Jump to content

Recommended Posts

-Chekaj Mohicane, jel ti to pokusavas da opravdas duvanje, da nam objasnish da je to ok..?

Edited by tibor2

brandstack.com/users/portfolio/logos/gligorov \\ behance.net/gligorov

99designs.com/people/gligorov \\ twitter.com/MarkoGligorov \\ upstack.com/

-Chekaj Mohicane, jel ti to pokusavas da opravdas duvanje, da nam objasnish da je to ok..?

Otju da kazem da me boli uvo i da smarate sa akcijama kako je duvanje loshe a pijete 5 litara kafe dnevno i pushite dve pakle cigara. Ja sam poprilicno duvao u srednjoj i nishta mi ne fali, a ti shto prsnu od marihuane nisu ni bili citavi za pocetak ...

nisam rekao da se ne moze bez mesa, vec da nije zdravo hraniti se samo biljnom hranom...

To "nije zdravo" je malo prejak izraz za tu konkretnu situaciju, bash bash nije zdravo jesti samo meso. Da ne pominjem da je udeo mesa u savrshenoj ishrani mozda 3-4% ...

OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVE

BEST VIEWED WITH A MONITOR

pa nijedna krajnost nije dobra...ne znam gde si samo iskopao tih 3%, ali nema veze...

tih 3-4% sam lupijo zato sto kao rekoh recheno mi je da je za ispravnu ishranu dovoljna tipa supena kasika mesa dnevno (i to ne bilo kog) ...

i da svaka krajnost je losha

Elem skrenusmo sa teme poenta je da brdo vas pljuje travu kao neko zlo umesto da pogleda sta sve unosi u sebe sto je 5x stetnije zato je i pocela rasprava o hrani.

Meni je eto draze sto su zabranili pusenje na javnim mestima sad nego sto je trava zabranjena i da radije bih legalizovao marihuanu nego duvan ... a to dal i jedno i drugo treba da bude legalizovano (da je duvan recimo nelegalan) je vec duza rasprava.

Edited by mohican

OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVE

BEST VIEWED WITH A MONITOR

Opet se topic vrti u krug jer svako drugačije doživljava tu "štetnost". Meni se marihuana ne sviđa jer direktno utiče na mozak. Dobro, to što vikendom sjebem ko zna koliko masnog mesišta takođe nije zdravo, ali za telo. A telo ionako propadne pre ili kasnije, ja bih da mi mozak što duže potraje...

hahaha vudu molim te prestani .. ubijash me od smeha [roflmao]

sve shto unosish u organizam utiche na organizam, a organizam je CELO telo (da i glava).

<edit> sad videh da je i kruko to izneo samo slikovitije [roflmao] </edit>

• crno nam se piše

• belo nam se šmrče

• mind over matter

• jebo sam vam mater

Ja sam za legalizaciju, kompletnu, pa ko je glup da se overdozira nek crkne narkomancina glupa :))

Ne razvija se drusvena svest o stetnosti droga tako sto vices "SVI CETE POMRETI SA CIREVIMA NA KURCU!" nego edukacijom pod čiju metlu moraju da dođu i alkohol i cigarete a ne da se sve svede na "pu

jebote, smorio si sa kukanjem vise :D

Jbt kolko frustriranih dbila na jednom mestu.Vecina nesto kenja a pritom nisu popusili ni dzoint.Ova spika me pomalo podseca na onu americku propagandu 40ih godina pa do pocetka 60ih kad su tripovali ljude da ce da umru za par dana ako krenu da puse travu.

Iako sam dugogodisnji konzument narkotika ne drogiram se cesto i nisam navucen niti sam ikad bio.Radio sam skoro sve sto se moze natji po gradu i evo me ziv i zdraw posle 7 godina trave eksera esida spida shita etra bensedina i par puta dopa :( i ostalih sranja.Retko pijem mada pusim 2 pakle na dan.Kad izadjem negde kapiram da mi se isplati da pupusim dve stotke nego da pijem celo vece i da sutra ceo dan budem sjeban.Odem na rejv pojedem ekser-dva bude mi dojaja odem kutji sutra sam ko nov.Cela prica oko gudre je sledeca : Nije kriva gudra nego su ljudi idioti predje im u opsesiju i ona se navuku pa prsnu.Isto je i sa alkoholom samo gudra brze navuce jer je osetjaj jachi

Da li cu da imam nekih fizichkih posledica za 30 godina od sada??? bas me lagano boli qrac za to.Ginu ortaci mojih godina svaki dan moz i meni da se desi da me danas zgaze kola ili da me snajde neki zalutali metak.

Inace svestan sam da 99% ljudi ovo nece svatiti na pravi nacin al ajde napiso sam sta sam imao da kazem

I da ne zaboravim nek me podseti neko kako bese ide ona prica....Evropski parlament i test na kokain kolko bese pozitivnih...

Interrupts better than Kanye

pa i mozak je telo, ne nosis ga na kanapchetu napunjenog helijumom

Marihuana utice na mozak, na nacin na koji se rastezu neurone :), tako da ti se verovatno desilo da klasican dzanki iskulira na tvoje postavljeno pitanje i odgovori posle 10-15 minuta "razmishljanja!?". Sto se tice uticaja marihuane na pluca, ona nije toliko pogubna kao klasicna cigara sa filterom, a daleko bezbolnija nego cigara bez filtera. Pushenje marihuane u trenutku gladi prolongira glad, iako ste jeli ili jedete, tek nakon nekog vremena se osetja povetja zasicenost.

Tako da, mozesh da umresh od kasne reakcije na neku vitalnu stvar, sa koriscenjem marihuane, ili od najobicnijeg raka pluca, jezika, itd, koriscenjem cigare. Choose wisely ;)

Nije bitno da je velik, bitno je da je lep...