Guest Posted April 12, 2006 Report Share Posted April 12, 2006 Ocu sneeeeg ← može. Mrzim veliku vrucinu i vlagu. Sve ostalo je ok. ← čak i kad ti ispadaju stakla iz naočara? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuchk1c4 Posted April 12, 2006 Report Share Posted April 12, 2006 pa nije bas da mi raspolozenja zavisi samo od toga, al kad sam smorena, smorim se jos vise kad pada kisa... Quote I MAY NOT BE PERFECT, but parts of me are excellent Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted April 12, 2006 Report Share Posted April 12, 2006 čak i kad ti ispadaju stakla iz naočara? :) ← Ne moze da bude toliko hladno koliko ja mogu da se obuchem. S druge strane kada je vrucinshtina i vlaga, ne mogu da skinem kozu da se ohladim Sada je pun mesec pa ponekad imam probleme sa velikim ushima i dugachkim zubima Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 12, 2006 Report Share Posted April 12, 2006 Sada je pun mesec pa ponekad imam probleme sa velikim ushima i dugachkim zubima » Click to show Spoiler - click again to hide... « Dambo sine, jesi to ti? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted April 12, 2006 Report Share Posted April 12, 2006 Ne moze da bude toliko hladno koliko ja mogu da se obuchem. ← A jel si pre samo dva meseca pričao kako si se uvo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baja_shmele Posted April 12, 2006 Report Share Posted April 12, 2006 Svako vreme podnosim osim raspale kishe Quote samo hrabro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 12, 2006 Report Share Posted April 12, 2006 Nemam neke frke sa ovakvim vremenom, niti bilo kakvim drugim, pustim neku muziku, i super mi je. Jedino mi je malo muka kada krenem u grad, a ono voda na sve strane, plus guzva u saobracaju, onda to smori. Al' ako idem samo nesto po kraju ili se muvam po kutji, onda mogu napolju i sekire da padaju ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted April 12, 2006 Report Share Posted April 12, 2006 Veoma, poshto sam hronichni ovisnik o ostanju vremena.. patim ko sve babe i dede. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted April 12, 2006 Report Share Posted April 12, 2006 mene, realno vreme ne dotiche... ono ja sam svaki dan lenj... ako pada kisha ja imam izgovor aaaa kishaaaa ma ne mogu spava mi seeee aaa vreme ubija i onda u liftu se zalim komshijama na vreme itd... al ustvari boli me penudla... da se ja pitam a ne drushtvo izashao bi napolju u shircu i japankama i sheko bi se tako malo po kishici... al ispo bi kludak elem... a ako je pretoplo... aaaaa vidi kako je vreme aaaa ne mogu nishta da radim...a aaaaa ubi me vrutjina aaa uf po hleb isparicu aaaa idem da dremam :) aaaa vidi kako je vremeeee sneggg znachi zavejalo, hladno duva vetar i neprohodno je kako da idem u shkoluuuu aaaa a niko netje danas dociii jeeee idem da spavamm... i tako :) ( )... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 12, 2006 Report Share Posted April 12, 2006 Sta je to shirc? Shortz za ninje? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted April 12, 2006 Report Share Posted April 12, 2006 neam pojma kad je sivilo onda mi je smor....sem ako nema necega da me oraspolozi.....a kad je sunce druga prica...... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted April 12, 2006 Report Share Posted April 12, 2006 Sta je to shirc? Shortz za ninje? ← shoortz... jebiga losha tastatura i stari prsti skoro dajes ljeta ( )... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted April 12, 2006 Report Share Posted April 12, 2006 Kada je vreme,kaš što je bilo danas,ceo dan sam pospan i ne bih se dizao iz kreveta.Užasno je vreme. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VELIKI KURAC Posted April 12, 2006 Report Share Posted April 12, 2006 (edited) ... Edited November 25, 2021 by VELIKI KURAC Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 13, 2006 Report Share Posted April 13, 2006 Dambo sine, jesi to ti? ← bravo :))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yevod Posted April 13, 2006 Report Share Posted April 13, 2006 Jedino shto kada je lepo vreme vishe spopadam ribe. Kada je sneg mrzi me da ih muvam... Ne znam shto... :D ← hehe pa zato sto su golisavije :))) udaraju nize :) da se ja pitam a ne drushtvo izashao bi napolju u shircu i japankama i sheko bi se tako malo po kishici... al ispo bi kludak ( )... ← vidim ja da nisam jedini, doduse mene su u osnovnoj zvali meda prolece. jer sam uzasno zimogrozljiv, ali samo zimi. prvi obucem kratku majicu, kad dodje prolece, ali vec u jesen nosim zimsku jaknu. ne'am pojma zasto ali u prolece nikako mi nije zima, cak i kad je svima ostalima :))) Quote Never underestimate the power of human stupidity. Robert A. HeinleinGod is subtle but he is not malicious. Albert Einstein Link to comment Share on other sites More sharing options...
< x3m > stepa Posted April 13, 2006 Report Share Posted April 13, 2006 meni neutice tolko sem u jednom segmentu tj kad je padala kisa pa sledeci dan sunce , e to isto sunce me smori za nedaj bozhe znaci spava mi se a ne mogu , zedan sam a pun stomak i slicno Quote маракана дал је пуна ил смо само ми, наша ће те песма увек звездо носити, не жалимо наша грла нити дланове, а ти само храбро бори се. http://www.sk-gaming.com/member/stepa-/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
svilnik Posted April 13, 2006 Report Share Posted April 13, 2006 bas mnoogo utice....... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
uveta Posted April 13, 2006 Report Share Posted April 13, 2006 Ne utice mi vreme toliko na raspolozenje, koliko na ustajanje i vreme potrebno da se vratim u zivot od spavanje. Tipa, ako je napolju suncano, mogu da ustajem i u 7, spremim se za 20ak min i zapalim napolje na faks. Al ukoliko se nadviju sivi oblaci.... tesko mi da ustanem i u 9, da ne pricam da jedno sat, sat i po posle toga nemam volju apsolutno nigde iz sobe da izlazim. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted April 13, 2006 Report Share Posted April 13, 2006 Ne mnogo mada nekad se smorima kad ceo dan pada kisa ko juce i danas Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemesis Enforcer Posted April 13, 2006 Report Share Posted April 13, 2006 Volim kishu... Quote Life is gistro... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted April 13, 2006 Report Share Posted April 13, 2006 Volim kishu... ← e da setih se, kao klinja sam par puta izashao u shorcu napolje... kad je padala kisha a bilo prijatno vreme... e si to nekad radio? ( )... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted April 13, 2006 Report Share Posted April 13, 2006 Volim i ja onu letnju kisicu sto ide uz sunce a ne ovo tmurno kisa ceo dan pada sava preti da nas poplavi :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yevod Posted April 13, 2006 Report Share Posted April 13, 2006 jebes slipknot da cujemo maidene posle RS pa da zatvorimo krug ;) ← najzad post vredan odgovora :) mrzim neo grupice pune fejka (ne odnosi se na slipknot) pravo da vam kazem bas bi se oraspolozio i menjao bi more za jedno 4-5 DOOOOBRIH koncerata :) zimovanje ne dam :) jeste sebican sam :)))) Quote Never underestimate the power of human stupidity. Robert A. HeinleinGod is subtle but he is not malicious. Albert Einstein Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemesis Enforcer Posted April 14, 2006 Report Share Posted April 14, 2006 e da setih se, kao klinja sam par puta izashao u shorcu napolje... kad je padala kisha a bilo prijatno vreme... e si to nekad radio? ( )... ← Ja volem da izadjem napolje i da lepo iskisnem do gole kozhe :)) @ Yevod: E Medo, Medo, s kim se ti grudvash brate? Quote Life is gistro... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts