MaudDib Posted April 5, 2006 Report Share Posted April 5, 2006 Veza je uspesna dokle god dvoje imaju zelju da se trude jedno oko drugog .. ← izvini Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 5, 2006 Report Share Posted April 5, 2006 Iliti u prevodu...sta ce ti veza gde stalno moras da se trudis oko nekog. Za to sluze kucni ljubimci/mala deca Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shaylee Posted April 5, 2006 Report Share Posted April 5, 2006 izvini ← Ne razumem zasto bljujes, mozda sto nemamo isto tumacenje te rechi .. Kad nekoga volis, logicno je da ces se truditi oko voljene osobe, bar je tako kod mene .. Quote Home is where the hearthstone is. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shaylee Posted April 6, 2006 Report Share Posted April 6, 2006 Zato sto nije jednostavno, treba dici ruke i ponasati se kao skot jer je tako najlakse? .. Nisu sve idealne price, ima mnogo faktora koji uticu na vezu, ali generalna poenta mog posta je da se treba truditi oko osobe do koje ti je stalo .. Quote Home is where the hearthstone is. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted April 6, 2006 Report Share Posted April 6, 2006 trudish se kad nije uredu, kad neko nije zadovoljan, kad si napravio sranje pa treba da izvadish, kad hocesh da zatrudnish :))) kad ste se nashli, proshli pochetne gluposti, skontali .. to se vishe ne moze nazvati trud to je zivot, radish za nju/njega ono shto ona zasluzuje, ta rechenica trud zvuchi .. tako odvratno i prozaichno. voljena osoba .. jel to neki drenik sindrom :). ta tvoja pricha shto bi rekao Lucky zvuchi ko iz Magazina IN. just sit back and enjoy the ride. Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
shaylee Posted April 6, 2006 Report Share Posted April 6, 2006 (edited) to se vishe ne moze nazvati trud to je zivot, radish za nju/njega ono shto ona zasluzuje, ← pa ja na to i mislim .. boze izgleda da imamo drugacija shvatanja te reci, nisam mislila na nesto ruzno i lose, vec upravo to sto si i sam rekao .. samo ja to zovem tako Edited April 6, 2006 by shaylee Quote Home is where the hearthstone is. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted April 6, 2006 Report Share Posted April 6, 2006 ne mozemo da mislimo na isto jel rech trud zahteva neki napor, a ovo na shta ja mislim dolazi samo od sebe. Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
shaylee Posted April 6, 2006 Report Share Posted April 6, 2006 (edited) arghhhh!! .. ok, ja to nazivam tako, meni je uzivanje da cinim decku s kojim sam, ne smatram to naporom ni u kom slucaju ... dzizs .. case closed Edited April 6, 2006 by shaylee Quote Home is where the hearthstone is. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GcV.Bjeli Posted April 6, 2006 Report Share Posted April 6, 2006 ali kako se trudis ako nije napor.... morao sam Quote web hosting, web design, web development, internet marketing i SEO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted April 6, 2006 Report Share Posted April 6, 2006 Ne daj se, malobrojna zenska populacija je uz tebe ← Терионе, брацо... зар те ово не натера да помислиш да си застранио бар малкице. Игор је у праву. 100% фтв!!! Шејли, срећо, ви дајете ми узимамо. и дамо помало али квалитетно, таман да знате да сте ту на радару негде. ми срећни ви срећне, свако ради своје. и то је то. срећна веза. кад цури дајеш више него што може да поднесе, помисли да нешто није у реду, тј да си сисица малена Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
baltam0s Posted April 6, 2006 Report Share Posted April 6, 2006 Jebes zene!:) Quote Forum neprikladan za signaturu! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted April 6, 2006 Report Share Posted April 6, 2006 да јој протресе кости и растури луткице у соби, које си ти слагао. ← kralj ( )... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 6, 2006 Report Share Posted April 6, 2006 shaylee, draško, miliću, kruko.. generalizujete na osnovu svojih iskustava koja, ma koliko obimna bila, nisu sve što postoji na svetu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted April 6, 2006 Report Share Posted April 6, 2006 ево га овај Иван са изузецима која потврђују правило... Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 6, 2006 Report Share Posted April 6, 2006 veza ti je kao dva blejacha koji gledaju LOTR extended maraton na plama ekranu od 95 incha - s vrmena na vreme neko od njih mora da ode do frizhidera po pitje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted April 6, 2006 Report Share Posted April 6, 2006 veza ti je kao dva blejacha koji gledaju LOTR extended maraton na plama ekranu od 95 incha - s vrmena na vreme neko od njih mora da ode do frizhidera po pitje ← HAhah , bash tako , ma kolko do jaja bilo , morash iskulirati malo :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spu [RuR] Posted April 6, 2006 Report Share Posted April 6, 2006 haha a i bar jednom ce neko da se iskenja ;>> Quote Everytime I cross the line I push the boundaries out a little... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 6, 2006 Report Share Posted April 6, 2006 Jesi oprao obraye posle pranja zuba? Mozda ti je ostalo kaladonta :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zEki Posted April 6, 2006 Report Share Posted April 6, 2006 Evo, evo ok necu te jebati 3 puta dnevno !!! Quote V Link to comment Share on other sites More sharing options...
Therion Posted April 6, 2006 Report Share Posted April 6, 2006 Ne daj se, malobrojna zenska populacija je uz tebe i da, nisi papucha jer papuche i nemaju svoje misljenje niti smeju da ga javno kazu ..tako da ne obracaj paznju na prozivke ← thanx again, taman sam se juche/danas bio smorio ko bulja... vetj sam bio pocheo da razmishljam da li se isplati... Терионе, брацо... зар те ово не натера да помислиш да си застранио бар малкице. Игор је у праву. 100% фтв!!! Шејли, срећо, ви дајете ми узимамо. и дамо помало али квалитетно, таман да знате да сте ту на радару негде. ми срећни ви срећне, свако ради своје. и то је то. срећна веза. кад цури дајеш више него што може да поднесе, помисли да нешто није у реду, тј да си сисица малена Quote lama ftw" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted April 6, 2006 Report Share Posted April 6, 2006 mars u kuhinju! Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted April 6, 2006 Report Share Posted April 6, 2006 interesantno, da li si ovo ikada rekao svojoj ribi, il' se kurchish samo na forumu? :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddball Posted April 6, 2006 Report Share Posted April 6, 2006 ovaj ceo topik je tako jebeno prajsles.. kombinacija emo tinejd Quote postoje samo dve istine na ovom svetu: 1). djape je najbolji frajer 2). zemlja je plocha Link to comment Share on other sites More sharing options...
GcV.Bjeli Posted April 6, 2006 Report Share Posted April 6, 2006 kakva bre shejn ? :D Quote web hosting, web design, web development, internet marketing i SEO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted April 6, 2006 Report Share Posted April 6, 2006 interesantno, da li si ovo ikada rekao svojoj ribi, il' se kurchish samo na forumu? :P Ako je ovo meni upuceno bilo :), dovoljno je samo da je pogledam Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts