Intruder Posted April 29, 2006 Report Share Posted April 29, 2006 ma jebesh mexico to su uradili zbog amera da mogu da dodju da se nadrogiraju laganeza. u kolumbiji 1g koke 5$ =))) ← i to chiste :) ma ko ce se gleda na mexiko al generalno , marihuanu treba legalizovati mislim vishe si prisebniji i svesniji nego da se napijesh jebem mu mater alkohol 5 puta gori od trave... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted April 29, 2006 Report Share Posted April 29, 2006 (edited) pa da ne jedes masno, mogao bi da seres, sta? zivot nije dobar za zdravlje. ko oce da se gudirira, neka. ko oce da cirka, nek cirka. ako znas sta radis, znas; ako ne znas, ko te jebe. mnogo se proseravate -.- ← smekeru [:(!] , poenta mog posta je ista kao i tvoja - ako vec zaista gledash sta sve steti organizmu, onda shvatish da je 90% svakodnevnih radnji na neki nachin opasno po zdravlje Edited April 29, 2006 by iguana Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted April 29, 2006 Report Share Posted April 29, 2006 pijem pushim drogiram se... cini mi se popravljam se :) Quote If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted April 29, 2006 Report Share Posted April 29, 2006 i cigare i alkohol bi trebalo da se zabrane ali su toliko widespread da se to ne moze zabraniti. 90% ljudi konzumira alkohol (makar jendom mesecno), mislim, i u crkvi za pricesce dobijas vino tako da kontam da bi se to jako tesko izvelo. a pljuge... ne znam, 60% srbije pljuga, kako bi to tek proslo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted April 29, 2006 Report Share Posted April 29, 2006 (edited) vudu ne seri molim te. ne lupaj majke tiSajsite ga obojica. Na Edited April 29, 2006 by voodoo^nbgd Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ste Posted April 29, 2006 Report Share Posted April 29, 2006 Kada citam vuduove komentare, skapiram da to pise neko dete od 14-15 godina, ali onda mu pogledam profil i vidim da je '84 godiste i grdno se smorim, onda pogledam darijanovu signaturu i shvatim da neke stvari nemaju granica. Zar se ne moze stati 2 sekunde i razmisliti o onome sto se pise? Nikada mi nece biti jasni ljudi koji ubedjuju ostatak sveta da je ovo zdravije od onoga, pogotovo ako je spika da je jedno zlo manje od drugog. Zar nije lepse ziveti svoj zivot, bosti se u venu, pusiti gandzu, cirkati lozu, ili sta vec volis, a pustiti raspravu ljudima koji nemaju pametnija posla? Uostalom, starbak i iguana su sve rekli pre mene. Quote http://www.biss.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 29, 2006 Report Share Posted April 29, 2006 Nikada mi nece biti jasni ljudi koji ubedjuju ostatak sveta da je ovo zdravije od onoga, pogotovo ako je spika da je jedno zlo manje od drugog. Zar nije lepse ziveti svoj zivot, bosti se u venu, pusiti gandzu, cirkati lozu, ili sta vec volis, a pustiti raspravu ljudima koji nemaju pametnija posla? Uostalom, starbak i iguana su sve rekli pre mene. skroz taj rad. serem samo prijateljima jer mi je do njih stalo, ostali neka rade shta god zhele sve dok mene ne ugrozhavaju.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted April 29, 2006 Report Share Posted April 29, 2006 (edited) @Ste: Bitno je da si ti mator i iskusan. U stvari počeću i ja ko Kali. Jebe mi se Edited April 29, 2006 by voodoo^nbgd Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted April 29, 2006 Report Share Posted April 29, 2006 pa niko nije rekao nikome ovde da ne radi ovo ili ono. svaki komentar koji je bio upucen tebi vudu je bio upucen zbog toga shto si nalupao gluposti, a ti umesto da svatish da nisi upravu ili bar da cutish ti vredjash .. tuga. Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted April 29, 2006 Report Share Posted April 29, 2006 (edited) Jebe mi se Edited April 29, 2006 by nigger Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spu [RuR] Posted April 29, 2006 Report Share Posted April 29, 2006 kad zabrane alkohol ja cu da se ubijem... » Click to show Spoiler - click again to hide... «...od alkohola BUAHAHAHHAA Quote Everytime I cross the line I push the boundaries out a little... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted April 29, 2006 Report Share Posted April 29, 2006 Kada citam vuduove komentare, skapiram da to pise neko dete od 14-15 godina, ali onda mu pogledam profil i vidim da je '84 godiste i grdno se smorim, onda pogledam darijanovu signaturu i shvatim da neke stvari nemaju granica. Zar se ne moze stati 2 sekunde i razmisliti o onome sto se pise? Nikada mi nece biti jasni ljudi koji ubedjuju ostatak sveta da je ovo zdravije od onoga, pogotovo ako je spika da je jedno zlo manje od drugog. Zar nije lepse ziveti svoj zivot, bosti se u venu, pusiti gandzu, cirkati lozu, ili sta vec volis, a pustiti raspravu ljudima koji nemaju pametnija posla? Uostalom, starbak i iguana su sve rekli pre mene. ← pise da signa moze biti 6 redova normalnih slova. ja stavio 8 redova najmanjih slova i meni prepravili pa se iznerviro... jbg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted April 29, 2006 Report Share Posted April 29, 2006 Kada se gudriras onda si cool. Kada si cool onda karas cice. A posto smo vec ustanovili da je sex dobar za mentalno zdravlje to dalje implicira daje gudra dobra po mentalno zdravlje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted April 29, 2006 Report Share Posted April 29, 2006 do you hear that billy... ? you will have S E X when you smoke reefer ( )... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 29, 2006 Report Share Posted April 29, 2006 kad zabrane alkohol ja cu da se ubijem... » Click to show Spoiler - click again to hide... «...od alkohola BUAHAHAHHAA ← hocesh se onda rachunati kao utopljenik ili kao samoubica? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rockdudbg Posted April 29, 2006 Report Share Posted April 29, 2006 e nemo' da se proseravate...duvnite malo i videcete koliko je zivot lep..:D...bar tako neki kazu... aj uzdravlje Quote vid'o sam deda mraza Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 29, 2006 Report Share Posted April 29, 2006 zivot nije dobar za zdravlje. ko oce da se gudirira, neka. ko oce da cirka, nek cirka. ako znas sta radis, znas; ako ne znas, ko te jebe. mnogo se proseravate -.- ← + Nikada mi nece biti jasni ljudi koji ubedjuju ostatak sveta da je ovo zdravije od onoga, pogotovo ako je spika da je jedno zlo manje od drugog. Zar nije lepse ziveti svoj zivot, bosti se u venu, pusiti gandzu, cirkati lozu, ili sta vec volis, a pustiti raspravu ljudima koji nemaju pametnija posla? Uostalom, starbak i iguana su sve rekli pre mene. ← + vudu ne seri molim te. ← hvala što ste ovo napisali umesto mene :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted April 29, 2006 Report Share Posted April 29, 2006 Hvala ti Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 29, 2006 Report Share Posted April 29, 2006 Zanimljivo kako ovde ima iskusnih narkica :) Droga je bre super samo se sisice ne drogiraju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted April 29, 2006 Report Share Posted April 29, 2006 Ako uzmemo heroin, kao u principu jednu od najstetnijih najrasprostranjenijih droga, i pivo, mislim da bi racunica bila: 0.5 grama dopa~18 piva da bi dosao u isto stanje. Lupam za broj, ali je neki hejt od cifre u svakom slucaju. ← AHAHAHAHAHAHAHAHA odlichan si :) umro sam od smeha .. koje poredjenje :) Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted April 29, 2006 Report Share Posted April 29, 2006 E moze odgovor na jedno pitanje? Ja ne pijem ne pushim ne droZiram se a slusham metal. Jesam li ja normalan??? Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted April 29, 2006 Report Share Posted April 29, 2006 najsmesniji likovi sto nikad nista nisu probali a hejtuju i raspravljaju dal je dobro ili nije... Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
rockdudbg Posted April 29, 2006 Report Share Posted April 29, 2006 (edited) Ja ne pijem ne pushim ne droZiram se a slusham metal. Jesam li ja normalan??? istina boli,brate lud si! najsmesniji likovi sto nikad nista nisu probali a hejtuju i raspravljaju dal je dobro ili nije...pa to ne moras da probas da bi znao da li je lose...valjda neke stvari jednostavno cujes od drugih,pa neki put i poverujes...a ako to pricam 10miliona ljudi onda je to verovatno tako... Edited April 29, 2006 by rockdudbg Quote vid'o sam deda mraza Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted April 29, 2006 Report Share Posted April 29, 2006 a ako to pricam 10miliona ljudi onda je to verovatno tako... ← we have a winner \o/ Svako poredjenje je smesno, upravo na to hocu da skrenem paznju :] ← shto da skrenesh paznju kad mozesh samo da kazesh da je to neuporedivo, jel su totalno dva razlichita pojma. Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted April 29, 2006 Report Share Posted April 29, 2006 pa onda nisi trebao da uporedish pivo i dop, nego kerozin i dop :) Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts