Jump to content

Party@MAMOLO 23.04.2006

Recommended Posts

• Replies 116
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Alal vam chufte, macani! Vidim bilo lepo.... mozda koja cica vishe ne bi skodila ambijentu, al ajde sad...

Nego ne vidim njegovu eminenciju Kjota na fotkama? :D

PS: koji ownage ona fotka gde ti Mudo baca chain hejtove

dok te Stija hiluje iz druge tacke \o/ :))

Edited by nigger

Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије!

ko je ona riba na drugoj slici levo? [:D] [:D] [:D]

jbg,nisam mogao da se izdjiram,matorci uzeli kola i otisli negde...smor :(...sad mi krivo...

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

bottom line- bilo je lepih ribica a ti nisi jebao...sta se desava sa tobom, cile? [:)][;)]

btw jeste bio hejt, ako se tako moze nazvati saljiva prozivka. mnogo se lako hvatate za epitet - hejt. kao da ja mislim ozbiljno ono sto kazem.

It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad

nenennene

pravi titl je

TOMAREVOZI DAJNAMUMEKAAA

Alal vam chufte, macani! Vidim bilo lepo.... mozda koja cica vishe ne bi skodila ambijentu, al ajde sad...

you don't wanna know

ćile, izgubio si opkladu.

ma bilo je riba .. al smo pogreshne udice (da ne kazem UDICETINE) bacili :)))

taj fazon, al što bi se cimali :))

Milose, hvala ti na sjajnom setu, sve si bolji i bolji, svaka cast. zurkica je bila ekstra, a mamolo nije uzasan kao sto sam mislio.

udice, crvi, njanja... sisajtegahejteri [8D]

preslatke su bile sestre, ona plava je jos i luda, jos smo se cimali do 5 ujutru po celom gradu, ali nikako nismo mogli da se otresemo caleta (jebote kako je uvrnuto ici sa caletom u grad sa 25-30 godina), iako mi se cinilo da ce se to desiti... a da krenemo u totalnu ofanzivu pred njim mi nije padalo na pamet, jer je to mnogo bolesno... krivo mi je sto je ona druga plavusa bila sa deckom/zeljnim drugom, nju bih mnogo lepo tretirao.

MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVA

Style over subsistence

Crown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One.

TOMAREVOZI DAJNAMUMEKAAA

ćile, izgubio si opkladu.

pa u tome je i bila poenta te reakcije .. GAZIMILOSHEDAJMUGAPOPITCHUMACHU [:D]

ma znam .. proverio sam josh ranije i stigla mi je poruka "ma otishli su na dotu, zakljuchak izvuchi sam" [roflmao]

ne mogu da verujem da sam za trenutak pomislio da imaju to u sebi :)

i josh ja tamo tri sata brbljam sa tjaletom da bi vi muvali one dve ribice i niko nishta da uradi! pu jebote kakvi ste nesposobni!

ma trebali smo tebe da pustimo na onu plavu da se bar neko omrsi [:D], a junky moze da gleda kapiram da bi mu to bilo dovoljno :)

mene je smorilo shto sam se opet prebio bio na kraju .. tj drugo veche za redom tako da nekako nisam ni bio indmood, al to nije opravdanje :)

preslatke su bile sestre, ona plava je jos i luda, jos smo se cimali do 5 ujutru po celom gradu, ali nikako nismo mogli da se otresemo caleta (jebote kako je uvrnuto ici sa caletom u grad sa 25-30 godina), iako mi se cinilo da ce se to desiti... a da krenemo u totalnu ofanzivu pred njim mi nije padalo na pamet, jer je to mnogo bolesno... krivo mi je sto je ona druga plavusa bila sa deckom/zeljnim drugom, nju bih mnogo lepo tretirao.

opravdanja, opravdanja .. ccc kad necesh da slushash ili si mnogo omatorio :))

koja sad druga plavusha ?

čekaj, ono im je biološki ćale? ja sam mislio da je sugar daddy neki..

je-bo-te

hahaha ma tri shugar dadija .. 3x smo rekli da je pravi cale.

• crno nam se piše

• belo nam se šmrče

• mind over matter

• jebo sam vam mater

Milose, hvala ti na sjajnom setu, sve si bolji i bolji, svaka cast. zurkica je bila ekstra, a mamolo nije uzasan kao sto sam mislio.

\o/

Fala Drashko :) sad sam hepi skroz :)

Btw gde je kjoot da prokomentarishe kako se njegova sestra provela ? :)