Jump to content

snimci...

Recommended Posts

to ce biti dobra zurka ... a i ko da uopste neko od "psidzera" vidi sta se desava na tom video-beamu ;)

hahaha kako hejtash psidzere svaka ti chast .. moracu da te pokupim da odemo zajdeno "gore" kad i ja skupim muda :))

ako neko na esidu bude to video...biće zajebano :P

e da..je l' ima neko mozda vizualizacije, ili link odakle da skinem,

da budu geometrijski oblici, voznja kroz tunele & stuff, a da ne bude previse šareno (kao one vizualizacije u winampu)???

pa chekaj .. za shta ti onda sluzish =)))

• crno nam se piše

• belo nam se šmrče

• mind over matter

• jebo sam vam mater

hahaha kako hejtash psidzere svaka ti chast .. moracu da te pokupim da odemo zajdeno "gore" kad i ja skupim muda :))

trudim se ... a i ti bi, samo ujutru posle zurke dodjes do bigza i sve ti je jasno :)

A kad skupis muda za "gore", samo cimni, dogovoricemo se. Recicemo da smo mi rezidenti bigza i da zato ne placamo kartu, a ako bas insistiraju, imam ja neki "karton" mb piva od prosle godine.

ee pa meni ortak radi "obezbedjenje" tamo gore u bigzu, ja vas uvedem za dz, vi meni karton mozhe? =)

1. Ne zelis taj karton ;)

2. Onda mu reci da malo bolje radi pos'o ... Danas sam bio do bigza, i ako slucajno ne ociste (a kapiram da nece jer je sutra 1.maj) nosim fotoaparat i slikam kako izgleda bigz nakon psidze. Onda ce vam sve biti jasno. NHF psidzerima koji se "normalno" zabavljaju :)