Shale Posted April 4, 2006 Report Share Posted April 4, 2006 Majke mi ako ne kupim jednog dana avionsku kartu i ne odem do blizza sa ortakom molotovom, nikada necu nishta uraditi.... opet im ne radi log in serv.... idiJoti -.- Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharulja Posted April 4, 2006 Report Share Posted April 4, 2006 Kao shto rekoh.....prave nove servere a stari ne da ne valjaju....nego ne mozesh ni u taj novi da se ulogujesh :| Blizz nije mogao nize da padne =/ Quote Arbeit macht Frei. Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted April 4, 2006 Report Share Posted April 4, 2006 (edited) popravljaju bug (bilo je obavestenje) da ne mogu ljudi da izadju iz bg-ova i instanci :/ .. da i taj novi server se danas otvara \o/ Edited April 4, 2006 by killYg0r Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharulja Posted April 4, 2006 Report Share Posted April 4, 2006 ma jebo im ja mater bash >.< Quote Arbeit macht Frei. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NemaN!-!-! Posted April 4, 2006 Report Share Posted April 4, 2006 (edited) tuga bwe...tuga....zaso sam i prestao da igram wow =/ delimichno :P Edited April 4, 2006 by NemaN!-!-! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Megadeath Posted April 4, 2006 Report Share Posted April 4, 2006 Ja sam bio Online i Kao [server]:Shutdown 15:00 blablabla !! :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shale Posted April 4, 2006 Author Report Share Posted April 4, 2006 pa jebem im kevu, doshao gajbi iz shkole, da iskuliram, pikam wow, kad (_)_)===========3 >:P kakve bagove sve necu videti u wowu, od zepelina i brodova na planinama, do ovog sad....ccc mogu misliti koliko ih samo spamuju mailovima amerikanci, englezi, i ostali gradjani "civilizovanih" zemalja ... strashno pare su pare.. od koga god doshle... blizi se i moja ostavka wowa ;p Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharulja Posted April 4, 2006 Report Share Posted April 4, 2006 proradio je ..... Quote Arbeit macht Frei. Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted April 4, 2006 Report Share Posted April 4, 2006 world server down \o/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
De1Rekt0n Posted April 5, 2006 Report Share Posted April 5, 2006 Blizzard je poceo da zabushava postepeno sa tendencijom porasta, smorili su... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
psy Posted April 5, 2006 Report Share Posted April 5, 2006 popravljaju bug (bilo je obavestenje) da ne mogu ljudi da izadju iz bg-ova i instanci :/ .. da i taj novi server se danas otvara \o/ ← ja juce 3 puta nisam uopshte mog'o da izadjem iz wsg-a,i lepo alt+f4,cao Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tarabash Posted April 5, 2006 Report Share Posted April 5, 2006 ja juce 3 puta nisam uopshte mog'o da izadjem iz wsg-a,i lepo alt+f4,cao ← Zar to nije tvoj san? WSG all day long Quote Watafak! Link to comment Share on other sites More sharing options...
/7ETPOC Posted April 5, 2006 Report Share Posted April 5, 2006 stvarno nikad gori bag sa wsg i isto uradim alt-f4 i logujem se na nekog alta koji je 7 lvl i inace bi trebao da bude u brilu, kako sam se ulogovao tako je bio u stentalonu i padao jedno dobra dva minuta do mesta usred nicega gde je bila gomila leseva e onda je isto tako ghost poceo da pada u beskonacnost Quote i tako .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kurshlus Posted April 5, 2006 Report Share Posted April 5, 2006 Juche peglam AV i zauzmemo stoneheart gy...Vratimo se da ubijemo belindu , kad ono KARA!Nema je.Nema jbne belinde , nestala ...Okej , iskuliramo.Nagazimo allyje i za 10 minuta smo vec kod stormpike GY.I svi kao ae se vratimo summonujemo icelorda.Ae... Vrati se njih 10 mi kao blejimo, pruzamo otpor.Kaze lik da ne moze da se summonuje sa 10 , mora sa 15 ljudi , vrati se josh njih 5.Dok smo se mi drkali da summonujemo idiota , ovi pushovali zauzeli sva groblja do sredine , dok na kraju nismo skapirali da je jbni icelord izbagovan i da ne moze da se summonuje...Znachi , toliko sam se iznervirao , usrani blizzard ... Quote Just great... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted April 5, 2006 Report Share Posted April 5, 2006 stvarno nikad gori bag sa wsg i isto uradim alt-f4 i logujem se na nekog alta koji je 7 lvl ← cek..na slikama pise da je lvl 6...ko sad lazhe?? verovatno je bag... Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
NemaN!-!-! Posted April 5, 2006 Report Share Posted April 5, 2006 stvarno nikad gori bag sa wsg i isto uradim alt-f4 i logujem se na nekog alta koji je 7 lvl i inace bi trebao da bude u brilu, kako sam se ulogovao tako je bio u stentalonu i padao jedno dobra dva minuta do mesta usred nicega gde je bila gomila leseva e onda je isto tako ghost poceo da pada u beskonacnost ← Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shale Posted April 5, 2006 Author Report Share Posted April 5, 2006 Kad je bilo AQ otvaranje ortak je ishao brodom iz menethila, i umesto u theramore da uplovi, bord uplovio u planinu, u stonetalon... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
De1Rekt0n Posted April 6, 2006 Report Share Posted April 6, 2006 Kapetan se napio, deshava se :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
batina Posted April 6, 2006 Report Share Posted April 6, 2006 (edited) stvarno nikad gori bag sa wsg i isto uradim alt-f4 i logujem se na nekog alta koji je 7 lvl i inace bi trebao da bude u brilu, kako sam se ulogovao tako je bio u stentalonu i padao jedno dobra dva minuta do mesta usred nicega gde je bila gomila leseva e onda je isto tako ghost poceo da pada u beskonacnost ← nirvana, bato! Edited April 6, 2006 by batina Quote nema te logike koja ce me zaustaviti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts