Mare Posted May 3, 2006 Author Report Share Posted May 3, 2006 pa ko nas je pitao za potvrdu ali mi 100% dolazimo! ← Pitao sam vise puta da svi timovi moraju 4-5 dana pre turnira da 100% potvrde da dolaze, imali ste srece pa ste uleteli zadnji inace bi bilo frka kasnije. :/ za sada su midzo i pertu dobili ban na 3 dana zbog spamovanja na topicu. intervencijom na kukanje vishoj sili drugom je skinut ban al mu je warn na 20% .. samo nastavite. ← [hejt] Ne spamuj mi topic!!! [/hejt] Quote [13:00] <GM`JessicaBiel> neko drzi blokce sa pikovima i banovima a neko sa kevama [23:11] <srs[razer]Baja> ne volim da me neko gleda [23:11] <srs[razer]Baja> dok jebem [01:40] <@Xeo|Baja> ko da ti ja kazem pitaj mareta kako mu cale suri odbojku [01:40] <@Xeo|Baja> i on ti kaze moj cale nema ruke Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 3, 2006 Report Share Posted May 3, 2006 Znaci da rezimiramo, ima 12 ekipa 100 posto, ako se neka predomisli neka javi u medjuvremenu. Sistem winner-looser. Uplata kolko ocete. nagradni fond 100 posto od uplata. Voleo bih da se svi skupite izmedju 10:30-11:00. Jedino da se vidi oko nosioca, koji ce biti i koliko (4?) Poz. @maud...rekoh ti vec da mislim da si u pravu, sry, ali nemoj spominjati da sam kukao nekom, kad nisam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pishkavac Posted May 4, 2006 Report Share Posted May 4, 2006 nisam citao topice pre kao sto vidite nisam spavo celu noc a idem u skolu mi 90% dolazimo Quote don`t eat yellow snow !!!!! play hard go tard if noob would airplane bnet will be airport Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ticke[P]a Posted May 4, 2006 Report Share Posted May 4, 2006 Pishkavac sada je kasno brate imao si fore ihahahaahahah sada jbg mozes da dodjes da posmatras vec ima 12 ekipica a sumljam da ce da open jedan slot samo za vas... ae pa onako poz retose iz ns-da Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare Posted May 4, 2006 Author Report Share Posted May 4, 2006 Hmm, pazi mozes da iscimas igora (ako nema ekipicu) da ti ustupi mesto.... Quote [13:00] <GM`JessicaBiel> neko drzi blokce sa pikovima i banovima a neko sa kevama [23:11] <srs[razer]Baja> ne volim da me neko gleda [23:11] <srs[razer]Baja> dok jebem [01:40] <@Xeo|Baja> ko da ti ja kazem pitaj mareta kako mu cale suri odbojku [01:40] <@Xeo|Baja> i on ti kaze moj cale nema ruke Link to comment Share on other sites More sharing options...
cO! Posted May 4, 2006 Report Share Posted May 4, 2006 (edited) Ne bi bilo loshe da se ogranici blink po ekipi,preveliki je abjuz ? mislim na blink dagger ;) Edited May 4, 2006 by cO! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kurshlus Posted May 4, 2006 Report Share Posted May 4, 2006 Ne bi bilo loshe da se ogranici blink po ekipi,preveliki je abjuz ? mislim na blink dagger ;) ← Pa...Ako do sad nije nikad ogranichavano , ne kapiram zashto bi to sad radili... Quote Just great... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare Posted May 4, 2006 Author Report Share Posted May 4, 2006 Zec, samo dodjite nije frka i da ima 13 ekipa, a u krajnjem slucaju ce jedna ekipa ispaliti, posto nikako da se cujem sa ovima iz foruma, posto izgleda da je hellion izgubio telefon njihov... Quote [13:00] <GM`JessicaBiel> neko drzi blokce sa pikovima i banovima a neko sa kevama [23:11] <srs[razer]Baja> ne volim da me neko gleda [23:11] <srs[razer]Baja> dok jebem [01:40] <@Xeo|Baja> ko da ti ja kazem pitaj mareta kako mu cale suri odbojku [01:40] <@Xeo|Baja> i on ti kaze moj cale nema ruke Link to comment Share on other sites More sharing options...
Attila Posted May 4, 2006 Report Share Posted May 4, 2006 mi dolazimo ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pishkavac Posted May 6, 2006 Report Share Posted May 6, 2006 mi cemo doci -_- samo nemojte da se ispalimo ka ja i chezy zadnji put -_- TICKEPA O_O Quote don`t eat yellow snow !!!!! play hard go tard if noob would airplane bnet will be airport Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted May 6, 2006 Report Share Posted May 6, 2006 mi cemo doci -_- samo nemojte da se ispalimo ka ja i chezy zadnji put -_- TICKEPA O_O ← ma opusteno, ja cu da organizujem zaveru da niko ne dodje na turnir sem deus-a ;))) Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
- zelda - Posted May 6, 2006 Report Share Posted May 6, 2006 momci vidimo se sutra na turu dodjicemo da se zezamo vF oufcours Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnn1e Posted May 6, 2006 Report Share Posted May 6, 2006 Aj nek neko da adresu deusa ako zna? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted May 6, 2006 Report Share Posted May 6, 2006 Palmira Toljatija 5, drugi sprat. Quote Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
kurshlus Posted May 6, 2006 Report Share Posted May 6, 2006 Aj nek neko da adresu deusa ako zna? ← DeuS ti je u Starom merkatoru ,drugi sprat.Lakshe ti je tako da pitash ,jer svi znaju gde je ,a za ulicu ne znaju svi... Quote Just great... Link to comment Share on other sites More sharing options...
aLi[c]E Posted May 7, 2006 Report Share Posted May 7, 2006 Ajde bre ljudi sta se desava al zna neko Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zytherius Posted May 7, 2006 Report Share Posted May 7, 2006 pa nista.. za sada jos nista nije reseno jer su partije sve bile vrlo dugacke tako da do pola 11 se doslo do polufinala winnera i treceg kola loosera Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aLi[c]E Posted May 7, 2006 Report Share Posted May 7, 2006 se zna mozda sta je uradio vF posto nemogu da dobijem nikog iz mog klana Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeuS.HellioN Posted May 8, 2006 Report Share Posted May 8, 2006 Pusim svasta po kucama ... cena po dogovoru Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare Posted May 8, 2006 Author Report Share Posted May 8, 2006 ovako: Finale finala: DeuS vs [copavci vs pobednici forum, fatal error] Quote [13:00] <GM`JessicaBiel> neko drzi blokce sa pikovima i banovima a neko sa kevama [23:11] <srs[razer]Baja> ne volim da me neko gleda [23:11] <srs[razer]Baja> dok jebem [01:40] <@Xeo|Baja> ko da ti ja kazem pitaj mareta kako mu cale suri odbojku [01:40] <@Xeo|Baja> i on ti kaze moj cale nema ruke Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 8, 2006 Report Share Posted May 8, 2006 Ovako igraju fatal error - copavci Pobednik igra finale sa deusom. Omg 3 i 26 :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kurshlus Posted May 8, 2006 Report Share Posted May 8, 2006 (edited) Fatal Error(sentinel) - Copavci(scourge) : 1 - 0 Znachi dobio fatal error i trebao je da se sa nama susretne u finalu ,ali poshto je finale trebalo da pocne pre nekih pola sata(oko pola 5),jednostavno smo podelili prvo mesto i kesh i svi otishli kutjama...Tur se malo se oduzio jer je bilo dosta late game partija, a neke od njih su trajale i do 1,5-2 sata.Sve u svemu dobar tur Pozdrav za Jocu i Igora Edit: Zaboravih da kazem...Molio bih admina da sve postove tipa:"KAD CE DEMOI?" ili "CAN YOU JUST UPLOAD THE FUC**NG DEMOS PLZ ?" budu obrisani ,jer smo svi umorni i nije nam u prvom planu da to odma sredjujemo.Strpite se par dana ,bice sve okacheno na net Edited May 8, 2006 by kurshlus Quote Just great... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare Posted May 8, 2006 Author Report Share Posted May 8, 2006 (edited) A leeeba ti jos mi se spava ali isto tako mi je krivo sto nismo odigrali finale jer bio bio dobar game ali nvm.Cestitam mojim kragujevcanima niste losi dobri ste ali mi smo bolji ^_*.Isto tako se zahvaljujem momcima sto su igrali partije po 2 i nesto casova da bi se izivljavali ali ok "KO IM DRMA KAFEZ".Sve u svemu morao sam da ubijem vreme do dolaska autobusa a sada palim PAJSERi videcemo se za mesec dana.Poz za sve A da ovo nije MARE nego TICKEPA jel JASNO ae pa onako kisss gayevi Edited May 8, 2006 by Mare Quote [13:00] <GM`JessicaBiel> neko drzi blokce sa pikovima i banovima a neko sa kevama [23:11] <srs[razer]Baja> ne volim da me neko gleda [23:11] <srs[razer]Baja> dok jebem [01:40] <@Xeo|Baja> ko da ti ja kazem pitaj mareta kako mu cale suri odbojku [01:40] <@Xeo|Baja> i on ti kaze moj cale nema ruke Link to comment Share on other sites More sharing options...
FreeStyler>GT-R Posted May 8, 2006 Report Share Posted May 8, 2006 Hmm,turnir je bio ok,s tim da se previse cekalo i predugo je trajalo,jer mi nismo bili za nista u 4 ujutro,a verujem ni ostale ekipe.Nvm,nasa greska sto nismo uspeli da zaustavimo Sillencera a Kragujvcanima je islo za rukom da iskoriste taj abuse :))) Ali kao da je bitno,4fun ftw :) w00t! Quote Guild Wars[MOJO] aka Flash In The Night Dota[Copavci] aka 3L3M3N7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paradoks2005 Posted May 8, 2006 Report Share Posted May 8, 2006 E zezanje je bilo extra tako da ono gl hf. Sta znam mogli smo da igramo finale ali stvarno je bilo kasno.Org je bila malo losa u smislu da se nije znala satnica itd.Mnogo late game partija. Uglavnom pozdrav svima narocito momcima iz deusa i copavac koji su skroz ok likovi i vidjamo se na nekom sledecem turu. A patiki(TickePa)sta da kazem sem da ono nije lose kad igras za deus dva zajedno sa Igorom:)))))))))). Posted by TeRor hahahaha prvi sam ustao Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts