ZeRoX- Posted May 1, 2006 Report Share Posted May 1, 2006 Namestaljka... El ima vodova ovih zadnjih...? ← i ja mislim da je namesteno, malo mi je cudno da Grubby nikad nije Moonu uzeo bo3 ili bo5 kao ni ToD Skyju,pa sad odjednom :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
slash. Posted May 1, 2006 Report Share Posted May 1, 2006 i ja mislim da je namesteno, malo mi je cudno da Grubby nikad nije Moonu uzeo bo3 ili bo5 kao ni ToD Skyju,pa sad odjednom :) ← o kakvim bre namestaljkama pricate nije to domaca fudbalska druga liga... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted May 1, 2006 Report Share Posted May 1, 2006 da, grubby je ponudio munu nagradu od prvog mesta,samo da ga ovaj pusti, hell yeah :) Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladica Posted May 1, 2006 Author Report Share Posted May 1, 2006 :) ne ovo ne moze biti :) lol da odigras onako u grupi da izgazis SVE SA 2-0 da se vidi da su uvezban i onda da ga dobije grubi tako 3-1 :) nesto tu nestima :) i sky zgazi grubija sweeta i zacarda SVE i onda da ga dobije sa nulom tod koga ?:) Quote Ma Pusite Ga KraLjU Vladici Ekekekke :D :P : Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaXy Posted May 1, 2006 Report Share Posted May 1, 2006 ajd posto imam modem i nemogu da gledam vod-ove , samo mi recite jel grubby dobio moon-a sa 3 tower rusha? :D jer znam da nema teorije da ga dobije ;p btw tod sabio onog buljavog sky-a ;p go go tod osvoji jbani weg i 30k$$$$$$$$$$$ Quote DaXy ^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkman Posted May 1, 2006 Report Share Posted May 1, 2006 pretpostavljam da su cuvali neke stratove za polufinale... ili kad zagusti :) ...moram da pogledam vodove! bash me zanima kako su odigrali ! ajd` ako neko ima neka sheruje plz :D Quote Kad bi neki ljudi skocili sa visine svog ega na visinu svoje inteligencije - poginuli bi definitivno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Razorman Posted May 1, 2006 Report Share Posted May 1, 2006 da, grubby je ponudio munu nagradu od prvog mesta,samo da ga ovaj pusti, hell yeah :) ← To sam i ja cuo.... Quote retired... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted May 1, 2006 Report Share Posted May 1, 2006 pretpostavljam da su cuvali neke stratove za polufinale... ili kad zagusti :) ...moram da pogledam vodove! bash me zanima kako su odigrali ! ajd` ako neko ima neka sheruje plz :D ← jesi ti slep pa nisi video link za torrente? Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkman Posted May 1, 2006 Report Share Posted May 1, 2006 (edited) jao Highl1... video sam, nisam slep... ali iz igraonice sam i koristim neki wireless 'omg'... tako da nemam pristup niccemu! duga prica i jako je teshko objasniti +ja jako slabo objasnjavam neke stvari o kojima veze nemam:D ... zato ako neko ima vec skinute neka okaci negde da dl-am plzzz! Edited May 1, 2006 by darkman Quote Kad bi neki ljudi skocili sa visine svog ega na visinu svoje inteligencije - poginuli bi definitivno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted May 1, 2006 Report Share Posted May 1, 2006 teshko da ce neko da ti uploaduje 300 mega i kusur. Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkman Posted May 1, 2006 Report Share Posted May 1, 2006 k...i just dont have any luck :/ Quote Kad bi neki ljudi skocili sa visine svog ega na visinu svoje inteligencije - poginuli bi definitivno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sweet Posted May 1, 2006 Report Share Posted May 1, 2006 (edited) samo 1 ne mogu da verujem , da svi placu kako je elf imba a da ne pamtim kad je neki elf sem moon-a uzeo neki veci tur , i moon jadnicak ako oce da uzima turove samo nek promeni rasu i bice nepobediv!! Edited May 1, 2006 by Sweet Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misha-King Posted May 1, 2006 Report Share Posted May 1, 2006 WORD!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Razorman Posted May 1, 2006 Report Share Posted May 1, 2006 Mali grubi seronja, malo je modifikovao strat i uspesno kanterovo mass talonaca, imba moj... Quote retired... Link to comment Share on other sites More sharing options...
loshmi Posted May 2, 2006 Report Share Posted May 2, 2006 (edited) Imam samo ovo da kazem :) Moon se napusio qrcine.... Edited May 2, 2006 by loshmi Quote Prca mi se za custom titulu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misha-King Posted May 2, 2006 Report Share Posted May 2, 2006 cek jel to bila neka forma sarkazma ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted May 2, 2006 Report Share Posted May 2, 2006 grubby 3 moon 1 tod 3 sky 0 ne garantujem u informaciju Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aca~ Posted May 2, 2006 Report Share Posted May 2, 2006 Zar nije to reklo jedno 3-4 coveka pre tebe ? GJ Grubby :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted May 2, 2006 Report Share Posted May 2, 2006 grubby 3 moon 1 tod 3 sky 0 ne garantujem u informaciju ← ponekad se zapitam da li je prosechni iq ovog foruma veci od 80... Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misha-King Posted May 2, 2006 Report Share Posted May 2, 2006 daj hajlu nisi normulun ko nima iq vici od 80? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
YuRi- Posted May 2, 2006 Report Share Posted May 2, 2006 samo 1 ne mogu da verujem , da svi placu kako je elf imba a da ne pamtim kad je neki elf sem moon-a uzeo neki veci tur , i moon jadnicak ako oce da uzima turove samo nek promeni rasu i bice nepobediv!! ← lol :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted May 2, 2006 Report Share Posted May 2, 2006 ma mile, promeni ti rasu, i bitjes nepobediv, veruj mi:) Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted May 2, 2006 Report Share Posted May 2, 2006 zapitaj se highly kome je ovde iq 80 ? Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted May 2, 2006 Report Share Posted May 2, 2006 pa tebi najverovatnije, jer posle vesti na svim sajtovima + ovde 2 strane ti kazes da ne verujesh da su to pravi rezultati.. i josh rechenica "ne garantujem u tu informaciju".. kaze se "ne mogu da garantujem ZA tu informaciju", a ne U.. Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
< 4gl > Filip Posted May 2, 2006 Report Share Posted May 2, 2006 owned Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts