Jump to content

pričajte.

Guest

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

idem na neko cepi sa ortakinjama od svih mogucih kombinacija spao sam na ovu jednu. bolje i tako nego da se isprdim na sve strane ovako sam bar preshao 20str

hahaha da i to dozivim. mada imash ti josh puno do tih teretana pricha :). sprava je kul al jednom kad dosegnesh maximum na njoj onda je beskorisna .. al dobro mora od negde da se pochne.

ma brate, ne treba meni tvoje telo. samo da mi se vishe ne desava da kada trchim i zakochim, ja stanem a stomak nastavi po inerciji

It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad

bila sam napolju sa ortakinjom i produvala se posteno , fala bogu , pms me ubija ... ne verujem koliko sam ispizdela... :)

Edited by Sheyn

step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body..

divim se cinjenici koliki deo foruma mogu da vidim na jednom ekranu 
da ti otkriem jednu tajnu. ako updejtujesh operu sa verzije 7.xx na recimo 8.5o videcesh josh vishe:)

No one can survive becoming a legend.

i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech.

mislim da sam upoznao sistem of af downdgrl... na nekom rodjendanu u kacu *mom rodnom mestu)....... sa njeniomdeckom..... ako je to bila ona>!?????opet sam pompio i bio mi je ukljiucenrur..sta god to nciol.. pzp

poz

zatravara1gi.gif

...alkohol je nocas moja precica do raja...

skidam neq ziq...

niko u jebenom zr-u nema primal fear... a ja se nalozio kao prasac, pa moram da nabacim sve od njih pod odma...

inace, bili do ortaka, zezali se all night... sad malo neta, pa koma...

Ko je nub ne budi mu drug.

I mean you harm.

opet sam sranje spavao. al se za razliku od proshle noci bar nisam ushinuo :). odoh da spremim neki has pa na chenje .. za sada nemam nikakav npla za zaglavljivanje vecheras al mlad je josh dan :)

• crno nam se piše

• belo nam se šmrče

• mind over matter

• jebo sam vam mater

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...