jack Bauer Jokes. Na neke crkoh od smeha :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted July 27, 2006 Report Share Posted July 27, 2006 novi chak noris je rodjen :D odlicno je :) Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted July 27, 2006 Report Share Posted July 27, 2006 Jack Bauer arm once wrestled Superman. The stipulations were the loser had to wear his underwear on the outside of his pants. ahhahahaaha vrh vrh vrh :) Quote If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts