Jump to content

Koliko vam raspolozenje zavisi od vremena?

Recommended Posts

• Replies 61
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

čak i kad ti ispadaju stakla iz naočara? :)

Ne moze da bude toliko hladno koliko ja mogu da se obuchem. S druge strane kada je vrucinshtina i vlaga, ne mogu da skinem kozu da se ohladim [:D]

Sada je pun mesec pa ponekad imam probleme sa velikim ushima i dugachkim zubima [:o)]

А в чем сила, брат?

Nemam neke frke sa ovakvim vremenom, niti bilo kakvim drugim, pustim neku muziku, i super mi je. Jedino mi je malo muka kada krenem u grad, a ono voda na sve strane, plus guzva u saobracaju, onda to smori. Al' ako idem samo nesto po kraju ili se muvam po kutji, onda mogu napolju i sekire da padaju ;)

mene, realno vreme ne dotiche... ono ja sam svaki dan lenj... ako pada kisha ja imam izgovor aaaa kishaaaa ma ne mogu spava mi seeee aaa vreme ubija i onda u liftu se zalim komshijama na vreme itd... al ustvari boli me penudla... da se ja pitam a ne drushtvo izashao bi napolju u shircu i japankama i sheko bi se tako malo po kishici... al ispo bi kludak [:D]

elem... a ako je pretoplo... aaaaa vidi kako je vreme aaaa ne mogu nishta da radim...a aaaaa ubi me vrutjina aaa uf po hleb isparicu aaaa idem da dremam :)

aaaa vidi kako je vremeeee sneggg znachi zavejalo, hladno duva vetar i neprohodno je kako da idem u shkoluuuu aaaa a niko netje danas dociii jeeee idem da spavamm... i tako :)

( [;)] )...

mrbean6hi.jpg

Jedino shto kada je lepo vreme vishe spopadam ribe. Kada je sneg mrzi me da ih muvam... Ne znam shto... :D

hehe pa zato sto su golisavije :))) udaraju nize :)

da se ja pitam a ne drushtvo izashao bi napolju u shircu i japankama i sheko bi se tako malo po kishici... al ispo bi kludak [:D]( [;)] )...

vidim ja da nisam jedini, doduse mene su u osnovnoj zvali meda prolece. jer sam uzasno zimogrozljiv, ali samo zimi.

prvi obucem kratku majicu, kad dodje prolece, ali vec u jesen nosim zimsku jaknu. ne'am pojma zasto ali u prolece nikako mi nije zima, cak i kad je svima ostalima :)))

Never underestimate the power of human stupidity. Robert A. Heinlein

God is subtle but he is not malicious. Albert Einstein

meni neutice tolko sem u jednom segmentu tj kad je padala kisa pa sledeci dan sunce , e to isto sunce me smori za nedaj bozhe znaci spava mi se a ne mogu , zedan sam a pun stomak i slicno

маракана дал је пуна ил смо само ми,

наша ће те песма увек звездо носити,

не жалимо наша грла нити дланове,

а ти само храбро бори се.

http://www.sk-gaming.com/member/stepa-/

Ne utice mi vreme toliko na raspolozenje, koliko na ustajanje i vreme potrebno da se vratim u zivot od spavanje. Tipa, ako je napolju suncano, mogu da ustajem i u 7, spremim se za 20ak min i zapalim napolje na faks. Al ukoliko se nadviju sivi oblaci.... tesko mi da ustanem i u 9, da ne pricam da jedno sat, sat i po posle toga nemam volju apsolutno nigde iz sobe da izlazim.

jebes slipknot da cujemo maidene posle RS pa da zatvorimo krug ;)

najzad post vredan odgovora :)

mrzim neo grupice pune fejka (ne odnosi se na slipknot)

pravo da vam kazem bas bi se oraspolozio i menjao bi more za jedno 4-5 DOOOOBRIH koncerata :)

zimovanje ne dam :) jeste sebican sam :))))

Never underestimate the power of human stupidity. Robert A. Heinlein

God is subtle but he is not malicious. Albert Einstein