exile Posted April 24, 2006 Author Report Share Posted April 24, 2006 Funkytech! :)) Hvala svima sto su doshli, znachi nemam rechi :) Ali kojota kad sam video znachi nisam mogao da verujem :) evo malo slichica: IDEMOOOOO Sex :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted April 24, 2006 Report Share Posted April 24, 2006 mislim da sada posle svega za ovaj vikend moram loma da odmorim :)) Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted April 24, 2006 Report Share Posted April 24, 2006 (edited) Alal vam chufte, macani! Vidim bilo lepo.... mozda koja cica vishe ne bi skodila ambijentu, al ajde sad... Nego ne vidim njegovu eminenciju Kjota na fotkama? :D PS: koji ownage ona fotka gde ti Mudo baca chain hejtove dok te Stija hiluje iz druge tacke \o/ :)) Edited April 24, 2006 by nigger Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted April 24, 2006 Report Share Posted April 24, 2006 meni ono ne lichi na heal Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted April 24, 2006 Report Share Posted April 24, 2006 PS: koji ownage ona fotka gde ti Mudo baca chain hejtove dok te Stija hiluje iz druge tacke \o/ :)) ← HAHAHAHAAHAHAHAHAGHAH Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted April 24, 2006 Author Report Share Posted April 24, 2006 mozda koja cica vishe ne bi skodila ambijentu, al ajde sad... ← Evo da dokazemo da je bilo lepog sveta pored Kojota: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted April 24, 2006 Author Report Share Posted April 24, 2006 meni ono ne lichi na heal ← Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted April 24, 2006 Report Share Posted April 24, 2006 a chekaj, ribe ste oterali u jedan coshak i slikali ih? kao punoo riiiba Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted April 24, 2006 Author Report Share Posted April 24, 2006 a chekaj, ribe ste oterali u jedan coshak i slikali ih? kao punoo riiiba ← Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted April 24, 2006 Report Share Posted April 24, 2006 ko je ona riba na drugoj slici levo? [:D] jbg,nisam mogao da se izdjiram,matorci uzeli kola i otisli negde...smor :(...sad mi krivo... Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted April 24, 2006 Report Share Posted April 24, 2006 ma bilo je riba .. al smo pogreshne udice (da ne kazem UDICETINE) bacili :))) Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted April 24, 2006 Report Share Posted April 24, 2006 hm...... moja malenkost se ne vidi ovuda.... aj kad se vidimo sledeci put da doneses sve fotke na cd...... kad bude sledeca zurka.. @ribe..... sve smo ih saterali u cosak za kjoota Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted April 24, 2006 Report Share Posted April 24, 2006 ma bilo je riba .. al smo pogreshne udice (da ne kazem UDICETINE) bacili :))) ← mozda nije u pitanju udica, nego crv... zao mi je sto nisam mogao da dodjem Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted April 24, 2006 Report Share Posted April 24, 2006 mozda nije u pitanju udica, nego crv... ← teshko da dva najveca primerka mozesh da nazovesh crvima .. sem ako ne mislish na ono, a onda je ovo mega hejt :)) Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted April 24, 2006 Report Share Posted April 24, 2006 bottom line- bilo je lepih ribica a ti nisi jebao...sta se desava sa tobom, cile? btw jeste bio hejt, ako se tako moze nazvati saljiva prozivka. mnogo se lako hvatate za epitet - hejt. kao da ja mislim ozbiljno ono sto kazem. Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 24, 2006 Report Share Posted April 24, 2006 IDEMOOOOO http://admin.verat.net/~coka/mamolo/da%20fans.jpg ← nenennene pravi titl je TOMAREVOZI DAJNAMUMEKAAA Alal vam chufte, macani! Vidim bilo lepo.... mozda koja cica vishe ne bi skodila ambijentu, al ajde sad... ← you don't wanna know ćile, izgubio si opkladu. ma bilo je riba .. al smo pogreshne udice (da ne kazem UDICETINE) bacili :))) ← taj fazon, al što bi se cimali :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted April 24, 2006 Report Share Posted April 24, 2006 hm..... bila je neka opklada........ zasto moja malenkost nije obavestena? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted April 24, 2006 Report Share Posted April 24, 2006 i josh ja tamo tri sata brbljam sa tjaletom da bi vi muvali one dve ribice i niko nishta da uradi! pu jebote kakvi ste nesposobni! dobro je bilo, exile, jel ce biti josh ovoga?? Quote oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted April 24, 2006 Report Share Posted April 24, 2006 Milose, hvala ti na sjajnom setu, sve si bolji i bolji, svaka cast. zurkica je bila ekstra, a mamolo nije uzasan kao sto sam mislio. udice, crvi, njanja... sisajtegahejteri preslatke su bile sestre, ona plava je jos i luda, jos smo se cimali do 5 ujutru po celom gradu, ali nikako nismo mogli da se otresemo caleta (jebote kako je uvrnuto ici sa caletom u grad sa 25-30 godina), iako mi se cinilo da ce se to desiti... a da krenemo u totalnu ofanzivu pred njim mi nije padalo na pamet, jer je to mnogo bolesno... krivo mi je sto je ona druga plavusa bila sa deckom/zeljnim drugom, nju bih mnogo lepo tretirao. Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 24, 2006 Report Share Posted April 24, 2006 čekaj, ono im je biološki ćale? ja sam mislio da je sugar daddy neki.. je-bo-te Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted April 24, 2006 Report Share Posted April 24, 2006 TOMAREVOZI DAJNAMUMEKAAA ćile, izgubio si opkladu. ← pa u tome je i bila poenta te reakcije .. GAZIMILOSHEDAJMUGAPOPITCHUMACHU ma znam .. proverio sam josh ranije i stigla mi je poruka "ma otishli su na dotu, zakljuchak izvuchi sam" ne mogu da verujem da sam za trenutak pomislio da imaju to u sebi :) i josh ja tamo tri sata brbljam sa tjaletom da bi vi muvali one dve ribice i niko nishta da uradi! pu jebote kakvi ste nesposobni! ← ma trebali smo tebe da pustimo na onu plavu da se bar neko omrsi , a junky moze da gleda kapiram da bi mu to bilo dovoljno :) mene je smorilo shto sam se opet prebio bio na kraju .. tj drugo veche za redom tako da nekako nisam ni bio indmood, al to nije opravdanje :) udice, crvi, njanja... sisajtegahejteri preslatke su bile sestre, ona plava je jos i luda, jos smo se cimali do 5 ujutru po celom gradu, ali nikako nismo mogli da se otresemo caleta (jebote kako je uvrnuto ici sa caletom u grad sa 25-30 godina), iako mi se cinilo da ce se to desiti... a da krenemo u totalnu ofanzivu pred njim mi nije padalo na pamet, jer je to mnogo bolesno... krivo mi je sto je ona druga plavusa bila sa deckom/zeljnim drugom, nju bih mnogo lepo tretirao. ← opravdanja, opravdanja .. ccc kad necesh da slushash ili si mnogo omatorio :)) koja sad druga plavusha ? čekaj, ono im je biološki ćale? ja sam mislio da je sugar daddy neki.. je-bo-te ← hahaha ma tri shugar dadija .. 3x smo rekli da je pravi cale. Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted April 24, 2006 Author Report Share Posted April 24, 2006 Milose, hvala ti na sjajnom setu, sve si bolji i bolji, svaka cast. zurkica je bila ekstra, a mamolo nije uzasan kao sto sam mislio. udice, crvi, njanja... sisajtegahejteri preslatke su bile sestre, ona plava je jos i luda, jos smo se cimali do 5 ujutru po celom gradu, ali nikako nismo mogli da se otresemo caleta (jebote kako je uvrnuto ici sa caletom u grad sa 25-30 godina), iako mi se cinilo da ce se to desiti... a da krenemo u totalnu ofanzivu pred njim mi nije padalo na pamet, jer je to mnogo bolesno... krivo mi je sto je ona druga plavusa bila sa deckom/zeljnim drugom, nju bih mnogo lepo tretirao. ← \o/ Fala Drashko :) sad sam hepi skroz :) Btw gde je kjoot da prokomentarishe kako se njegova sestra provela ? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted April 24, 2006 Report Share Posted April 24, 2006 (edited) @stija,cile jbt, al ste se vi izuli:) Edited April 24, 2006 by urgh Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted April 25, 2006 Report Share Posted April 25, 2006 ma samo sa se ja izuo bio, stija se folirao :) Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted April 25, 2006 Report Share Posted April 25, 2006 vuna:) Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts