Sharulja Posted April 22, 2006 Report Share Posted April 22, 2006 Samo mi nemoj reci onu ''sisatu'' shto bi je tukao palicom dok joj se telo toliko ne raspadne da vishe nema shta da se udara :O ili onu shto lichi na elficu :], badova riba beshe ! :] Quote Arbeit macht Frei. Link to comment Share on other sites More sharing options...
badnick Posted April 22, 2006 Report Share Posted April 22, 2006 daj ne seri,u kgbu radi par slatkih devojcuraka Quote salt wat fish fresh wat fish? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Capma Posted April 23, 2006 Report Share Posted April 23, 2006 Samo mi nemoj reci onu ''sisatu'' shto bi je tukao palicom dok joj se telo toliko ne raspadne da vishe nema shta da se udara :O ili onu shto lichi na elficu :], badova riba beshe ! :] ← Ne ta mala sisata je ruznija od sadama :)...a ta druga stvarno si je lepo opisao (bas lici na elficu lol)...da ona je uzasno dobra riba greota je jebati :( Quote Interrupts better than Kanye Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted April 23, 2006 Report Share Posted April 23, 2006 smilja ? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
badnick Posted April 23, 2006 Report Share Posted April 23, 2006 sMi kako puca iz emke,zeni bi je Quote salt wat fish fresh wat fish? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Capma Posted April 23, 2006 Report Share Posted April 23, 2006 smilja ? :) ← Ne brate reve idi u kurac krasni...druga riba malo je wisha od Smilje o.O Znaci riba je awwww propast...mozda ja tripujem ali bolju ribu nisam wideo live o.O Quote Interrupts better than Kanye Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted April 23, 2006 Report Share Posted April 23, 2006 ahah, sarmo, podsetio si me sjajnog tripa s tim "greota je jebati" =) 17. rodjendan kod drugara u bloku, cirka se, skupljaju se ribice, i tu dodje jedna mala sonja. oniza, maaalko punija, sa ogromnim sisama i okruglim dupetom. sto je najbitnije, stvarno preslatka devojka, sa bash mednom facom. i mi je svi gledamo, opcinjeni njenom slatkocom, i zajednicki dolazimo do konstatacije da "ne bi mogli da je jebemo koliko je slatka, stavili bi je u vitrinu i gledali, voleli bi je", itd... godinu dana kasnije, drugar slavi 18. rodjendan, isto bagra, ista sonja, samo su ovaj put prshtali komentari "u al bi je prsk'o, mamu joj jebem kako je dobra, gledaj ta usta, kako bi ga sajsila mega, mesio bi' joj sise dok sam ziv" a onda smo se toliko ponapijali da nikoga nije ni boleo qrac :) ← A true happy ending :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadnought Posted April 23, 2006 Report Share Posted April 23, 2006 ja bi ovu malu iz neove signe ^^ ← I ja. ;) Quote ... ukusi su razlichiti... reche djavo i sede u trnje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crash Override Posted April 23, 2006 Report Share Posted April 23, 2006 Vidim da mnogi sanjaju, pa cu i ja... Svoju bivsu, » Click to show Spoiler - click again to hide... « i njenu zgodnu mamu. » Click to show Spoiler - click again to hide... « Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted April 23, 2006 Report Share Posted April 23, 2006 kristina? sry :"))) al ko prochota topik ne bude mu dobro :D ( )... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atlantis Posted April 23, 2006 Report Share Posted April 23, 2006 "ne bi mogli da je jebemo koliko je slatka, stavili bi je u vitrinu i gledali, voleli bi je", itd... Isti stav imam i ja prema Mili Jovović...not Quote GVOSH! → PS3 online gaming Balkan forum Link to comment Share on other sites More sharing options...
NemaN!-!-! Posted April 23, 2006 Report Share Posted April 23, 2006 ahah, sarmo, podsetio si me sjajnog tripa s tim "greota je jebati" =) 17. rodjendan kod drugara u bloku, cirka se, skupljaju se ribice, i tu dodje jedna mala sonja. oniza, maaalko punija, sa ogromnim sisama i okruglim dupetom. sto je najbitnije, stvarno preslatka devojka, sa bash mednom facom. i mi je svi gledamo, opcinjeni njenom slatkocom, i zajednicki dolazimo do konstatacije da "ne bi mogli da je jebemo koliko je slatka, stavili bi je u vitrinu i gledali, voleli bi je", itd... godinu dana kasnije, drugar slavi 18. rodjendan, isto bagra, ista sonja, samo su ovaj put prshtali komentari "u al bi je prsk'o, mamu joj jebem kako je dobra, gledaj ta usta, kako bi ga sajsila mega, mesio bi' joj sise dok sam ziv" a onda smo se toliko ponapijali da nikoga nije ni boleo qrac :) ← sonja iz bloka 1??? znachi moooooolim te reci mi da je to ona!!!!!!!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shone zlo Posted April 23, 2006 Report Share Posted April 23, 2006 znaci ovu ribu iz Sharuljinog avatara bi posedovo u po dana i po noci Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NemaN!-!-! Posted April 24, 2006 Report Share Posted April 24, 2006 nije, iz 63. je :) ← a potpuno si je isto opisao Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted April 24, 2006 Report Share Posted April 24, 2006 ^^...(ako mislimo na istu ribu) da li ti mislis da je neka Sonja 90,koju ti znas ide na zurke gde se pojavljuje Kurko?? ti si decko retard za sve pare i kusur! Ponekad ti se divim... Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted April 24, 2006 Report Share Posted April 24, 2006 cekaj brate kruko je bio pedofil mozda mu se vratja ono gistro zaspe a u stvari ide po klinachkim zhurkama .... Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Da princess Posted April 25, 2006 Report Share Posted April 25, 2006 sexiest guy alive Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted April 25, 2006 Report Share Posted April 25, 2006 (edited) Kakav tr00 gr1m "jebaću vam mamu" pogled. (ostatak originalnog posta je bio sranje te je uklonjen) Edited April 25, 2006 by voodoo^nbgd Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted April 25, 2006 Report Share Posted April 25, 2006 ovaj lik uvek ima ovakav pogled, verovatno i spava sa otvorenim ochima Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tiger21 Posted April 25, 2006 Report Share Posted April 25, 2006 Dragane onako se shisham !! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted April 25, 2006 Report Share Posted April 25, 2006 osh' da se tetovirash k'o on ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted April 25, 2006 Report Share Posted April 25, 2006 to je onaj lik iz boletove omiljene, trenutno barem, serije prizon break... Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
balrog- Posted April 25, 2006 Report Share Posted April 25, 2006 jessica alba Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted April 25, 2006 Report Share Posted April 25, 2006 (edited) ^^^mojne zeki i suba da te chuju :))) » Click to show Spoiler - click again to hide... «» Click to show Spoiler - click again to hide... «i ja bih je Edited April 25, 2006 by ep1c Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
NemaN!-!-! Posted April 26, 2006 Report Share Posted April 26, 2006 ^^...(ako mislimo na istu ribu) da li ti mislis da je neka Sonja 90,koju ti znas ide na zurke gde se pojavljuje Kurko?? ti si decko retard za sve pare i kusur! Ponekad ti se divim... ← 1. 89 je god... 2. Potpuno je isto opisao i + zivi u bloku... 3. Otqd ja znam koliko kruko ima god!?!? 4. Puhsi kurac anoreksichni kretenu >.< Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts