Jump to content

Recommended Posts

ma jebesh mexico to su uradili zbog amera da mogu da dodju da se nadrogiraju laganeza. u kolumbiji 1g koke 5$ =)))

i to chiste :)

ma ko ce se gleda na mexiko

al generalno ,

marihuanu treba legalizovati mislim

vishe si prisebniji i svesniji nego da se napijesh jebem mu mater alkohol 5 puta gori od trave...

pa da ne jedes masno, mogao bi da seres, sta?

zivot nije dobar za zdravlje.

ko oce da se gudirira, neka. ko oce da cirka, nek cirka. ako znas sta radis, znas; ako ne znas, ko te jebe.

mnogo se proseravate -.-

smekeru [:(!] , poenta mog posta je ista kao i tvoja - ako vec zaista gledash sta sve steti organizmu, onda shvatish da je 90% svakodnevnih radnji na neki nachin opasno po zdravlje

Edited by iguana

It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad

Kada citam vuduove komentare, skapiram da to pise neko dete od 14-15 godina, ali onda mu pogledam profil i vidim da je '84 godiste i grdno se smorim, onda pogledam darijanovu signaturu i shvatim da neke stvari nemaju granica. Zar se ne moze stati 2 sekunde i razmisliti o onome sto se pise?

Nikada mi nece biti jasni ljudi koji ubedjuju ostatak sveta da je ovo zdravije od onoga, pogotovo ako je spika da je jedno zlo manje od drugog. Zar nije lepse ziveti svoj zivot, bosti se u venu, pusiti gandzu, cirkati lozu, ili sta vec volis, a pustiti raspravu ljudima koji nemaju pametnija posla?

Uostalom, starbak i iguana su sve rekli pre mene.

Nikada mi nece biti jasni ljudi koji ubedjuju ostatak sveta da je ovo zdravije od onoga, pogotovo ako je spika da je jedno zlo manje od drugog. Zar nije lepse ziveti svoj zivot, bosti se u venu, pusiti gandzu, cirkati lozu, ili sta vec volis, a pustiti raspravu ljudima koji nemaju pametnija posla?

skroz taj rad.

serem samo prijateljima jer mi je do njih stalo, ostali neka rade shta god zhele sve dok mene ne ugrozhavaju..

pa niko nije rekao nikome ovde da ne radi ovo ili ono. svaki komentar koji je bio upucen tebi vudu je bio upucen zbog toga shto si nalupao gluposti, a ti umesto da svatish da nisi upravu ili bar da cutish ti vredjash .. tuga.

• crno nam se piše

• belo nam se šmrče

• mind over matter

• jebo sam vam mater

Kada citam vuduove komentare, skapiram da to pise neko dete od 14-15 godina, ali onda mu pogledam profil i vidim da je '84 godiste i grdno se smorim, onda pogledam darijanovu signaturu  i shvatim da neke stvari nemaju granica. Zar se ne moze stati 2 sekunde i razmisliti o onome sto se pise?

pise da signa moze biti 6 redova normalnih slova. ja stavio 8 redova najmanjih slova i meni prepravili pa se iznerviro... jbg

zivot nije dobar za zdravlje.

ko oce da se gudirira, neka. ko oce da cirka, nek cirka. ako znas sta radis, znas; ako ne znas, ko te jebe.

mnogo se proseravate -.-

+

+

vudu ne seri molim te.

hvala što ste ovo napisali umesto mene :)

Ako uzmemo heroin, kao u principu jednu od najstetnijih najrasprostranjenijih droga, i pivo, mislim da bi racunica bila:

0.5 grama dopa~18 piva da bi dosao u isto stanje. Lupam za broj, ali je neki hejt od cifre u svakom slucaju.

AHAHAHAHAHAHAHAHA

odlichan si :)

umro sam od smeha .. koje poredjenje :)

• crno nam se piše

• belo nam se šmrče

• mind over matter

• jebo sam vam mater

Ja ne pijem

ne pushim

ne droZiram se

a slusham metal.

Jesam li ja normalan???

istina boli,brate lud si!

najsmesniji likovi sto nikad nista nisu probali a hejtuju i raspravljaju dal je dobro ili nije...
pa to ne moras da probas da bi znao da li je lose...valjda neke stvari jednostavno cujes od drugih,pa neki put i poverujes...a ako to pricam 10miliona ljudi onda je to verovatno tako... Edited by rockdudbg

vid'o sam deda mraza

a ako to pricam 10miliona ljudi onda je to verovatno tako...

we have a winner \o/

Svako poredjenje je smesno, upravo na to hocu da skrenem paznju :]

shto da skrenesh paznju kad mozesh samo da kazesh da je to neuporedivo, jel su totalno dva razlichita pojma.

• crno nam se piše

• belo nam se šmrče

• mind over matter

• jebo sam vam mater