Sa1Nt Posted April 30, 2006 Report Share Posted April 30, 2006 Dakle, jebem se konstantno kad pokushavam da rezhem serije sa organizacijom mesta na dvdu... dakle recimo lost mi staje (lupam) na 2 dvd-a + josh jedna epizoda .. dakle bezveze bacam jedan dvd, ili rezhem josh neku glupost chime sam zagovnao koncepciju... e ova situacija mi se deshava poprilichno chesto... sa filmovima mi je lako, chak i da batalim jedan i dalje je to kompilacija od 5-6 komada i sve kako treba.. kako vi reshavate ovo? rekompresija or what? ... rebus :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 30, 2006 Report Share Posted April 30, 2006 serije stoje na hardu dok se ne nakupi epizoda za dvd, ne gledam da svaka sezona ima svoje diskove pošto je na kraju sezone ionako po pravilu žestok cliffhanger pa pri ponovnom gledanju odmah ide prva epizoda sledeće sezone :) kod filmova stavim kolko stane, dvd košta 30 dinara (il i manje) pa se ne tangiram preterano ako ostane praznih 300 mega.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 30, 2006 Report Share Posted April 30, 2006 Ja uvek podelim da bude ravnomerno na oba diska :) I redovno sacekam kraj sezone, ili tako nesto. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted April 30, 2006 Author Report Share Posted April 30, 2006 pa razumem to, al' eto prva sezona losta staje na 2 dvda + 2 epizode .. razumete? :) itd. itd. zanima me ima li josh neki nachin osim cinculiranja sa mestom :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 30, 2006 Report Share Posted April 30, 2006 pa snimi drugu sezonu na ostatak trećeg dvd-a.. šta, nemaš drugu sezonu? pa možemo da se dogovorimo, jel ima gospođica neku drugaricu? :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted April 30, 2006 Author Report Share Posted April 30, 2006 imam drugu sezonu, redovno skidam al' raspitacu se za drugaricu zbog prethodnih usluga :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted May 1, 2006 Report Share Posted May 1, 2006 A da iseče Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted May 1, 2006 Report Share Posted May 1, 2006 a spice su kod losta 3 sekunde ukupno :) Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 1, 2006 Report Share Posted May 1, 2006 lost nema špicu, a i zar ne misliš da je malo glupo umanjivati kvalitet kad su dvd-ovi toliko jeftini.. sejnte :* Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted May 1, 2006 Author Report Share Posted May 1, 2006 ma i to shto kazhesh.. :) mada sam sebi izgledam ko retard kad stavim 600 mb na ukupnih 4gb Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 1, 2006 Report Share Posted May 1, 2006 jesi li nekad chuo za kompakt disk? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 1, 2006 Report Share Posted May 1, 2006 jel to ono što u fioci zauzima isto mesta kao dvd, košta isto, reže se sporije i bučnije i mrzi me da ga kupujem? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted May 1, 2006 Report Share Posted May 1, 2006 (edited) Npr u toj situaciji ako imam 2 DVD-a + kusur. Ako pravim sebi backup samo narezem 2 DVD-a a ostalo ostavim na hardu. A ako nosim drugaru narezem 2 DVD-a a ostalo mu ponesem na usb disku/DVD+RW Edited May 1, 2006 by Stator Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted May 1, 2006 Author Report Share Posted May 1, 2006 oke, hvala na savetima, postupicu po ivanovoj preporuci ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 1, 2006 Report Share Posted May 1, 2006 jel to ono Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts