Kemp. Posted May 14, 2006 Author Report Share Posted May 14, 2006 E ljudi Tako me mrzi da citam ovo... Quote Ko laze taj i krade ko krade ima cokolade Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted May 14, 2006 Report Share Posted May 14, 2006 Ja sam odustao posle nekog vremena. Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
detepaladin Posted May 14, 2006 Report Share Posted May 14, 2006 1700 ap nebafovan? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StormScion Posted May 14, 2006 Report Share Posted May 14, 2006 yap Quote Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will Link to comment Share on other sites More sharing options...
detepaladin Posted May 14, 2006 Report Share Posted May 14, 2006 (edited) dadada i svinje lete Edited May 14, 2006 by detepaladin Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted May 14, 2006 Report Share Posted May 14, 2006 naravno da lete ako ih lepo lansirash =o) elem, mozhe warr fa bude 1.7k nebafovan ali ko sto mohi reche zhrtvuje baaash mnogo da to postigne.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StormScion Posted May 14, 2006 Report Share Posted May 14, 2006 po meni previshe .. jebote ja imam vishe hpa od njega a healing sam 100 % :) imam 4733 on ima 4712 ili tako nekako :) Quote Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shale Posted May 15, 2006 Report Share Posted May 15, 2006 ma to je mnogo dobro, tih 1700 ap, rachunajuci da samo ti udaras, ubijaces.... a i taj dmg, ja mogu 45345 dmga da udarim kad srachunam ovo, ono i tu i tamo, a za armor chuo nisam..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Immortalis Posted May 15, 2006 Report Share Posted May 15, 2006 naravno da lete ako ih lepo lansirash =o) elem, mozhe warr fa bude 1.7k nebafovan ali ko sto mohi reche zhrtvuje baaash mnogo da to postigne.. ← sa toliko ap fury izgleda podpuno drugacije :P, BT je jednostavno imba, ali trik je shto morash da se koljesh sa rogovima za tu opremu, tipa cloak of firemaw , etc... Quote This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country. [23:47] <manager-> jao dete jao dete :D chickenonaraft.kom Link to comment Share on other sites More sharing options...
StormScion Posted May 15, 2006 Report Share Posted May 15, 2006 yap upravo tako pro war :) Quote Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted May 15, 2006 Report Share Posted May 15, 2006 ne samo cloak/rings/necks/oruzje...ponekad je za dmg bolje uzeti i poneki leder armor a ne samo ap mailove...jebiga, nisam ja kriv sto nema plateova sa takvim statisma ;oP Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Joxon Posted May 17, 2006 Report Share Posted May 17, 2006 Ajde sad svi..polako...pogledajte ovaj link i recite mi neshto...samo polako... http://ctprofiles.net/867777 Neki warriori ce plakati, hunteri se smejati, paladini zavideti.... Zahtevam od Koleta da mi objasni, pribliznije recheno, analizira, shta ovaj chovek misli.... ← Gori fejk u zivotu video nisam... Btw ja pikam na stormreaveru, i sto je najludje, nit sam cuo nit video to ime IKAD. Ima par budala na serveru, to stoji, ali ovoliku dozu bolesne maste jos nisam video. http://wow.allakhazam.com/profile.html?748542 uzivajte :) P.S. Znam znam... treba mi mrtvi polearm, ali nisam ja kriv sto nijednom nije pao do sad :| Ista prica za DFT. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted May 17, 2006 Report Share Posted May 17, 2006 uuu mnogo lepo Joxone, big respect za gear...a za to sto DFT nikad ne pada ( i sto treba armiju warova i rogova outbidovati za isti ne prichaj nista =o( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Inorog Posted May 17, 2006 Report Share Posted May 17, 2006 mene nemoze niko da outbbiduje, chale get your ass nazad na server a ti kole slobodno prichekaj josh malo ( dok obuchem preostalu polovinu jotuna u sandstalker :D ) shto se hunta build tiche, ima ljudi za koje postoji samo frost mage , samo resto drood ... na svu srecu nisam toliko ogranichen nit mi je do nekog takmichnja da budem naj hunter na serveru, igram kako se meni svidja jel tako mogu, a kakav je dps to znaju ovi koji samnom igraju :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chale Posted May 17, 2006 Report Share Posted May 17, 2006 nisi valjda i ti presao u jotun? ma sta ja pricam, naravno da jesi, a sto i da nisi kad su bolji guild. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Inorog Posted May 17, 2006 Report Share Posted May 17, 2006 auu matori skroz si ovo pogreshno shvatio :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted May 17, 2006 Report Share Posted May 17, 2006 nema on pojma...=o) Chale, Kha je chovek koji kontrolishe ceo server iz senke, a lposto su moji gildiji retardi i 3 nedelje koliko sam unapred rekao da cu da pauziram im nije bilo dovoljno da skupe mats sad moraju da platjaju kod kha crafting, nadam se da ih deres za preko 120 po chestu kad su tvoji matsi =o) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Joxon Posted May 17, 2006 Report Share Posted May 17, 2006 Na temu DFT... Zajebano kole, zajebano. do sad za 5 meseci samo 2 ispala, oba uzeli roguovi. A sad znam da sam drugi u nizu, posto mi nista vise odande ne treba... Warrior, MS, ga ceka takodje, i on jedini moze da me prejebe sa poenima. Doduse... Jedan od boljih na serveru. Sa untamedom decko je fazon 1. na svakoj dmg listi, sta god da se raiduje. Nece mi biti zao da ga on uzme pre mene :) Nego, videste li onaj novi zli trinket iz naxxramasa? http://www.curse-gaming.com/en/wow/naxxramas.html zlo i naopako... A opet nas hantere ojadise, nema pristojne puske, opet *barem ne da je objavljeno*. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chale Posted May 17, 2006 Report Share Posted May 17, 2006 malo sam spor. treba mi da pohvatam sve te informacije. nije to lako matorom coveku. sad kontam. neka, neka, samo im uzimaj pare Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted May 17, 2006 Report Share Posted May 17, 2006 pazi, pored one blessed quiraji pusketine koja ce ti jacha majketi? ova iz naxxa je 2.0...mnogo brzo za moj ukus...to je neko pvp djubre za one za imp aothom =o) lichno i dalje chekam neki legendary bow...do tada cu da furam rok (ili huhu stinger ako ikad padne =o)) mada, i dalje ostaje tuga sto je ABB najlepshi luk u igri... za ovaj slayers crest trinket...mnogo lepo...mnogo lepo...mada dft bih pre...mrzim sve te aggro-puller-trinkete sto se aktiviraju ;o)) lichno i dalje chekam "relativno slaba mele oruzhja sa velikim +to ranged ap modifikatorima" kad vec nikad necemo dobiti mele orizhje na kom pishe hunter ovo je next best thing =o) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shale Posted May 18, 2006 Report Share Posted May 18, 2006 kao da je losha ona sa 51 dpsa i 2.0 speedom :PPPP a trink je skroz najmnogodobriji, mada ne kontam bash one staffove, zar nece karazahn biti 10 man raid ili 15, a legendary itemi oO w00t! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Joxon Posted May 18, 2006 Report Share Posted May 18, 2006 Ne znam za onu pusku iz AQ... isti dmg kao DB hand cannon sto picim, samo 2.6 brzina, umesto 2.6 agi > ranged ap, svako doba dana a posto sam vec izmajmunario 10 elementiuma za maws-a... necu da trazim i za pusku. :) lepo sluzi i ovo, verujte mi, barem za dwarfa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shpanac Posted May 18, 2006 Report Share Posted May 18, 2006 samo 2.6 brzina, umesto 2.6 ← sta si zeleo da kazes sa ovim??? Quote ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted May 18, 2006 Report Share Posted May 18, 2006 Blessed Qiraji Musket lvl60 dmg 86 - 160 speed 2.6 dps 47.3 (+10 sta + 31 rap) Dragonbreath Hand Cannon lvl 60 dmg 86 - 160 speed 2.8 dps 43.9 (+14agi +7 sta) Toxin injector lvl 60 dmg 68 - 128 speed 2.0 dps 49.0 (+10 sta +28rap) znachi Jox je hteo da kazhe 2.6 umesto 2.8...a ta razlika je josh manja jer se ubrzanje od tobolca 15% gleda na weap speed tako da je oko ovaj brzhi samo za oko .17 pa je efektivni dps sporijeg oruzja vetji...ono sto je jako teso ukalkulisati u celu prichu je proc imp aotha koji je na stvarima kao sto je toxin injector through the roof =o) ipak good ole rok je 44 dps 17 rap i 1% to krit = milina a Huhuran's Stinger lvl 60 dmg 87 - 163 speed2.7 dps46.3 (+18 agi) govori sam za sebe, a i takodje, sa puskama ne mozhesh da nosish laminu = strahota =o) istina je da tauren za CMR izgleda najzlije u igri ali tek kad se uzmu lukovi u ruke vidi se ko je gangsta (samo 2 od 16 ingame modela drzhe luk "sideways" ;o))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Immortalis Posted May 18, 2006 Report Share Posted May 18, 2006 istina je da tauren za CMR izgleda najzlije u igri ali tek kad se uzmu lukovi u ruke vidi se ko je gangsta (samo 2 od 16 ingame modela drzhe luk "sideways" ;o))) ← zezash Quote This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country. [23:47] <manager-> jao dete jao dete :D chickenonaraft.kom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts