DeuS I M@XImuS Posted April 24, 2006 Report Share Posted April 24, 2006 Placam razumnu cenu da mi se oslobodi linija od dvojnika........Kontakt na pm ili deus.joca@gmail.com tnx Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted April 24, 2006 Report Share Posted April 24, 2006 Hahaha :) Odesh u telekomovu korisnichku filijalu, i uz lichnu [ako si vlasnik] ili fotokopiju lichne od vlasnika, pa lepo podnesi zahtev za skidanje linije od dvojnika. Ja sam radio slichnu stvar [pcm] i upalila je ! [dodushe posle 3 meseca] Ili jednostavno trazi novi broj [15k te koshta] Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeuS I M@XImuS Posted April 24, 2006 Author Report Share Posted April 24, 2006 Veruj mi probao sam sve.....od toga pa do uvodjenja nove ISDN linije (najskuplja varijanta) tako da nisam bez veze napisao ovaj ocajnicki oglas :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted April 24, 2006 Report Share Posted April 24, 2006 jbg..... i ja sam u istim govnima.... ne mogu da me razdvoje bez da promene celu centralu, za sta ti ne vredi nikakva veza...... srecno matori.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted April 24, 2006 Report Share Posted April 24, 2006 Veruj mi probao sam sve.....od toga pa do uvodjenja nove ISDN linije (najskuplja varijanta) tako da nisam bez veze napisao ovaj ocajnicki oglas :P ← Ista situacija i kod mene :( Ako znaci nesto dajem duplo koliko ti dajes Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 24, 2006 Report Share Posted April 24, 2006 AHAHAHA!!!! NooBZ!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 24, 2006 Report Share Posted April 24, 2006 (edited) Hahaha :) Odesh u telekomovu korisnichku filijalu, i uz lichnu [ako si vlasnik] ili fotokopiju lichne od vlasnika, pa lepo podnesi zahtev za skidanje linije od dvojnika. Ja sam radio slichnu stvar [pcm] i upalila je ! [dodushe posle 3 meseca] Ili jednostavno trazi novi broj [15k te koshta] ← Heh ne znas ti"Yodiseju u telekomu 2006" :) Edited April 24, 2006 by pER tU aMOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
brank0 Posted April 24, 2006 Report Share Posted April 24, 2006 Плаћам колико Зверко и Јоца заједно! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted April 24, 2006 Report Share Posted April 24, 2006 Плаћам колико Зверко и Јоца заједно! ← ne lozi se, nema za shta kuche da te ujede 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted April 24, 2006 Report Share Posted April 24, 2006 sem toga..... za te pare mozes da se preselis negde gde ima kablovski Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted April 24, 2006 Report Share Posted April 24, 2006 Gde si tačno na nbg? Ljudi oko mene (stari Merkator) Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeuS I M@XImuS Posted April 24, 2006 Author Report Share Posted April 24, 2006 Gde si tačno na nbg? Ljudi oko mene (stari Merkator) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 24, 2006 Report Share Posted April 24, 2006 ja sam u startu '98 dobio digitalnu jer je nova zgrada, al zato nisam imao do tad uopšte jedno 5 godina... ← sad sam skontao, vudu je u stvari bogat, prezire to i negira samog sebe slušajući metal i noseći rite.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 24, 2006 Report Share Posted April 24, 2006 Ma reko mi vuduov mladji brat da je vudu pun ko brod. Nego, da se vratimo k temi, dajte ljudi pomozite joci, malo mi ga je i zao :( mada kad samo pomislim sta ce se desiti kad dobije brz net .... » Click to show Spoiler - click again to hide... « Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeuS I M@XImuS Posted April 24, 2006 Author Report Share Posted April 24, 2006 (edited) haha.....znachi Ivane on je u fazonu "ne pomazem Ti samo se hvalim ?" Ne slusajte Igora, on dobro zna da sam se zamonasio.........Ajde bre neko, bilo ko? Btw Igo evo Ti lepse slike, uplasice se ljudi Edited April 24, 2006 by DeuS I M@XImuS Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted April 24, 2006 Report Share Posted April 24, 2006 ljudovi meni moja majka radi u telekomu.... pitacu je ja sytra posto sada spawa - da li moze da sredi to... don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted April 24, 2006 Report Share Posted April 24, 2006 treba samo da chekirash da li imash u zgradi koju slobodnu paricu, po pravilu uvek ima ali je chuvaju za neko mudo, ili bash ako imash dobru vezu. a ti shto ti keva radi u telekomu ukloni taj avatar od 2,5 mega. No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted April 24, 2006 Report Share Posted April 24, 2006 sorry backo don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeuS I M@XImuS Posted April 25, 2006 Author Report Share Posted April 25, 2006 (edited) ljudovi meni moja majka radi u telekomu.... pitacu je ja sytra posto sada spawa - da li moze da sredi to... ← Znao sam da postoji neka plemenita dusa Ne brini bices nagradjen Znaci Gotti sve kombinacije dolaze u obzir (skidanje dvojnika, nova linija--bez pcm-a, fm-a i gluposti ili nova ISDN linija) Hvala unapred.......... Edited April 25, 2006 by DeuS I M@XImuS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted April 25, 2006 Report Share Posted April 25, 2006 Btw Igo evo Ti lepse slike, uplasice se ljudi ← Haha, igras na foru sentiment, kao "ovo sam ja sa mojim malim pacovom i bas smo slatki, ajde dajte nam liniju" Samo tako nastavi pa ces zavrsiti tako sto ces morati da odradis pola korisnickog servisa Telekoma, a tamo stavljaju one koje vise ni za njihove saltere nisu Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeuS I M@XImuS Posted April 25, 2006 Author Report Share Posted April 25, 2006 (edited) Samo tako nastavi pa ces zavrsiti tako sto ces morati da odradis pola korisnickog servisa Telekoma, a tamo stavljaju one koje vise ni za njihove saltere nisu HAHAHA.....Zwerko da li vidis stanje mog ocaja Ali ipak, kada samo Igor i ja preziveli Poresku upravu, mislim da cu i krdo "polovnjaka" iz korisnickog servisa To je zec inace, mali slatki zeka Nije moj, ali kazu da se zene u srednjim godinama"pale" na muskarce koje vole zivotinje,Green Peace and that shit...... Kada bi bar jedna procitala ovo iz Telekoma i izasla mi u susret Edited April 25, 2006 by DeuS I M@XImuS Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted April 25, 2006 Report Share Posted April 25, 2006 deus posalji mi adresu gde zivis??? i daj mi broj telefona na koji telekom moze da te kontaktira don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 25, 2006 Report Share Posted April 25, 2006 Joco muva te gotti Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted April 25, 2006 Report Share Posted April 25, 2006 pa mora i to neko da radi :D don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted April 25, 2006 Report Share Posted April 25, 2006 i mi konja za trku imamo..... ne mislim da se trtim ovde, ali i ja imam isti problem.... polupao bi sve po telekomu.... puca mi veza ili na svakih 20-ak min ili na 2MB .... sta pre dodje..... izvrsicu harakiri mousepad-om Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts