Sa1Nt Posted April 6, 2006 Report Share Posted April 6, 2006 qua? :) ja nisam papucha, shtavishe bash kontra, zato i nemam srece sa ribama :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted April 6, 2006 Report Share Posted April 6, 2006 prichao sam o pogledu/gledanju :) Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 6, 2006 Report Share Posted April 6, 2006 ne razumem zashto je to gluplje ili pametnije od bilo koje druge teme ← Zato sto je tema cak gluplja i od politike. A oko politike se bar mozemo pobosti chakijama. Evo recimo, aj sad stvarno da lupim, raspravljamo ti i ja o stilu igre sa recimo, bane elementalom. I ja mu pravim recimo nekronomikon, ti guinsoo a recimo adam napravi power treads i 5 mantleova. I mi sad raspravljamo, i donesemo zakljucke : adam je mentol, necro je do jaja, a guinso isto nije los. I bar donesemo zakljucke. A ova tema iznad o m/z odnosima je neprekidna blablarija. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Therion Posted April 6, 2006 Report Share Posted April 6, 2006 preko teksta je preciznije nego usmeno jel uvek mozesh da vratish film u nazad i vidish dal neko odstupa od spike ili ne. ← Neke stvari je jednostavno lakshe retji usmeno, barem meni, poshto me mrzi da qcam sve shto bih rekao. A shiroko i opshirno diskutovanje, ne znam shta ti podrazumevash pod tim, ali ja podrazumevam dosta primera i paralelnih situacija, poredjenja i sl.... nashiroko i opshirno prichanje je za ljude koji nemaju stav nego stvaraju jedan tokom diskusije samim tim nisu merodavni za uchestvovanje u bilo kakvoj spici. taj nachin spike je uzasan. znam ja ga koristim neki put ;). ← here we go again :) opet generalizacija... sa tom shirokom i opshirnom shpikom ja pokushavam shto preciznije da izjasnim svoj stav ili mishljenje... Ako stvarno mislish da ja nemam Svoje chvrste stavove... jbg... to je tvoje mishljenje i ti imash pravo na to... Quote lama ftw" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted April 6, 2006 Report Share Posted April 6, 2006 prichao sam o pogledu/gledanju :) ← hohohoho guess i am lucky afterall? : ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GcV.Bjeli Posted April 6, 2006 Report Share Posted April 6, 2006 : )) e cigane, cigane... ← sto mi izvadi prvu recenicu iz konteksta iza druge stojim Quote web hosting, web design, web development, internet marketing i SEO Link to comment Share on other sites More sharing options...
GcV.Bjeli Posted April 6, 2006 Report Share Posted April 6, 2006 Zato sto je tema cak gluplja i od politike. A oko politike se bar mozemo pobosti chakijama. Evo recimo, aj sad stvarno da lupim, raspravljamo ti i ja o stilu igre sa recimo, bane elementalom. I ja mu pravim recimo nekronomikon, ti guinsoo a recimo adam napravi power treads i 5 mantleova. I mi sad raspravljamo, i donesemo zakljucke : adam je mentol, necro je do jaja, a guinso isto nije los. I bar donesemo zakljucke. A ova tema iznad o m/z odnosima je neprekidna blablarija. ← istina, pogotovu sto dobar deo foruma nije ni imao ribu nego prica napamet btw. kad mislim sad na imao ribu... ne znam ja recimo za Therionovu situaciju pa da nesto nabadam oko toga, ali on ima 18 godina. Sa 18 godina ja nisam imao ozbiljnu vezu... mesec - dva dana zezanje je ok i super je sve to, ali to nikako ne moze spadati u ozbiljne veze S moje tacke gledista Therion je mogao da bude u max 1 vezi od tipa godinu dana - a i to je malo verovatno - i samim tim u stvari jako malo moze da kaze o tome. Ono - izvini, ali ja to tako kapiram :) Ne kazem da se dosta toga ne moze zakljuciti i mozganjem jer ipak to nije bas kvantna fizika, ali nedostatak iskustva je ipak nesto drugo. btw. ko sad istripuje iz ove price o iskustvu od onih sto me ne znaju na sam ja neki zajeban jebac ili da pokusavam da se tako predstavim zajebo se debelo :)) Quote web hosting, web design, web development, internet marketing i SEO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Therion Posted April 6, 2006 Report Share Posted April 6, 2006 @ Bijeli Za iskustvo si u pravu, znachi puno i chinjenica da sam mlad ne daje na tezhini mojim postovima koliko vidim. Ali mislim da mogu da procenim shta iz odredjenih veza zhelim i shta mogu da ochekujem, nisam imao toliko dugu vezu, to priznajem. Ali iz onih koje sam imao od neshto duzhih, sam izvukao dovoljno da izgradim svoj stav o odredjenim stvarima, kako budem matorio, taj stav tje se verovatno menjati, toga sam svestan... ali opet, jel' biste sada prichali istu prichu da nisam stavio godine u profil? Quote lama ftw" Link to comment Share on other sites More sharing options...
GcV.Bjeli Posted April 6, 2006 Report Share Posted April 6, 2006 ne ne ne nisi me skapirao to sto ti zelis je tvoja licna stvar i to je naravno ok. isto tako je ok da ti tezis da ostvaris svoje zelje :) ono o cemu ja pricam je onaj deo price oko cega je ovo pocelo dok niste poceli da offtopicujete jedno 2 strane unazad - prica oko toga kako zadrzati devojku, sta one u stvari ocekuju itd. Quote web hosting, web design, web development, internet marketing i SEO Link to comment Share on other sites More sharing options...
GcV.Bjeli Posted April 6, 2006 Report Share Posted April 6, 2006 Ali se na pola puta izgubis i ne zavrsis na objasnjenju stava ili misljenja :) ovo je cest problem kod sirokih i opsirnih spika :D Quote web hosting, web design, web development, internet marketing i SEO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Therion Posted April 6, 2006 Report Share Posted April 6, 2006 jbg, lagao bih kada bi rekao da se setjam o chemu se ovo radilo... Quote lama ftw" Link to comment Share on other sites More sharing options...
GcV.Bjeli Posted April 6, 2006 Report Share Posted April 6, 2006 Fora je shto vetjina likova svoju ribu nakon nekog vremena shvata zdravo za gotovo... Bio si divan/krasan kada ju je trebalo smuvati, a sada ju polako sve vishe i vishe zapostavljash kao... ona ti je riba to je to. Naravno da morash ponovo i ponovo da ju osvajash i da, ako ti je stalo, uvek brinesh o njenim potrebama... Tada tje vas retko koja shutnuti, poshto je vetjina pre vas ishla sa onom prvom sortom, i vi tjete cheshtje biti u situaciji da raskidate kada se smorite... A takodje je istina ako vetj ona hotje da raskine, da u vetjini sluchajeva budu nesigurne, pa opet ako ti je stalo, poprichatjesh s njom i ako to mozhe da se reshi, reshitjete i tada sledi kiss i zagrljaj pomirenja, a mozhda i neshto vishe :)... ako ne jbg Quote web hosting, web design, web development, internet marketing i SEO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 6, 2006 Report Share Posted April 6, 2006 Da vas Gutenberg mozhe videti sad naplatio bi vam euro po slovu, pa ko ima kesha neka sere.. svako ima svoj trip o ljubavi, neki cilj. meni je da nadjem osobu koju mogu smatrati ravnom sebi. nishta manje, nishta vishe. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GcV.Bjeli Posted April 6, 2006 Report Share Posted April 6, 2006 (edited) cali, super sad si dosao i izveo zakljucak koji nema skoro nikakve veze ni sa tacnom temom topica, ni sa igorevim upadicama, ni sa maudovim napusavanjem theriona, ni sa sovinistickim pogledom na zene, ni sa soadkinim iq... aleluja! ovaj topic ponovo krece u totalno novom pravcu zajebite ovo, aj da se napijemo negde pa da kenjamo, postaje dosadno preko svake granice Edited April 6, 2006 by GcV.Bjeli Quote web hosting, web design, web development, internet marketing i SEO Link to comment Share on other sites More sharing options...
GcV.Bjeli Posted April 6, 2006 Report Share Posted April 6, 2006 ma bjeli, ovakve teme su postale dosadne i kad se napijemo. onda mi je na neki nacin drago sto vas retko kad vidjam :))))) Quote web hosting, web design, web development, internet marketing i SEO Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted April 6, 2006 Report Share Posted April 6, 2006 Zato sto je tema cak gluplja i od politike. A oko politike se bar mozemo pobosti chakijama. Evo recimo, aj sad stvarno da lupim, raspravljamo ti i ja o stilu igre sa recimo, bane elementalom. I ja mu pravim recimo nekronomikon, ti guinsoo a recimo adam napravi power treads i 5 mantleova. I mi sad raspravljamo, i donesemo zakljucke : adam je mentol, necro je do jaja, a guinso isto nije los. I bar donesemo zakljucke. A ova tema iznad o m/z odnosima je neprekidna blablarija. ← al vidish, ja ako hocu mogu i tu temu da sjebem time shto dovedem u pitanje da je ginso bolji zato shto prosechan igrach ne zna da igra sa necro .. sve je jednostavno i moze da se dodje do nekog zakljuchka koliko su uchesnici u spici spremni da budu otvoreni za sugestije, primere i ostalo, a ne samo da shibaju po svome. Neke stvari je jednostavno lakshe retji usmeno, barem meni, poshto me mrzi da qcam sve shto bih rekao. A shiroko i opshirno diskutovanje, ne znam shta ti podrazumevash pod tim, ali ja podrazumevam dosta primera i paralelnih situacija, poredjenja i sl.... ← hahah mrzi te da kucash hahaha odlichan si shiroko i obimno diskutovanje je sranje ! sve shto mozesh da kazesh u 100 rechenica mozesh da kazesh i u 5 i da bude mnogo jasnije, preciznije, konciznije i ostalo .. here we go again :) opet generalizacija... sa tom shirokom i opshirnom shpikom ja pokushavam shto preciznije da izjasnim svoj stav ili mishljenje... ← kako preciznije kad se zagubish u spici bate .. pochnesh da kucash/prichash neshto shto nema veze, navodish neke paralele koje uopshte nemaju veze .. hohohoho guess i am lucky afterall? : ) ← ODLICHAN SI SRECKO @ Bijeli Za iskustvo si u pravu, znachi puno i chinjenica da sam mlad ne daje na tezhini mojim postovima koliko vidim. Ali mislim da mogu da procenim shta iz odredjenih veza zhelim i shta mogu da ochekujem, nisam imao toliko dugu vezu, to priznajem. Ali iz onih koje sam imao od neshto duzhih, sam izvukao dovoljno da izgradim svoj stav o odredjenim stvarima, kako budem matorio, taj stav tje se verovatno menjati, toga sam svestan... ali opet, jel' biste sada prichali istu prichu da nisam stavio godine u profil? ← pa u tome je cela kvaka, prichash suvishe pretenciozno za svoje godine. jel jedno je teorija, a drugo je praksa. sve to shto chujesh, prochitash je 0.1% u poredjenju kada to dozivish, osetish .. a to ti niko ne moze preneti: ni pesnici, ni pisci, ni magazin in, ni mi ovde sa foruma .. kad dozivish onda mozesh da prichash o tome i da formirash svoj neki stav .. ovako samo mozesh da imash nechiju tudju sliku o tom stavu. jbg, lagao bih kada bi rekao da se setjam o chemu se ovo radilo... ← sad si sve rekao ni sa maudovim napusavanjem theriona zajebite ovo, aj da se napijemo negde pa da kenjamo, postaje dosadno preko svake granice ← nisam ja decharca napushavao ... ipak si ti duze ovde da znash kako bi izgledao da sam nekoga napushavao :) jebote .. shta vam je svi bi neshto da se napiju .. laki jel chitash ti ovo ajde ubrzaj tu zurku pa kud koji mili moji :D Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
GcV.Bjeli Posted April 6, 2006 Report Share Posted April 6, 2006 ok ok ... menjam izraz u primenu leka zvanog "surova doza realnosti" e vidis to vec zvuci zanimljivo... taman ima mnogo ljudi koje nisam mnogo video :) Quote web hosting, web design, web development, internet marketing i SEO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 6, 2006 Report Share Posted April 6, 2006 jebote .. shta vam je svi bi neshto da se napiju .. laki jel chitash ti ovo ajde ubrzaj tu zurku pa kud koji mili moji :D Ako je do napijanja oticicu ja do rodica ovih dana, kupiti kartone Apatinskog od 2.5l, kartone Baltic vodke i pokoju Bi Vodu, odemo do bigza dole gde je ona hala gde su bile mashine (necemo gore na sprat gde je psidza, i iz psidze su zli) i udrite do zore rane ;)) a sad uz malo zbilje, pa ona moja ideja je jos uvek aktuelna, samo da se poklopi sa nekim vaznim datumima, videcemo kako ce to da ide. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GcV.Bjeli Posted April 6, 2006 Report Share Posted April 6, 2006 al vidish, ja ako hocu mogu i tu temu da sjebem time shto dovedem u pitanje da je ginso bolji zato shto prosechan igrach ne zna da igra sa necro .. sve je jednostavno i moze da se dodje do nekog zakljuchka koliko su uchesnici u spici spremni da budu otvoreni za sugestije, primere i ostalo, a ne samo da shibaju po svome. da, ali ... recimo da tako kazem da su osobine svakog ginsoa iste -kao sto je 2 + 2 uvek 4 :) sa zenama je ipak dosta drugacije ;) i to je nesto sto je uvek jasno jel... malo je glup primer koji sam uzeo, al shvatas na sta ciljam :) Quote web hosting, web design, web development, internet marketing i SEO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 6, 2006 Report Share Posted April 6, 2006 cali, super sad si dosao i izveo zakljucak koji nema skoro nikakve veze ni sa tacnom temom topica, ni sa igorevim upadicama, ni sa maudovim napusavanjem theriona, ni sa sovinistickim pogledom na zene, ni sa soadkinim iq... pa kad svi lupaju ajde malo i ja jedina razlika je u tome shto ne pokushavam da objasnim tajnu univerzuma i svedem sve na neke merljive parametre, a i volim svoju tastaturu i tretiram je s poshtovanjem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Therion Posted April 6, 2006 Report Share Posted April 6, 2006 samo neshto da dodam i odo na spavanje @ maud "kako preciznije kad se zagubish u spici bate .. pochnesh da kucash/prichash neshto shto nema veze, navodish neke paralele koje uopshte nemaju veze .." sve je imalo veze, ali dosta misli verovatno nisam zavrshio, po onichaju, samo da te nije mrzelo da malo razmislish o onome shto sam napisao, umesto da razmishljash "18 godina, shta on zna"... smorila me shpika za danas, plz bez daljeg quote-ovanja mojih postova :/ Quote lama ftw" Link to comment Share on other sites More sharing options...
GcV.Bjeli Posted April 6, 2006 Report Share Posted April 6, 2006 samo neshto da dodam i odo na spavanje @ maud "kako preciznije kad se zagubish u spici bate .. pochnesh da kucash/prichash neshto shto nema veze, navodish neke paralele koje uopshte nemaju veze .." sve je imalo veze, ali dosta misli verovatno nisam zavrshio, po onichaju, samo da te nije mrzelo da malo razmislish o onome shto sam napisao, umesto da razmishljash "18 godina, shta on zna"... smorila me shpika za danas, plz bez daljeg quote-ovanja mojih postova :/ ← sto brate? meni dosadno, a ne spava mi se jos, aj ostani jos malo Quote web hosting, web design, web development, internet marketing i SEO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spu [RuR] Posted April 6, 2006 Report Share Posted April 6, 2006 Ako je do napijanja oticicu ja do rodica ovih dana, kupiti kartone Apatinskog od 2.5l, kartone Baltic vodke i pokoju Bi Vodu, odemo do bigza dole gde je ona hala gde su bile mashine (necemo gore na sprat gde je psidza, i iz psidze su zli) i udrite do zore rane ;)) a sad uz malo zbilje, pa ona moja ideja je jos uvek aktuelna, samo da se poklopi sa nekim vaznim datumima, videcemo kako ce to da ide. ← ja prihvatam prvu varijantu, s'tim shto bi izbacio Bi Vodu =] Quote Everytime I cross the line I push the boundaries out a little... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted April 6, 2006 Report Share Posted April 6, 2006 chekaj, ima jedna rech za to .. chekaj samo da pogledam .. aha evo je pod P: Papucha imn. karakterna osobina; vidi mala sisica Ti si o Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted April 6, 2006 Report Share Posted April 6, 2006 ok ok ... menjam izraz u primenu leka zvanog "surova doza realnosti" e vidis to vec zvuci zanimljivo... taman ima mnogo ljudi koje nisam mnogo video :) ← ccc alkose, alkose :) da, ali ... recimo da tako kazem da su osobine svakog ginsoa iste -kao sto je 2 + 2 uvek 4 :) sa zenama je ipak dosta drugacije ;) i to je nesto sto je uvek jasno jel... malo je glup primer koji sam uzeo, al shvatas na sta ciljam :) ← da, al osoba koja vodi tog heroja nije uvek ista, tako da taj ginso nece uvek biti upotrebljen na isti nachin ;) kapiram ja shta hocesh da kazesh al nije tako jednostavno :) @ maud sve je imalo veze, ali dosta misli verovatno nisam zavrshio, po onichaju, samo da te nije mrzelo da malo razmislish o onome shto sam napisao, umesto da razmishljash "18 godina, shta on zna"... smorila me shpika za danas, plz bez daljeg quote-ovanja mojih postova :/ ← ma ja tebe nigde nisam podcenjivao zbog toga shto imash 18 godina jel lichno znam osobe koje su u tim godinama imale 2x vece od po 2 godine .. nego jednostavno prichash suvishe bez poente, bez cilja, bez osecanja .. zato shto sve to shto ti prichash nije tvoje nego nechije tamo ja prihvatam prvu varijantu, s'tim shto bi izbacio Bi Vodu =] ← ja sam za to da se izbaci i apatinsko :))) Ti si oštećen na više načina nego što si svestan... ← vazno je da si ti nama SNemanja bash kul, opushteno dechko, ljubi ga majka :* Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts