Tarabash Posted April 19, 2006 Report Share Posted April 19, 2006 Jebiga, mi mozemo elementale i demone da bijemo...vi sve ostalo =) Mada, po meni je bolji farm DM East-a za onaj warrior ili koji vec libram. Grupe od 3-4 demona...enslave jednog, pa drugog, pa trecheg i sami sebe sabiju...samo dodjesh i loot Quote Watafak! Link to comment Share on other sites More sharing options...
headcutter[LR] Posted April 19, 2006 Report Share Posted April 19, 2006 Da zavrsimo pricu oko Uldamana - to je super mesto za roga koji je tek stigao na 60 i dok je server u uzdizanju kad svi nesto kraftuju... shardovi idu super za +4 dmg a dream dust je potreban za enchanted torijum i/ili leather... tako da rog sa mining ili skining + enchanting Uldaman je super mesto za brzo pravljenje para na tom levelu... Ovo sto je u ovom filmu je 2 advance ipak... Quote Za hiljadu evra cu sam da naucim da dizajniram ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted April 19, 2006 Report Share Posted April 19, 2006 kakv bre ulada? lvl 60 lik solira pola moradona (zavisno od klase)...a u to da je lik trenirao i pazio na patroliranje zerkera ne ulazim...takodje ne zanemarujem mogucnost da je pri pravljenju drugog dela filma zaginuo vishe puta =o) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted April 19, 2006 Report Share Posted April 19, 2006 evo danas na vek'nilashu chetiri huntera(45lvl) idu u dm i dobili su knjigu za quel serrar(stavili na ah za 2.5k g) :) i svi ih prijavili gm-u a on kao rekao da ih posmatra sve vreme i da nema nikakvih haxova o_O WTF ocu ja huntera Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WoLf4LiFe Posted April 19, 2006 Report Share Posted April 19, 2006 evo danas na vek'nilashu chetiri huntera(45lvl) idu u dm i dobili su knjigu za quel serrar(stavili na ah za 2.5k g) :) i svi ih prijavili gm-u a on kao rekao da ih posmatra sve vreme i da nema nikakvih haxova o_O WTF ocu ja huntera ← Sad bi se obesio Quote It's fine, learn 2 die. http://img79.echo.cx/img79/3849/trashcat8zh.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharulja Posted April 19, 2006 Author Report Share Posted April 19, 2006 Quote Arbeit macht Frei. Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted April 19, 2006 Report Share Posted April 19, 2006 (edited) @WoLf4LiFe sto bi se obesio :p? svaki hunter jedan po jedan poshalje svog pet-a da tankuje i malo po malo i ubiju boss-a nista zajebano i lupaju conclusive shot / wind clip ako krene na njih i mikruju Edited April 19, 2006 by killYg0r Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted April 20, 2006 Report Share Posted April 20, 2006 brate svaka njima chast kad mogu nekog dm bosa da ubiju kad su lvl 46.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jabre Posted April 20, 2006 Report Share Posted April 20, 2006 ahahah koja bolest ali! nisam ja dzaba tu napravio huntera hihi sve je to lepo ali kako bre na 46 lvl moze bilo koju elitu 55+ da ubije pa to sve misuje i resistuje prilicno mnogo Quote T_T Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted April 20, 2006 Report Share Posted April 20, 2006 to se svi pitaju ... kako ? mada dunno mozda imaju neke taktike ,kako svako od njih da ima neki poseban talent spec. ko ce sta da radi i tako to ipak je to 4 huntera sa 4 pet-a koji lupaju konstantan mali dmg a petovi tenkuju ne znam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
amoskg Posted April 20, 2006 Report Share Posted April 20, 2006 Realno to nema sanse, i ne postoji mogucnost da me ubedi neko da to moze da se izvede bez nekih nedozvoljenih radnji. Zdravo... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted April 20, 2006 Report Share Posted April 20, 2006 taj rad...najmanji bos/onaj do kog je najlakse doci je ili prvi gard u northu ili tendris u westu ...zapravo tendris je najosbiljniji kandidat jer na neko trchanje i FDovanje mozhe nesto da se uradi, a north treba chisthejnje...ALI, najbitnije - pogoditi lvl 50+ elitasha da bi mu napravio neki ozbiljniji dmg kad si lvl 46 sa sve lvl 46 petom...ma dajte...pa 4 ok opremljene lvl 60ice ubijaju tendrisa oko 2 min...njima bi za tako nesto trebalo 15+ ...kakvi crni petovi =o))) zapravo....kad malo bolje razmislim...ako imaju masTan mana regen mogu da stinguju tendrisa pola sata dok se on gega od jednog do drugog a oni FDuju u poslednjem trenutku... uglavnom na tom lvlu ako ubiju bosa 3x za 2 sata to je mega uspeh....sem naravno ako ne chituju...a i brate hunteri su...solo kvesting josh 2-3 ingame dana od 46og i na 60om su ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted April 20, 2006 Report Share Posted April 20, 2006 (edited) dobro jel ocete skrin shot ? posto je upravo na ah dosla jos jedna quel serra knjigica .... a prethodna 3 dana samo 4 huntera su tamo :) i dalje su 46.lvl ... Edited April 20, 2006 by killYg0r Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NemaN!-!-! Posted April 20, 2006 Report Share Posted April 20, 2006 daj screen ^^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted April 20, 2006 Report Share Posted April 20, 2006 ajd par pitanja koja ce nam pomoci da reshimo misteriju a) koliko je sar server b) koliko ima lvl 60 likova c) jel ti to ozbiljno da ceo dan u DM samo 4 lvl 46 huntera? d) jel taj koji prodaje hunter ili lvl 1 alt? uglavnom...i dalje tvrdim da bez nekog opakog chita lvl 46 hunt (ni 2, ni 3) ne moze da ubije nista sto baca forors... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted April 20, 2006 Report Share Posted April 20, 2006 server je star 2 nedelje ,ima oko 15-20 likova 60lvl prethodna 3 dana 4 ista huntera su u dm-u non stop ,guildless ,i ne odgovaraju na whisper danas su isfarmovali sve one "dm knjige "za sve klase i savku prodaju za oko 50g .... to sve prodaju ti likovi nisu altovi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted April 20, 2006 Report Share Posted April 20, 2006 pa mislim kili i sam si bio u DMu...znash koji su ulazi i koji su farmabilni bosovi jel tebi normalno bez chitova da sub lvl 50 5-man party (a kamoli manje) efektivno farmuje ishta tamo? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted April 20, 2006 Report Share Posted April 20, 2006 slazem se da je nemoguce ,mada ako pola servera pishu gm-u tickete zbog toga i on svima odgovara otrpilike "ok sve je u redu itd" tu nesto nije u redu po ovom primeru vec mozemo da pocnemo da prikupljano dokaze da blizz i sajtovi za prodavanje golda ima neke dogovore .... naravno da 45lvl ne mogu ubiju 60lvl elitne mobove bez hackova ,ali posto ih vec koriste mislis da ih gm=ovi nebi vec banovali da tu nesti nije u redi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted April 20, 2006 Report Share Posted April 20, 2006 pazi...da je blizard u dilu sa nekim gmovi mogu lepo da kreiraju iteme, i to chak i bop iteme i poshalju ih postom ljudima...mislim zasto biti u dilu i davati hakovanje 3rd party programima kada mogu sami da naprave item i pohsalju na mail onome ko oce daga prodaje...mozda su ta 2 forora tako napravljena....mislim rekoh...moooguce je da 4ica rade taj kajt/chai fd tendrisa ali i to je tako far fetched i teshko i ima element srece da sam 200% siguran da je neko citovanje.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TUP | Geek Posted April 20, 2006 Report Share Posted April 20, 2006 Ljudi bre... ne ubijaju ti hunteri bossove svi zajedno, nego svaki posebno solira svoj tribute, tj zadnjeg north bossa. Imaju hack koji im omogucava da se trenutno teleportuju bilo gde u dm sa jednim clickom, imaju "meni" sa bookmarkovanim pozicijama. Znaci udju u instancu, teleportuju se kod bossa, udare ga sa 2 strele, teleport na jedno mesto, dok on trci okolo rokaju strele, onda opet teleport, boss opet okolo itd i za 15 minuta eto vam tribute kovceg. Gledao sam ne netu filmic ali ne secam se linka Quote But I doubt there's a journey planned for me - As I own every moment of my life And the blessed they shall call it blasphemy - But I know what I think is right Still the sun and the stars will shine for me - For the pure I will fight For no king I will die - For my thoughts I will live Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted April 20, 2006 Report Share Posted April 20, 2006 da nije mozda link sa rura ? ono mozda samo .. ne radi se o tome nego se radi o tome da u tom filmicu lik je 60+ lvl sa DHC, a ovo su lvl45 likovi. Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted April 20, 2006 Report Share Posted April 20, 2006 ma poenta cele resaprave je - ako ti lvl 45 likovi haxuju koristeci te poznate 3rd party programe zasto ih GMovi ne ape.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted April 20, 2006 Report Share Posted April 20, 2006 da ... od ove teorije zavere mozemo da napravimo knjigu ,mislim na nachine na koje sve blizzard moze da radi tako coruptirano :) inace ono sto potrvrdjuje ponovo sve to je da su svi 55+ lvl ljudi na serverru dobili whisp od prodavca golda "da mogu da qpe jeftino g na "sajtu" " samo 10-15min nakom sto je jedan lik sa servera qpio knjigu za quel serrar za 1k gold-a Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kurshlus Posted April 20, 2006 Report Share Posted April 20, 2006 da ... od ove teorije zavere mozemo da napravimo knjigu ,mislim na nachine na koje sve blizzard moze da radi tako coruptirano :) inace ono sto potrvrdjuje ponovo sve to je da su svi 55+ lvl ljudi na serverru dobili whisp od prodavca golda "da mogu da qpe jeftino g na "sajtu" " samo 10-15min nakom sto je jedan lik sa servera qpio knjigu za quel serrar za 1k gold-a ← Ja bih to odma banovao...Znaci ja da se drkam za neki item gold ili bilo sta po nedelju dana , a tamo neki izdrkani paralizovani klinac iz Tunguzije kome keva ima lanac butika , prdne i dobije item za 20$... Quote Just great... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Melkor Posted April 21, 2006 Report Share Posted April 21, 2006 da nije mozda link sa rura ? ono mozda samo .. ne radi se o tome nego se radi o tome da u tom filmicu lik je 60+ lvl sa DHC, a ovo su lvl45 likovi. ← Vidi ovog, umesto da se kupa i privodi, on visi na forumu, ccc. Quote Droga je smrt, bavite se sportom. "Whatever you are, be a good one." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts