Veske Posted April 3, 2006 Report Share Posted April 3, 2006 Ima li iko kakvu informaciju o ovoj verziji,mi je pikamo u igraoni... Quote Pa shta je ovo, pa ja ne volim JAJA!!! Ali zato volim SAPUN!!! Ma ne mogu da igram, smanjite tu klimu duva mi pravo u prste!!! [c0mrad-]: Ma shta imam ja tu da je muvam. Para vrti gde burgija nece!!! Ma za 60e ima da se nadje shta hocesh!!! -=T3h Fuse=- Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 3, 2006 Report Share Posted April 3, 2006 nigde nisam video da je to prava verzija, bice da vas neko zeki ;) Osim ako nema osam novih heroja, cetiri roshana i 15 novih predmeta :> Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 3, 2006 Report Share Posted April 3, 2006 Zapravo i ima :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted April 3, 2006 Report Share Posted April 3, 2006 iako se nije pojavila ni na jednom od "officijalnih" sajtova ipak je ima, okachio sam je za vas ovde. ima 3 nova heroja, 2 za sentinele i 1 za skurdzeve. inteli heroj za sentinele je onaj elfovski dvoglavi zmaj za koga sam za malo igranja skapirao da je kriper zbog pasivne trece koja se ukljuchuje non stop. magije su mu vishe manje ok al zahtevaju suvishe stvari da se poklope da bi on uradio tu neki dmg. po meni losh heroj str heroj, beastmaster. bacanje sekira fino izgleda spell, veliki range. sranje shto samo jednom moze da udari. 2 spell samonovanje skauta i kasnije range svinje sa pojzn attackom. 3 pasivan ubrzava udaranje ako se udara u istu metu. ulti dmg+stun+push ostalih. heroj ima potencijala pogotovo zbog svinje sa pojzon dmg za jurnjavu heroja i orla sa ts koji bash dugo traju. skurdz heroj. inteli. chini mi se da je on loma imba. da se ispravim. malo mnogo puno imba. prvi spell nanosi dmg u odnosu na kolichinu trenutne mane (6-9%). 2gi baca u neki limbo (imobilishe) i pravi -int sledecih 60sec. 3 je aura koja daje mogucnost autokasta (za dzabe) i povracaj 25% od ukupne mane. ulti je neki AOE protiv str heroja. nisam ga probao u praksi tj igrao sam samo protiv njega i lik nas je pokidao. aura je mnogo bolesna usushtini mu omogucava da udara sa prvom ukljuchenom non stop shto mu daje sick dmg. nisam probao dal radi aura i na iteme al to bi onda tek bilo previshe. davion je promenjen na neku prahistorisku verziju koliko se secam (vracen mu je bonus za gold po killu sa nekim dodatkom ako ubije pa to moze da se stakuje i do +15 umesto regeneracija i umesto stuna sada ima imolaciju). to je to za sad, odoh da opikam josh loma pa da vidim. Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trans-Lucky Posted April 3, 2006 Report Share Posted April 3, 2006 Ima tri nova heroja.Nisam igrao sa njima.Dva za sentinel jedan za scourage... Quote Svenevideći Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted April 3, 2006 Report Share Posted April 3, 2006 btw na netu kruze 3 razlichite verzije koje koliko sam provalio se razliku samo u rasporedu donjih crta u imenu fajla, tako da snimite u 3 razlichite verzije u jednoj sa crtama na svakom razmaku, u jednom bez crta i jedna ovakva kakvu sam je ostavio. Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 3, 2006 Report Share Posted April 3, 2006 Ajd' da se zabavljamo malo na rhhu ... nadam se da ce doduse da izdaju pravu koju su kao "podrzali", jer kapiram da ce da izlete neki bagovi, tipa, ubi roshana odma' ili ne radi firebush i slicno ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cO! Posted April 4, 2006 Report Share Posted April 4, 2006 BTW zajebo sam se,umesto da okacim moj post preko mog naloga..ja preko vesketa ;) shit happens.Inace,cim sam video ovu izbagovanu verziju odmah sam lupio post.Mogu vam reci da je Dragon night onaj okoreli farmer,dok su ostali heroji vishe manje imba..mada bice rework-a sigurno poshto nije oficijalna ver. ;( Tacno je da ima i 6.30 neka americka verzija koju sigurno ne treba igrati zato sto je neko bez veze okacio i reko ljudima da dl-uju,tako da...Nishta dok ne dodje official,ne lupamo nikakve postove! tt Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CiTy.StaR Posted April 4, 2006 Report Share Posted April 4, 2006 Nije oficijelna... Onaj Destro je sick :) Quote Nema trensa bez eksera ? Nema hausa bez djus-vodke... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeuS.HellioN Posted April 4, 2006 Report Share Posted April 4, 2006 (edited) to jeste oficijalna samo sto je neki debil leakovo i shareovo sa pola interneta... ako vam je zabavno da igrate sa polu-ubagovanim / neizbalansiranim herojima go ahead, ali kapiram da je bolje da iskulirate sa 6.29b. edit: btw. glupi slayer je ostao ulogovan ... mare je ... hmm what to do now ? Edited April 4, 2006 by DeuS.HellioN Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CiTy.StaR Posted April 4, 2006 Report Share Posted April 4, 2006 to jeste oficijalna samo sto je neki debil leakovo i shareovo sa pola interneta... ← lol,ma cim sam video da pise beta... ;) Quote Nema trensa bez eksera ? Nema hausa bez djus-vodke... Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted April 4, 2006 Report Share Posted April 4, 2006 aha znachi jeste oficijalan al nije zavrshen ok onda Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted April 5, 2006 Report Share Posted April 5, 2006 (edited) realno onaj beast je nerealan, moze da digne 2 scouta ono 240sekundi vidis celu mapu jos ima true sight vs wardova i ukenja kod runa tako da je heroj smrt. a ulti je konza npr u nekoj guzvi i jebe te neki heroj ulti na njega ops svi padaju sa strane i on onako stunovan sam ;)) gg Edited April 5, 2006 by FATA Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
badnick Posted April 7, 2006 Report Share Posted April 7, 2006 inteli heroj za sentinele je onaj elfovski dvoglavi zmaj za koga sam za malo igranja skapirao da je kriper zbog pasivne trece koja se ukljuchuje non stop. magije su mu vishe manje ok al zahtevaju suvishe stvari da se poklope da bi on uradio tu neki dmg. po meni losh herojigrao sam sa njim sinoc,i davno se nisam tolko smorio.kripuje,pusuje svesve,al onaj ulti ima mali aoe(200 cini mi se) a ima neki casttime od par sekundi tako ga je jako tesko kastovati valjano.treca i prva kripuju ko lude.drugu blah,nisam ni izvalio.kao zamrzne i posle pukne pa stanuje?dakle kriper koji tesko da moze nekog da ubije.al je zato za push je ko stvoren zbog 3 aoe magije sa ostalima nisam igrao,ali sam izvalio da je beast imba sa onim svinjama i pticama(upravo zbog true sighta) Quote salt wat fish fresh wat fish? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts