Shekk Posted March 28, 2006 Report Share Posted March 28, 2006 (edited) Ima logike...moguce. Mada opet kazem, gledanje u (pomraceno) sunce od sat vremena je verovatno mnogo loshe, ali pogled tu i tamo nishta ne shkodi...a i valjda ljudi imaju maske za zavarivanje/one naochare/svece... Ajde lepo reci sta ti u iguaninom postu nije jasno? N E G L E D A J U S U N C E B E Z Z A S T I T E (i pri tom ne mislim da stavis kurton na glavu) Ajde za one koji ne veruju u nauku da objasnimo ovako: TO JE DJAVOLOVA RABOTA! NE GLEDAJTE U NECASTIVOG OSLEPECETE! OKRENI GLAVU DOK GOSPOD BOG NE SKLONI DJAVOLJI ZNAK SA NEBA! Edited March 28, 2006 by Shekk Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted March 28, 2006 Report Share Posted March 28, 2006 i ja posle lud... :)))) uf imam taki osecaj da ce sutra biti odlichan dan... sho znachi ispred faksa sat vremna ranije... popnem se gore kod vila burgeze... i chill dok je omracenje :) ( )... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted March 29, 2006 Author Report Share Posted March 29, 2006 ahaha ja se secam proslog pomracenja kad je biljana vilimon na bk promovisala na krovu neke zgrade casopis "jefimija" :D a inace nasla sam svoje space - acidhouse - CVIKE ! :))) ouuu jea :) jos sam ih stavila u jedan dzepic od tadasnjeg dnevnika :) malopre sam gledala , mislim da ce se sasvim ok videti , jer i oblaci ne stoje svo vreme nego shetaju pa eto , bice jos interesantnije :) Quote step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Therion Posted March 29, 2006 Report Share Posted March 29, 2006 TO JE DJAVOLOVA RABOTA! NE GLEDAJTE U NECASTIVOG OSLEPECETE! OKRENI GLAVU DOK GOSPOD BOG NE SKLONI DJAVOLJI ZNAK SA NEBA! ← Iju, uzdamo se u svevishnjega!! Inache, nisam cunjao po gradu, jel imaju shtandovi sa cvikerima okolo? Quote lama ftw" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 29, 2006 Report Share Posted March 29, 2006 trebalo bi da je počelo pre 20 minuta, al nemam naočare pa ne znam.. nije vidno tamnije napolju.. :) pokušavam da gledam kroz mobilni al se ništa ne vidi.. uf da, secam se kad je prosli put bilo pomrachenje, mi se nacrtali na terasi da gledamo (keva pripremila neke improvizovane zastitne cvike od filmskog negativa). ceo kraj pust potpuno, nema kola, nema pesaka, svi shaloni zatvoreni. jeziva slika po onako lepom danu [roflmao] ← mi smo izašli i u celom tadašnjem bloku sreli jednog čoveka.. ne znam što je bila takva propaganda, valjda zbog paranoje oko bombardovanja ili šta već.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted March 29, 2006 Report Share Posted March 29, 2006 evo gledam kroz rendgenski snimak ... zagrizo je mesec malo ;] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malatrolapunakontrolora Posted March 29, 2006 Report Share Posted March 29, 2006 Meterolozi upozoravaju da ce Faktor zrachenja da bude extremno visok (Od 12tog do 20tog faktora - prosecni faktor je oko 5-7 +-) Tako da duze izlaganje moze da izazove ozbiljne opekotine na kozi zbog cega preporucuju nosenje Dugih majica - trenerka ili slicno. ZNam da je malo je*eno da se vucara trenerka u po ovakvim vrucinama ali jbg te opekotine ponekad mogu da budu pravi pain in the ass!!!! Gore su od onih kada prespavate ceo dan na plazi tako da :D Quote Have you ever noticed that it's only 'perfect' people who are murdered or killed in horrific accidents? "He was the perfect son" or "She was the perfect daughter." "Such a tragic accident they were the perfect family." "They died together, the perfect couple till the end." Makes me glad I abuse my kids and beat up my wife. Kind of makes me immortal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 29, 2006 Report Share Posted March 29, 2006 mi smo iza Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nykolla Posted March 29, 2006 Report Share Posted March 29, 2006 pocelo je pocelo lalala Quote Nije vazna brzina vazan je skill. http://www.klanrur.co.yu/forum/index.php?showtopic=26606 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nt.maharaja Posted March 29, 2006 Report Share Posted March 29, 2006 (edited) jel to gotovo? ja od oblaka ni Edited March 29, 2006 by nt.maharaja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemesis Enforcer Posted March 29, 2006 Report Share Posted March 29, 2006 (edited) Sad mi puko fle Edited March 29, 2006 by Nemesis Enforcer Quote Life is gistro... Link to comment Share on other sites More sharing options...
WickedWitchOfTheWest Posted March 29, 2006 Report Share Posted March 29, 2006 divota... a ja swe to prespawala... Quote Code Realms Evo je, bice nevolje... Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe. One... Two... Freddy's coming for you... Three... Four... Better lock the door... Five... Six... Grab a crucifix... Seven... Eight... Gonna stay up late... Nine... Ten... Never sleep again!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Intruder Posted March 29, 2006 Report Share Posted March 29, 2006 ja sam isto prespavo al shta mi bilo zudno otovren mi prozor kad se ono trese prozor ja se budim i gledam kroz prozor iz pravca bezanije/zemun samo nailazi crni oblak i prolazi znachi vetar je duvo samo tako poneo tonu prasine i presto kroz 3-4 min Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted March 29, 2006 Report Share Posted March 29, 2006 Bilo je zaslepljujuce! :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spu [RuR] Posted March 29, 2006 Report Share Posted March 29, 2006 ja nisam prespavao ja sam sliko i snimio! ako vas interesuje klip kako kesa proletje 200 na sat pored solitera upucajte se ili se javite pa da okachim ;> » Click to show Spoiler - click again to hide... « » Click to show Spoiler - click again to hide... « » Click to show Spoiler - click again to hide... « Quote Everytime I cross the line I push the boundaries out a little... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 29, 2006 Report Share Posted March 29, 2006 OMG spu jesi ti iz zemuna?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spu [RuR] Posted March 29, 2006 Report Share Posted March 29, 2006 hax ja sam u crnom oblaku! Quote Everytime I cross the line I push the boundaries out a little... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted March 29, 2006 Report Share Posted March 29, 2006 gledo i bilo je kewl... ono blejim ja sa mojim cvikama nikako da vidim.. i vidim neke irce pored i kao e mogu da pozajmim to na sekund *oni imali ono sho je potrbno za gledanje* oni kao aaa hij ju gou... thx txh :))) i ono najs... ( )... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nykolla Posted March 29, 2006 Report Share Posted March 29, 2006 nasao si irce u srbiji sa sve staklima za pomracenje :O Quote Nije vazna brzina vazan je skill. http://www.klanrur.co.yu/forum/index.php?showtopic=26606 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted March 29, 2006 Report Share Posted March 29, 2006 Italy/Rome ( )... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted March 29, 2006 Report Share Posted March 29, 2006 Danas sam skapirao da sam malo izlapeo. U 11:30 na odmoru razmisljam kako krece pomracenje i nesto komentarisemo, i totalno zaboravim kasnije, i setim se pre pola sata...ali ono, extra extra !!11one!11! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted March 29, 2006 Report Share Posted March 29, 2006 Sva sreca da su bili oblaci... jer sam ja debil i kopkalo bi me nesto iznutra da pogledam u sunce... a da nije pomracenje ne bi mi na kraj pameti bilo da gledam gore... kad je pocelo pomracenje,spavao sam u skoli...i kad sam se probudio,istripovao se kako je mracno... :( Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
aLi[c]E Posted March 29, 2006 Report Share Posted March 29, 2006 Znaci ceklali smo pola sata ali nista nismo videli zbog oblaka Mada gubili smo danas fiziku odnosno profersorka nam je ceo cas pricala o tome Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 30, 2006 Report Share Posted March 30, 2006 Mene u'vatio "vetar" u Kneza Milosha, josh ovi kopaju ulice, pa ima suta/peska, tako je podiglo oblak da je sreca sto sam bio u busu ... ono je bilo stravicno, nista se nije videlo. Taman se potrefilo kad i pomracenje, onako ljudi fino da se isprepadaju kako je dosla apokalipsa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted March 30, 2006 Report Share Posted March 30, 2006 Najstrašnije od svega je onaj vetar...a ja u kratkim rukavima. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts