Scazy^techno Posted March 19, 2006 Report Share Posted March 19, 2006 Trebaju mi pechevi za WoWofWorcraft...juce sam kupio u "platou" igru za 30 evra a do sad sam igrao na ortakovom nalogu na Anachronossu, molim vas imam dial up,a nemogu da skinem preko blizovog daunloadera, ajde dajte mi neki sajt sa pechevima PLZ PLZ PLZ PLZ PLZ !!1 uzdravlje! TECHNO IS LIFE!!! http://i.imgur.com/Dbuz95w.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted March 19, 2006 Report Share Posted March 19, 2006 Uf pa bolje nadji od nekog to na cd-u... Jer sa modemom nema sanse da skines 300 i kusur mb-a!Mislim teoretski moze,ali to je mucenje :) I jel si to uzeo bas u platou,nov wow,ili preko nekog ovako?Posto su meni rekli da dobijaju tek sredinom aprila. Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted March 19, 2006 Report Share Posted March 19, 2006 Trebaju mi pechevi za WoWofWorcraft...juce sam kupio u "platou" igru za 30 evra a do sad sam igrao na ortakovom nalogu na Anachronossu, molim vas imam dial up,a nemogu da skinem preko blizovog daunloadera, ajde dajte mi neki sajt sa pechevima PLZ PLZ PLZ PLZ PLZ !!1 uzdravlje! ← Ja sam sve patcheve do sada skidao preko dial-upa. . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Undenis Posted March 19, 2006 Report Share Posted March 19, 2006 Trebaju mi pechevi za WoWofWorcraft...juce sam kupio u "platou" igru za 30 evra a do sad sam igrao na ortakovom nalogu na Anachronossu, molim vas imam dial up,a nemogu da skinem preko blizovog daunloadera, ajde dajte mi neki sajt sa pechevima PLZ PLZ PLZ PLZ PLZ !!1 uzdravlje! ← Sve patcheve za wow imas na gamespotu! www.gamespot.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ankanar Posted March 19, 2006 Report Share Posted March 19, 2006 časopis gameplay daje sve patcheve na dvdu koji se dobija uz časopis ko http://www.klanrur.co.yu/forum/index.php?showtopic=26606 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scazy^techno Posted March 19, 2006 Author Report Share Posted March 19, 2006 eh superishka...hvala drugari ! TECHNO IS LIFE!!! http://i.imgur.com/Dbuz95w.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
shpanac Posted March 19, 2006 Report Share Posted March 19, 2006 eh superishka...hvala drugari ! ← ...eee....jesam li ja propustio nesto ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tarabash Posted March 20, 2006 Report Share Posted March 20, 2006 Branka Kockicu samo... Watafak! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted March 20, 2006 Report Share Posted March 20, 2006 ^^ al ga zato ti nisi propustio ;) • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tarabash Posted March 20, 2006 Report Share Posted March 20, 2006 Branka?... nikad Watafak! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts