ZeRoQL Posted May 2, 2006 Report Share Posted May 2, 2006 Dobra ideja ali za vas ja u igraoni nemogu to staviti... fuck... :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sim-A.Fuse Posted May 2, 2006 Report Share Posted May 2, 2006 (edited) Pa da ne mogu da chujem hodanje, menjanje oruzhja, i sve ostale zvukove na koje se toliko oslanjam? Da to menjam za remedijev milozvuchni glas? :) Prilichno se dobro snalazim sa porukama, voleo bih da probamo neku partiju sa TS pre nego shto se odluchimo za tu varijantu. Imam ga instaliranog odavno, ali nazhalost nemam mikrofon.. mogu samo da vas slusham. A nisam bash siguran da to zhelim :) Edited May 2, 2006 by Sim-A.Fuse Quote The Fuse Team Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted May 3, 2006 Report Share Posted May 3, 2006 Samo cemo reci da smo dobili 2 : 1 u mapama. pro-q3dm6 nekih 20-30 razlike ospdm5 izgubili 20 (mada je bilo tesno) q3dm7 dobili 20tak razlike. sve u svemu, oxo sabio, sima sabio, remedy sabio, zeroql standarno losh. Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niko Posted May 3, 2006 Report Share Posted May 3, 2006 demoi i screenshotovi: ftp://sbbquake:sbbquake@82.117.194.235/de.../uq%20vs%20WzJ/ Quote mizantrop iz Singidunuma --<[Superunknown]>-- Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sim-A.Fuse Posted May 3, 2006 Report Share Posted May 3, 2006 Igramo ko divljaci :) Nikakva taktika samo skachi i pucaj. Strashno.. Mozhemo mnogo bolje, najbolje je igrao Niko! Nije promashio oklop i megu za vishe od 1 sekunde, to nas je i izvuklo na kraju.. Nadjite neki tim iz drugih grupa koji bi mozhda vezhbao sa nama. Quote The Fuse Team Link to comment Share on other sites More sharing options...
oxo12 Posted May 3, 2006 Author Report Share Posted May 3, 2006 http://www.clanbase.com/news_league.php?li...1881&Source=rss Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted May 3, 2006 Report Share Posted May 3, 2006 svaka čast momci,,,keep up the good work! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoQL Posted May 3, 2006 Report Share Posted May 3, 2006 GG guys! :) moracemo da vezbamo malo druge mape sem dm6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sim-A.Fuse Posted May 3, 2006 Report Share Posted May 3, 2006 (edited) Glasajmo za oxa koji je imao najvetji damage na svim mapama! :) btw, al smo oxo i ja usrali ospdm5 tek sada vidim :(( A dobar nam je i komentar: "uq guys donn't care much about the server search. They want to play. With this the server search was really quick." hah.. Edited May 3, 2006 by Sim-A.Fuse Quote The Fuse Team Link to comment Share on other sites More sharing options...
oxo12 Posted May 3, 2006 Author Report Share Posted May 3, 2006 inace fw (fiberwired) su diskvalifikovani tako da igramo jedan mec manje sledece nedelje sa MOB-ovcima Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoQL Posted May 3, 2006 Report Share Posted May 3, 2006 U bre oni su opasni ... kolko ja znam :) swe = danger bolje da se dobro pripremimo itd... Ajd ako ocete da vezbamo u petak ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pOpeYe Posted May 3, 2006 Report Share Posted May 3, 2006 bavoooooo Quote I WILL EAT SHIT IF THEY MAKE ME BIG = rumbl3 a.k.a vuduu = Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted May 4, 2006 Report Share Posted May 4, 2006 (edited) Lol, tek sad vidim, sabili smo ih dm6 sa 48 razlike... :) a dm7 s 33 razlike... :) a oni nas jedva 11 razlike, bolje nego sto sam mislio ... (sad cu da okrivim oksa i niko-a:))) brate... Oxov bind za quad je u fazonu QUAD dok je nikov bio u fazonu quad. I okso koji 20 sekundi ranije urla QUAD !!!, ja vidim njegov bind, a ne nikov koji kaze na koju sekundu je.. i dodjemo dao kvada jedan po jedan, dok oni grunu svi odjednom. Edited May 4, 2006 by Pesma-mrtve-dece Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted May 4, 2006 Report Share Posted May 4, 2006 btw, apelujem da to sledece nedelje bude cetvrtak ili petak ako je moguce... imam kolokvijume u ponedeljak, utorak i cetvrtak, ukupno 4 komada... Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted May 4, 2006 Report Share Posted May 4, 2006 svaka chast, ae otresite i ostale Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
xnikolax Posted May 4, 2006 Report Share Posted May 4, 2006 samo peglajte : ) Quote 1336¼ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted May 4, 2006 Report Share Posted May 4, 2006 update: odlozili su mi neke stvari, tako da mogu sledece nedelje od utorka (ukljucujuci) pa na dalje Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
oxo12 Posted May 4, 2006 Author Report Share Posted May 4, 2006 moramo malo poruke da sredimo ne ide ovako kad svi salju u isto vreme pa pola njih ne stignem da vidim:) mislim da je najbolje da samo niko salje poruke a i vi biste mogli malo da gledate te poruke a ne da samo ja dolazim na megu na dm7 znaci od 10-tak megi koje sam pokupio samo je sima jednom dosao Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oxo12 Posted May 4, 2006 Author Report Share Posted May 4, 2006 ocemo u sredu ponovo? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted May 4, 2006 Report Share Posted May 4, 2006 Ja se slazem za sredu. Btw, za poruke... mislim da bi bilo dobro da koristimo samo one tipa ITEM AVAILABLE, a da niko tajmuje MH, RA, quad... I mozda bi bilo dobro da se dogovorimo (a svi da se drzimo toga), da ako niko kaze npr... quad:39.... da mi upadamo na quad na 29, iliti 10 sekundi ranije.... ali niko da ne dolazi pre toga.. na taj nachin da izbegnemo ono sto se desavalo na ospdm5 gde dolazimo na kvad 1 po 1, i oni nas sabijaju... btw, predlazem da odigramo u istom sastavu, a da jednu mapu odigra sergio umesto nekoga (chitaj zeroqla, possto ima visok pinag) Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibor2 Posted May 4, 2006 Report Share Posted May 4, 2006 -pa nek NIKO levitira okolo i couchuje vam, kad vam sluzhi samo za poruke. -poshtujte i njegove fragove. - ^_^. -NIKO rula. Quote brandstack.com/users/portfolio/logos/gligorov \\ behance.net/gligorov 99designs.com/people/gligorov \\ twitter.com/MarkoGligorov \\ upstack.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sim-A.Fuse Posted May 4, 2006 Report Share Posted May 4, 2006 (edited) znaci od 10-tak megi koje sam pokupio samo je sima jednom dosao ← Ma doshao sam ja vishe puta, ali sam samo jednu dobio Nismo toliko loshi ali nam fali malo te timske igre. Naviknuti smo na sbb servere gde mozhemo da igramo opushteno, a tamo chesto ima i slabijih igracha koji nam ostavljaju sve. Oxo se zhalio posle mecha kako mu ljudi ne ostavljaju oruzhja, meni se desilo da sam chak 5 minuta trchkarao po dm7 i niko mi nije ni shard ostavio. Remedi se otima za crveni na dm6! Nadam se da svi imate ono kada predjete nishanom preko svog timmejta da mu vidite health. Ako imate malo armora, a kolega nishta - ostavite armor. Ostavite 1 shard ako cu moci da prezhivim rejl i da pucam josh 5 sekundi vishe. Chak sam primetio da ljudi nemaju naviku da ostavljaju shotgun, a meni ponekad vishe znachi shotgun nego rakete (makar ne mogu sebe da povredim u fajtu) Vremenom cemo se uigrati, vidi se da dugo nismo igrali ozbiljne mecheve, ne osvrcemo se oko sebe. To je samo stvar navike. Inache, i meni odgovara sreda, zakazujte mech. Edited May 4, 2006 by Sim-A.Fuse Quote The Fuse Team Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted May 4, 2006 Report Share Posted May 4, 2006 Ejbur kad vidi crveno odma se napali. Jebo te blood-play :))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niko Posted May 4, 2006 Report Share Posted May 4, 2006 he, tnx za kritike ;) poruke definitivno moramo da usaglasimo,.. generalno treba veci QUAD ispis? jos neshto? item available i item taken su po meni neshto shto bi trebalo vi da kucate medjusobno, poshto je iz coacha teshko to ispratiti @pesma izlazenje na kvod zavisi od mape do mape, na nekim mapama je najpametnije izaci tachno na kvod (pdm6) ili par sek ranije, a na nekim mnoogo ranije (ospdm5, dm7).. mislim da i oko toga treba da svi damo predloge i da se dogovorimo generalno trebaju na praccy-ji, i tajmovanje mora da se vezba dosta, ja sad mogu da pratim do 3-4 ajtema al' uz vezbu i vishe verovatno.. predlazite jos.. Quote mizantrop iz Singidunuma --<[Superunknown]>-- Link to comment Share on other sites More sharing options...
oxo12 Posted May 5, 2006 Author Report Share Posted May 5, 2006 meni odgovara tako znaci nek niko broji quad, megu i armor i to velikim slovima u boji, a mi medjusobom item available i item taken i to malim slovima na dm6 skacemo na quad u poslednjoj sekundi a na ostalim mapama posto su mnogo vece zauzmemo 10-tak sec ranije a sto se uzimanja oruzja tice ma to sam samo onako spomenuo da ne ispadne da to stalno cinite:) znate da ste pogresili kad to uradite sto je najbitnije:) aj videcu za sredu sa ovim mob-ovcima, a mi bismo mogli bar jednom pre toga da se skupimo za practic i da namestimo bindove Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts