Kole Posted March 28, 2006 Report Share Posted March 28, 2006 Elem, od jutros windows mi poruchuje da moj NOD nije up to date...istina da NOD nije skidao novu bazu nedelju dana ali on se uvek sam azhurira i fercera savrsheno tako da nemam nekih primedbi...e sad...dal se to windows tripuje da mi je wirus database mator jer nije updateovan nedelju dana ili je nesto expireovalo zaista kod NODa pa se on vishe ne upatuje shagajaznam...? thnx ko zna o chemu se radi =o) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 28, 2006 Report Share Posted March 28, 2006 jel ti kazhe za bazu ili za sam NOD da ti je out of date? i da li ti je licenca josh traje? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted March 28, 2006 Author Report Share Posted March 28, 2006 sam nod mi ne prijavljuje nista...gde u njegovmi opcijama to gledam? =o) a win mi kazhe "Eset NOD32 antivirus system 2.0 reports that it might be out of date." 'ebemliga sta mu je "might" =o) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted March 28, 2006 Report Share Posted March 28, 2006 aj da ne otvaram drugi topic... Meni je istekao trial period... i nasao sam na netu neki key... ali ne znam gde da kucam... zna neko??? Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hide Posted March 28, 2006 Report Share Posted March 28, 2006 nadjite na netu NOD32 FiX... to resava sve probleme!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 28, 2006 Report Share Posted March 28, 2006 Ne mozhete nikad da uspesno krekujete nod, jer stalno kontaktira master server. taj key mozda samo sprecava ono iskakanje prozora i tome slicno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted March 28, 2006 Report Share Posted March 28, 2006 naravno da mogu, ako imaju pirat server za update :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted March 29, 2006 Report Share Posted March 29, 2006 Nod je iznenadno postao svima govno kad su ukapirali da ne mogu da ga uspeshno crackuju :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 29, 2006 Report Share Posted March 29, 2006 A dobar je, cak nije ni skup, a imas i domacu tehnicku podrsku ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hide Posted March 29, 2006 Report Share Posted March 29, 2006 keva ga uzima legalno, a ja imam pirat na svom kompu :D meni STVARNO nikad nikakav prozor nije iskocio sa FiX-om!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted April 2, 2006 Report Share Posted April 2, 2006 Elem, od jutros windows mi poruchuje da moj NOD nije up to date...istina da NOD nije skidao novu bazu nedelju dana ali on se uvek sam azhurira i fercera savrsheno tako da nemam nekih primedbi...e sad...dal se to windows tripuje da mi je wirus database mator jer nije updateovan nedelju dana ili je nesto expireovalo zaista kod NODa pa se on vishe ne upatuje shagajaznam...? thnx ko zna o chemu se radi =o) ← KOlence nemoj mnogo da se izbudjujes to sto win se buni, dakle ono ako te bas nervira iskljuci ga da ti bilo sta dosadjuje oko AV-ova :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted April 3, 2006 Author Report Share Posted April 3, 2006 *GASP* kakav low tech savet od chika statora...where is my zla djija?!?!11one elem problem je reshet, hvala svima =o) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted April 4, 2006 Report Share Posted April 4, 2006 i sta da kucam za piratski server da bih updateovao? (instalirao sam fix) Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
brainstorm. Posted April 4, 2006 Report Share Posted April 4, 2006 a koja je cena legalnog NOD32 paketa, mislim kod nas? I koliko traje licenca? Meni trial verzija istice za nesto manje od nedelju dana! Dajte mi neki link za kontaktiranje domacih distributera posto sam i ja cuo da postoje kod nas Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 4, 2006 Report Share Posted April 4, 2006 a koja je cena legalnog NOD32 paketa, mislim kod nas? I koliko traje licenca? Meni trial verzija istice za nesto manje od nedelju dana! Dajte mi neki link za kontaktiranje domacih distributera posto sam i ja cuo da postoje kod nas Extreme je distributer kod nas, znaci www.extreme.co.yu. Cena, nemam pojma, valjda oko 1800-2000 dinara, a traje kapiram godinu dana. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PsYh0 Posted April 4, 2006 Report Share Posted April 4, 2006 kako to da ja nemam problema sa verzijom noda, ni jedn ami nije pravila problem sa krekovanjem, niti sa updateom? ako me ne bude mrzelo, okachicju vam kasnije svoju verziju, koja 10000000% radi. Quote Dopefish lives! Link to comment Share on other sites More sharing options...
th3_3d1t0r Posted April 15, 2006 Report Share Posted April 15, 2006 ja imam krekovan NOD i nema problema... skida definicije redovno samo sto je sa odbrojavanjem "trial" dana otisao u minus... :) Quote Naposletku ti si dobro znala ko sam ja... Forum Grada Nisa Link to comment Share on other sites More sharing options...
MagmaN Posted April 19, 2006 Report Share Posted April 19, 2006 mogao bi da ga okacis jer se mo nod tkodje sjebo :(( ono ako imas adsli i ne mrzi teda ga kacis bio bih ti zahvalan :))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
th3_3d1t0r Posted April 24, 2006 Report Share Posted April 24, 2006 mogao bi da ga okacis jer se mo nod tkodje sjebo :(( ono ako imas adsli i ne mrzi teda ga kacis bio bih ti zahvalan :))) ← posalji mi na pm mail adresu pa cu da ti posaljem "lek" ... a NOD skini sa neta... :) poslacu ti i uputstvo kako da uradis krek... Quote Naposletku ti si dobro znala ko sam ja... Forum Grada Nisa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts