Lucky Posted May 13, 2006 Report Share Posted May 13, 2006 ista pricha, razmishljam vec 2 nedelje o tome, i nekako mi sick da cimnem lika da vidim ko i zashto to radi... to je neka od onih mashina sa posla, sto posto, i onda ili ih koristi neka sekretarica sto nema pojma nista sem nekog programa za gledanje ko gde ima kablovsku, ili se zaista nesto cesto resetuje/startuje pa kao eto. U svakom slucaju se osecam isto kao i vi. Bio sad na chaju malo, super mi je prijalo, ispric'o se, iskulir'o, kopio na bulevaru papuche za 400 dinara, pa sam i za to srecan ;) i sad cu neki tekst da doteram. Link to comment Share on other sites More sharing options...
badnick Posted May 13, 2006 Report Share Posted May 13, 2006 U kom delu je tu ays :) Rur je oborio neki pubertetlija, koji jelte nema pametnija posla nego da obara forume koji se lako vrate sa backup-om :) ← pa nemam pojma,jutros sam citao neki topik na kome je ays odgovarao i video da pored njegovog posta stoji samo posts = 0.dakle ne pise ni banovan ni ime uzera,nista.onda sam u srch membera ukucao ays i video da njegov akaunt vise ne postoji mozda se ays zamerio hakeru na onom topiku pretnje,pa ga je ovaj ishakovo?:) salt wat fish fresh wat fish? Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted May 13, 2006 Report Share Posted May 13, 2006 Ne nego ga je prozivao zbog nika h4x :) Isto tako i kali ima problema sa acc-om. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted May 13, 2006 Report Share Posted May 13, 2006 (edited) a lord? :) EDIT: tek sad vidim da je zabo i lord[skg]-a haha :) jebiga, shto su ga drkali ;)) Edited May 13, 2006 by Sa1Nt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted May 13, 2006 Report Share Posted May 13, 2006 bio na basketu, igrali i fudbal posle...mrtav sam sad...ali ekstra je bilo... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted May 13, 2006 Report Share Posted May 13, 2006 Šta je tačno bilo sa ajsom i lordom? Bio do jednog ortaka iz osnovne,nisam ga video 100 dina,pa malo do teretane da ubijem vreme i evo me kući :) i možda sam još jednu osobu uspeo da navučem na Prison Break :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tiger21 Posted May 13, 2006 Report Share Posted May 13, 2006 (edited) ista pricha, razmishljam vec 2 nedelje o tome, i nekako mi sick da cimnem lika da vidim ko i zashto to radi... ← Jok to mu se sestra kachi na net pa se automatski startuje icq Inache sedim u kgb pijem kaficu i overavam mail i rur :) zar to nije krasno. Maude sori shto nisa doshao da ti chestitam rodjendan na RHH uspavao sam se . kmeh HB !:) Edited May 13, 2006 by Tiger21 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted May 13, 2006 Report Share Posted May 13, 2006 Blejao ortak kod mene...samo on i ja,skroz dobar blej,dobre teme (mojne penal neko da napravi :P )... on sad zapalio kod ribe na Nbg,ja gajbi,slusam trens,pijem biter lemon...jos jedna subota gajbi...blah :| Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted May 13, 2006 Report Share Posted May 13, 2006 vratio se iz Pionira, jutros isao sa ortakom do Kalisa, vratio se rucao, isao na DIF i djuskao neki basket, posle basketa na tushiranje i pravac Pionir. mrtav sam umoran... Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted May 13, 2006 Report Share Posted May 13, 2006 jedva nekako skupio snage da se odvucem do grada...hasao, popio pivo i sad cu da spavam kao bebica:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 14, 2006 Report Share Posted May 14, 2006 čik pogodite dal mogu da spavam.. ako pročitate u novinama da je neko ukrao salo iz galatee, potražite borilački klub u podrumu blizu vas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pajser Posted May 14, 2006 Report Share Posted May 14, 2006 Bili mi ortaci, gledali Fight Club na HRT-u, cirkali pivo, izashli napolje, cirkali josh piva i pelinkovca, oznojili se ko svinje zbog zagushljive atmosfere, sad doshao kuci, smrdim na cigare najstrashnije, ne mogu da spavam... Ei Aaniigoo 'Ahoot'e Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale <die bitch> Posted May 14, 2006 Report Share Posted May 14, 2006 bio kuci gledao svoju celavu kitu kako se znoji, posle dosao u kombu i eto me jos uvek sam tu :D krile/hamla.... GG MOMCI !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted May 14, 2006 Report Share Posted May 14, 2006 dosao sa ortakovog rodjusa......bilo skroz opusteno......ekipica se skupila......sad cu na kunt Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted May 14, 2006 Report Share Posted May 14, 2006 i opet u krevet oko 5-6 /... ( )... Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted May 14, 2006 Report Share Posted May 14, 2006 Vratih se malochas sa zurke. Ne mogu da spavam koliko me noga boli od skakanja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted May 14, 2006 Report Share Posted May 14, 2006 Odveo zenu do malog, doshao kuci. Kao da zivim u The Groundhogs Day - samo mi josh fali da me svako jutro u 06.00 budi "wake up sleepy heads..." А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted May 14, 2006 Report Share Posted May 14, 2006 Juce posle spavajna od 4 h bio na parastosu pa onda sa ortakom igrao heroje 5 pa onda zavrsili na jednoj amsovnoj partiji pokera :)) Sve pare meni :)) Sada rezem oko 500 cd-ova i spremem se na trening pa posle mi dolazi kum da mu ucimo malo komp sa novim SuSE-om 10.1 :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted May 14, 2006 Report Share Posted May 14, 2006 i eto ponovo nisam kuntao, smrdim, gladan sam al ebem li ga... za nekih 20 ak minuta pichim u teretanu, malo da se iscimam pa tushiranje pa u neki restorancic da se pocastim dobrim obrokom... zavrshio sam veceras sa animom planetes extra je, cela pricha i deshavanja 26 epizoda vrednih gledanja :) uf da veceras lezhem oko 8-9 ! ( )... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted May 14, 2006 Report Share Posted May 14, 2006 da doruckujem pa pravac basket. ko jebe filozofiju... Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibor2 Posted May 14, 2006 Report Share Posted May 14, 2006 (edited) -in every success you stand and make me regret. Edited May 14, 2006 by tibor2 brandstack.com/users/portfolio/logos/gligorov \\ behance.net/gligorov 99designs.com/people/gligorov \\ twitter.com/MarkoGligorov \\ upstack.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted May 14, 2006 Report Share Posted May 14, 2006 zavrshih sa teretanom, i gledam neshto ruku vetji mi triceps od bicepsa moratju da iskuliram sa propadanjima a vishe zgibova kek, mada tresu mi se ruke vetj jedno 15ak minuta damn... tushiranjeeee :D ( )... Link to comment Share on other sites More sharing options...
VEGE Posted May 14, 2006 Report Share Posted May 14, 2006 Opet sam se rano probudio zbog alkohola... ...bah, pijem kafu i gutam koka kolu kao nenormalan... ...jebem ti alkohol! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted May 14, 2006 Report Share Posted May 14, 2006 Ucio malo matu,cale i keva zapalili u vikendicu pa cu da blejim do 4-5 kad mi dolazi profesorka iz mate za chas... uh samo da zavrshim ovu godinu oko 4.00 i sve ce biti do jaja... Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted May 14, 2006 Report Share Posted May 14, 2006 ^^ najjači prosek....me2 Bio da uzmem neke stvarčice, doručkovao pa idem da uzmem nešto da učim pre teretane. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts