Muerte Posted May 14, 2006 Report Share Posted May 14, 2006 Svakako. Posebno kada je cilj iznervirati ih. ;) ← i to je deo standardne taktike gl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted May 14, 2006 Report Share Posted May 14, 2006 Znaci, danas vezbanje u 19h, Simo, cimni serdja, poshto on netje videti verovatno ovo.... Jel postoji dogovor s 3xS-om za mech? Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sim-A.Fuse Posted May 14, 2006 Report Share Posted May 14, 2006 Aj nadjite neku ekipu koja tje vecheras da odigra 4-5 mapa a ne samo 2 i da odu.. Quote The Fuse Team Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted May 15, 2006 Report Share Posted May 15, 2006 Znachi, vecheras ... 15.may u 22:00 igramo vs 3xS (: Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sim-A.Fuse Posted May 15, 2006 Report Share Posted May 15, 2006 Mislim da smo se malko uvezhbali posle 263629 mecha sa miel-om i drugarima :) Budite vecheras u 21:00 na ircu, da nadjemo server i admina. Quote The Fuse Team Link to comment Share on other sites More sharing options...
sly_komar Posted May 16, 2006 Report Share Posted May 16, 2006 Kako ste prosli ? Quote " nema razloga za bolji svet , sve sto smislim stvorim ga za sebe .... " Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted May 16, 2006 Report Share Posted May 16, 2006 mech je odlozhen za nedelju u 21h Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
oxo12 Posted May 17, 2006 Author Report Share Posted May 17, 2006 aj cimnite zira da igra u nedelju meni istice net u subotu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted May 17, 2006 Report Share Posted May 17, 2006 oxo leba mu, nemoj prodavati, uplati net :) Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
oxo12 Posted May 17, 2006 Author Report Share Posted May 17, 2006 jebi ga nisam znao kad mi istice tek juce sam pogledo postu a poslao sam mail onom iz 3xs-a da igramo u cetvrtak ili petak al mi seljak nije odgovorio Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niko Posted May 17, 2006 Report Share Posted May 17, 2006 ovo je izdaja!!! tuzicemo te srpskom udruzenju ljubitelja strejf dzampinga! ups.. tako neshto ne postoji, izgleda da ces morati da igrash iz igraonice ili pak da opljachkash banku i uplatish net ili batalish 'duvan' ovih par dana... Quote mizantrop iz Singidunuma --<[Superunknown]>-- Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted May 18, 2006 Report Share Posted May 18, 2006 Ili da uzmete neku adekvatnu zamenu » Click to show Spoiler - click again to hide... «PICK ME PICK ME Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sim-A.Fuse Posted May 21, 2006 Report Share Posted May 21, 2006 Ja mozhda vecheras netju stitji da budem od 8 na ircu, ali do 9 sigurno dolazim na mech.. Quote The Fuse Team Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted May 21, 2006 Report Share Posted May 21, 2006 ja cu biti online. jel igra okso? Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niko Posted May 21, 2006 Report Share Posted May 21, 2006 Ja mozhda vecheras netju stitji da budem od 8 na ircu, ali do 9 sigurno dolazim na mech.. ← am.. NEMOJ TO DA RADITE jer gubimo prednost pri izboru servera, moramo da smo 1 sat ranije na ircu, znachi da uvek treba da rachunate kao da igramo sat vremena ranije, na tih sat pre mecha zaboravite okso je rekao da ce da igra iz deusa Quote mizantrop iz Singidunuma --<[Superunknown]>-- Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niko Posted May 21, 2006 Report Share Posted May 21, 2006 (edited) jeeej 2:0 za nas skrinshotovi: ftp://sbbquake:sbbquake@82.117.194.235/de...S/pro-q3dm6.jpg ftp://sbbquake:sbbquake@82.117.194.235/de...03xS/ospdm6.jpg coach demoi: ftp://sbbquake:sbbquake@82.117.194.235/de...-21.05.00.dm_68 ftp://sbbquake:sbbquake@82.117.194.235/de...-21.53.46.dm_68 GG, odlichno!!! :D polako ide igra na bolje, onaj overtime na pdm6 je WELL DONE!!!! :P sledeci mech vs hot je predlozen za sutra (ponedeljak) u 22h ja sam predlozio za sredu/chetvrtak/petak od 21h *vrlo lako moze da se desi da admin prihvati (forsuje) ponedeljak 22h jer mi nismo odgovorili sve do danas - ako se to desi i nekom ne odgovara imamo wild card, tako da obratite paznju sutra shta se desilo kako bi znali da li koristimo wild card ili ne.. btw dignut je SBB keep:Dsmile Quake2 server 3.20 u battle modu (+q2admin mod) mape su: svi ztnovi, par ikdm itd. (ako neko ima sve ikdm nek' mi se javi, nema ih na netu a voleo bih da ih nabavim :|) adresa je: 82.117.194.235:27910 u sushtini ne treba nishta sem 3.20 pecha okachicu uputstvo kad budem imao vremena... Edited May 21, 2006 by Niko Quote mizantrop iz Singidunuma --<[Superunknown]>-- Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tauruss Posted May 21, 2006 Report Share Posted May 21, 2006 GG Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xnikolax Posted May 21, 2006 Report Share Posted May 21, 2006 gg : ) oxo ponovo dominirao ^^ Quote 1336¼ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted May 21, 2006 Report Share Posted May 21, 2006 mislim shta reci.... kolko sam losh :) imao sam net u jednom trenutku -26 :)... na kraju bi neshto tipa.. 3 :)... pustio sam bes. Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niko Posted May 21, 2006 Report Share Posted May 21, 2006 evo infa, dobro sam predvideo da ce izabrati onog ko da vishe slobodnih dana :D Date Status Warid Descr By By 21 May 23:55:37 Accepted for 25 May 21:30 5611177 Forced by CB Saharak of ClanBase 21 May 22:20:39 Challenged for 26 May 21:00 5611177 Edited niko of uq 21 May 22:18:56 Declined for 22 May 22:00 5611177 Counter challenge niko of uq 19 May 14:24:20 Challenged for 22 May 22:00 5611177 BNY of HoT Znachi 25. maj chetvrtak od 21:30,.. budite na ircu od 20:00/20:30. Quote mizantrop iz Singidunuma --<[Superunknown]>-- Link to comment Share on other sites More sharing options...
4oveRale Posted May 22, 2006 Report Share Posted May 22, 2006 mislim shta reci.... kolko sam losh :) imao sam net u jednom trenutku -26 :)... na kraju bi neshto tipa.. 3 :)... pustio sam bes. ← mozda nisi zadovoljan skorom, ali si timski odigrao odlicno, pogotovo drugu mapu.Sima je prosao alko test i dokazao da i pijan jebe kevu. Oxo, bez koga se ne moze, odrao je talijancicima kozu, da ne kazem macku. A ko je jebo CICOLINU, pa ko drugi nego sergio, razvalio je italijane, za poneti. poz uq-leleovci Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted May 22, 2006 Report Share Posted May 22, 2006 svaka čast,očekujemo još bolji rezultat u četvrtak :) i remedy nemoj da se vadiš Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veske Posted May 22, 2006 Report Share Posted May 22, 2006 (edited) Svaka cast debili:D Nego poshto ovde rale nahvali Srdjana moram i ja da to potvrdim:) Pa da pochnem sa prichom: Pre jedno 5 dana bio sam u bg-u i bash mi se igrao q3 poshto ga nisam igrao edno 3-4 nedelje i odem u atg, medjutim tamo naidjem na neke ortake i oni me ubede da odigram 2 partije dote. Igrali smo na nekom retardiranom grchkom kanalu "Eleos". I kad smo zavrshili odem ti ja na SBB da igram q3. Na serveru je vec bio neki nash lik ali nemam pojma ko je. Ja sam medjutim iz zezanja i prozivanja sa ortakom stavio nik Eleos. I tako ti ja igram sa tim likom kad se na server konektuje Sergio, ja dobijem onog lika i sad treba da igram sa srdjanom. I on ti tu pochne da me neshto ispituje i ja krenem da se foliram da ne znam srpski i da sam u fazonu grk koi zivi ovde( shta sve meni padne na pamet). I krenemo ti sa igrom, ja mislim da e na kraju bilo neresheno u partijama iako me odrao na t4 :) I sad ti on tu kuka u fazonu omg +back i ostalo i na kraju ide njegova vrh izjava:"My name i Sergio. Srdjan, and I kick asses arround here!" Ja sam pao sa stolice od smeha, ljudi su dolazili do mene da vide da li sam se polomio, brate nisam mogao da se smirim ceo dan posle:D Zato don't mess with Sergio 'cause he kicks asses arround here:))))))))) Edited May 22, 2006 by Veske Quote Pa shta je ovo, pa ja ne volim JAJA!!! Ali zato volim SAPUN!!! Ma ne mogu da igram, smanjite tu klimu duva mi pravo u prste!!! [c0mrad-]: Ma shta imam ja tu da je muvam. Para vrti gde burgija nece!!! Ma za 60e ima da se nadje shta hocesh!!! -=T3h Fuse=- Link to comment Share on other sites More sharing options...
uq.sergio Posted May 22, 2006 Report Share Posted May 22, 2006 Svaka cast debili:D Nego poshto ovde rale nahvali Srdjana moram i ja da to potvrdim:) Pa da pochnem sa prichom: Pre jedno 5 dana bio sam u bg-u i bash mi se igrao q3 poshto ga nisam igrao edno 3-4 nedelje i odem u atg, medjutim tamo naidjem na neke ortake i oni me ubede da odigram 2 partije dote. Igrali smo na nekom retardiranom grchkom kanalu "Eleos". I kad smo zavrshili odem ti ja na SBB da igram q3. Na serveru je vec bio neki nash lik ali nemam pojma ko je. Ja sam medjutim iz zezanja i prozivanja sa ortakom stavio nik Eleos. I tako ti ja igram sa tim likom kad se na server konektuje Sergio, ja dobijem onog lika i sad treba da igram sa srdjanom. I on ti tu pochne da me neshto ispituje i ja krenem da se foliram da ne znam srpski i da sam u fazonu grk koi zivi ovde( shta sve meni padne na pamet). I krenemo ti sa igrom, ja mislim da e na kraju bilo neresheno u partijama iako me odrao na t4 :) I sad ti on tu kuka u fazonu omg +back i ostalo i na kraju ide njegova vrh izjava:"My name i Sergio. Srdjan, and I kick asses arround here!" Ja sam pao sa stolice od smeha, ljudi su dolazili do mene da vide da li sam se polomio, brate nisam mogao da se smirim ceo dan posle:D Zato don't mess with Sergio 'cause he kicks asses arround here:))))))))) ← Mnogo si opasan Veske, moracu da te prebijem kad te vidim. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veske Posted May 22, 2006 Report Share Posted May 22, 2006 (edited) :DDD OMG ur that guy that kicks asses:D Edited May 22, 2006 by Veske Quote Pa shta je ovo, pa ja ne volim JAJA!!! Ali zato volim SAPUN!!! Ma ne mogu da igram, smanjite tu klimu duva mi pravo u prste!!! [c0mrad-]: Ma shta imam ja tu da je muvam. Para vrti gde burgija nece!!! Ma za 60e ima da se nadje shta hocesh!!! -=T3h Fuse=- Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts