coll Posted March 23, 2006 Report Share Posted March 23, 2006 (edited) http://img.freevideo.cz/vasevidea/012.wmv (Right Click -> Save Target As) Mala provalila alkohol :p hohho neko je te veceri bio zesce opaljen (Ako je protiv pravila, izvinte - mada kapiram da ce se ovo svideti svima :P ) Edited March 23, 2006 by coll Quote sex, drugs and bio food! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted March 23, 2006 Report Share Posted March 23, 2006 koji shakali... aj razumem da su i oni cirke... al da trezan tako napadash pijanu devojku... ts ts ts ( )... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 23, 2006 Report Share Posted March 23, 2006 ne brishite. i have spoken. edukativno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteX Posted March 23, 2006 Report Share Posted March 23, 2006 e jebiga,nema dalje.. Quote ------------------------------------------------------------------ ....Watch the master. Follow the master. Be the master.... ------------------------------------------------------------------ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 23, 2006 Report Share Posted March 23, 2006 ne brishite. i have spoken. edukativno ← ROFL. Inache chini mi se da bi ova riba to uradila i da nije pijana, u pokretima joj se vidi da je nimfomanka... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nykolla Posted March 23, 2006 Report Share Posted March 23, 2006 pa ovo ti je zicer ona pijana ti trezan ako imas makar trunku braina ima da je opalis :D:D Quote Nije vazna brzina vazan je skill. http://www.klanrur.co.yu/forum/index.php?showtopic=26606 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted March 23, 2006 Report Share Posted March 23, 2006 a savest ... gde je tu savest? ( )... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrk1 Posted March 23, 2006 Report Share Posted March 23, 2006 ma veruj mi zna znanje ... ko sto je lik rekao i trezna bi uradila isto !! Quote Nije mi dobro! Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted March 23, 2006 Report Share Posted March 23, 2006 Coll prevedi nam sta prichaju! :) I hocemo jos! [iskusno]mada imao sam ja okrshaje sa jos pijanijim od ove, ova ni ne izgleda toliko pijana[/iskusno] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted March 23, 2006 Report Share Posted March 23, 2006 te pijane su opasne... mogu da te navuku na drogu... ( )... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MagmaN Posted March 23, 2006 Report Share Posted March 23, 2006 (edited) Ocemo ostatak..onaj deo gde je akcija ako je uopste i bilo akcije Edited March 23, 2006 by MagmaN Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted March 23, 2006 Report Share Posted March 23, 2006 koji shakali... aj razumem da su i oni cirke... al da trezan tako napadash pijanu devojku... ts ts ts ( )... ← ne seri Migsa :))) ja sam jednom tako napao jednu pijanu,mada ni ja nisam bio nista bolji,ali sam bio u fazonu,kao ja ne bi da se blamiram sa tobom,aj mi ga popusi LOLOLOLO :))))) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted March 23, 2006 Report Share Posted March 23, 2006 ma ne ozbiljno call me fool, al kontam da ne bi to uradio dok je ona bash janpi... al naravno da sam ja janpi... shta ja znam kad sam janpi... ( )... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 23, 2006 Report Share Posted March 23, 2006 Ovi likovi oko nje imaju ukupno 20 godina :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted March 23, 2006 Report Share Posted March 23, 2006 dobra dojka i nije toliko pijana .. Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted March 23, 2006 Report Share Posted March 23, 2006 ^ words of the master Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GOd Posted March 24, 2006 Report Share Posted March 24, 2006 ROFL. Inache chini mi se da bi ova riba to uradila i da nije pijana, u pokretima joj se vidi da je nimfomanka... ← Sta je to nimfomanka jel to znachi da jebolesna od nechega :D mala bi se dala i dlakavom kinezu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
De1Rekt0n Posted March 24, 2006 Report Share Posted March 24, 2006 dobra dojka i nije toliko pijana .. ← master have spoken... the master you ARE! Што се тиче теме, ова двојца су тешке стоке, гарант је после била тројка ако не и нешто више :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted March 24, 2006 Report Share Posted March 24, 2006 Ne verujem onaj levo ju je verovatno opalio, a onaj desno je mozda u najboljem slucaju to gledao ili tako nesto... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
svilnik Posted March 24, 2006 Report Share Posted March 24, 2006 Meni nedeluje pijano...... deluje mi kao da se folira........ :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
coll Posted March 24, 2006 Author Report Share Posted March 24, 2006 Coll prevedi nam sta prichaju! :) I hocemo jos! [iskusno]mada imao sam ja okrshaje sa jos pijanijim od ove, ova ni ne izgleda toliko pijana[/iskusno] ← U prvom delu dok jos ne pokazuje sise, je ovaj levo smara da mu da telefon i ona kao nece posle ne pricaju vise nista ... ;) Quote sex, drugs and bio food! Link to comment Share on other sites More sharing options...
TrickStyle Posted March 24, 2006 Report Share Posted March 24, 2006 upravo odgledah i ono, cetvorka je super! Quote ||If this be error and upon me proved, I never writ, nor no man ever loved. .:: Sonnet 116 ::. || Link to comment Share on other sites More sharing options...
suba Posted March 24, 2006 Report Share Posted March 24, 2006 ali mala se razbila ko zvechka Quote EAT MY SHORTS Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted March 24, 2006 Report Share Posted March 24, 2006 U prvom delu dok jos ne pokazuje sise, je ovaj levo smara da mu da telefon i ona kao nece posle ne pricaju vise nista ... ;) ← LOL ne da mu telefon EVO TI SISE UMESTO TOGA pa se igraj :)))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
coll Posted March 24, 2006 Author Report Share Posted March 24, 2006 (edited) LOL ne da mu telefon EVO TI SISE UMESTO TOGA pa se igraj :)))) ← Taj fazon, klasicna ceska droca, takvih ovde ima kolko hoces :) Primer je moj brat od tetke koji je kad je dosao kod mene, drugi dan otisao u neki gistro moderni pub, da jebe :)) Ja sam se smejao ko lud, tipa - prso si bre, neces nista naci. Kad on ladno neku slicnu opalio ... ono, cim se prestavio kao explozivni balkanac and stuff bila je njegova :D Edited March 24, 2006 by coll Quote sex, drugs and bio food! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts