Jump to content

Who would u like to fuck?

Recommended Posts

• Replies 176
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Samo mi nemoj reci onu ''sisatu''  shto bi je tukao palicom dok joj se telo toliko ne raspadne da vishe nema shta da se udara :O

ili onu shto lichi na elficu :], badova riba beshe ! :]

Ne ta mala sisata je ruznija od sadama :)...a ta druga stvarno si je lepo opisao (bas lici na elficu lol)...da ona je uzasno dobra riba greota je jebati :(

Interrupts better than Kanye

ahah, sarmo, podsetio si me sjajnog tripa s tim "greota je jebati" =)

17. rodjendan kod drugara u bloku, cirka se, skupljaju se ribice, i tu dodje jedna mala sonja. oniza, maaalko punija, sa ogromnim sisama i okruglim dupetom. sto je najbitnije,  stvarno preslatka devojka, sa bash mednom facom. i mi je svi gledamo, opcinjeni njenom slatkocom, i zajednicki dolazimo do konstatacije da "ne bi mogli da je jebemo koliko je slatka, stavili bi je u vitrinu i gledali, voleli bi je", itd...

godinu dana kasnije, drugar slavi 18. rodjendan, isto bagra, ista sonja, samo su ovaj put prshtali komentari "u al bi je prsk'o, mamu joj jebem kako je dobra, gledaj ta usta, kako bi ga sajsila mega, mesio bi' joj sise dok sam ziv"

a onda smo se toliko ponapijali da nikoga nije ni boleo qrac :)

A true happy ending :)

ahah, sarmo, podsetio si me sjajnog tripa s tim "greota je jebati" =)

17. rodjendan kod drugara u bloku, cirka se, skupljaju se ribice, i tu dodje jedna mala sonja. oniza, maaalko punija, sa ogromnim sisama i okruglim dupetom. sto je najbitnije,  stvarno preslatka devojka, sa bash mednom facom. i mi je svi gledamo, opcinjeni njenom slatkocom, i zajednicki dolazimo do konstatacije da "ne bi mogli da je jebemo koliko je slatka, stavili bi je u vitrinu i gledali, voleli bi je", itd...

godinu dana kasnije, drugar slavi 18. rodjendan, isto bagra, ista sonja, samo su ovaj put prshtali komentari "u al bi je prsk'o, mamu joj jebem kako je dobra, gledaj ta usta, kako bi ga sajsila mega, mesio bi' joj sise dok sam ziv"

a onda smo se toliko ponapijali da nikoga nije ni boleo qrac :)

[roflmao] sonja iz bloka 1??? [roflmao] znachi moooooolim te reci mi da je to ona!!!!!!!!!!

^^...(ako mislimo na istu ribu) da li ti mislis da je neka Sonja 90,koju ti znas ide na zurke gde se pojavljuje Kurko?? ti si decko retard za sve pare i kusur! Ponekad ti se divim...

1. 89 je god...

2. Potpuno je isto opisao i + zivi u bloku...

3. Otqd ja znam koliko kruko ima god!?!?

4. Puhsi kurac anoreksichni kretenu >.<