Kole Posted April 16, 2006 Report Share Posted April 16, 2006 Topic title says it all...posto mi gomila drugara ne odgovara na mailove ('ebiga, mzda su umrli od shoka kad sam ih kontaktirao ...chudo jedno sta se sve mozhe kad nisi u wowu)...elem Trebam link ka nekom ok programu za chupanje slika iz novih igara kao i krek za isti, ali da ne sadrzhi virus =o) mozhe i key ili gen samo da radi... lichno samo koristio hypersnap dx najnoviju verziju ali ne uspevam da mu pobijem sve sto je ostavio po kompu da opet imam 15 dana trial =o( hvala na pomotji k Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
badnick Posted April 16, 2006 Report Share Posted April 16, 2006 fraps 2.6.4 Quote salt wat fish fresh wat fish? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 18, 2006 Report Share Posted April 18, 2006 lichno samo koristio hypersnap dx najnoviju verziju ali ne uspevam da mu pobijem sve sto je ostavio po kompu da opet imam 15 dana trial =o( Hypersnap meni radi pos'o ... sve lepo 'vata .. a za "ono za ono" samo vidi od nekoga ko ima funkcionalnu verziju da ti kazhe kako je napravio takvom ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 19, 2006 Report Share Posted April 19, 2006 Nemash bolje od Hypersnap-a, ne kontam kako nemoz da nadjesh crack... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted April 19, 2006 Report Share Posted April 19, 2006 ^^ Probaj SnagIt neprikosnoven Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts