Trans-Lucky Posted March 17, 2006 Report Share Posted March 17, 2006 Evo ja dovlachim teshu i laku artiljeriju Svenevideći Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted March 17, 2006 Report Share Posted March 17, 2006 ma nek bleje ostali napolju.... bitje lepo vreme. moze i neki rostilj i cirka ;) I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trans-Lucky Posted March 17, 2006 Report Share Posted March 17, 2006 Mislis da vladicu stavimo na razanj? Svenevideći Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted March 17, 2006 Report Share Posted March 17, 2006 Mnogo masti ;P Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chobo_Freeman Posted March 17, 2006 Report Share Posted March 17, 2006 Pa sa obzirom da ovi radovci samo smeju sa satarama i nozevima a nesmeju na ruke,ne znam ko bi bio lud da se zalece na sataru ?... pickice :)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
IcecooL- Posted March 17, 2006 Report Share Posted March 17, 2006 Iz Bijeljine su sad potvrdjena sigurno 3 igracha josh 2 su pod upitnikom tako da pishete YuRi, Mask, hiperion... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoX- Posted March 17, 2006 Report Share Posted March 17, 2006 Pa sa obzirom da ovi radovci samo smeju sa satarama i nozevima a nesmeju na ruke,ne znam ko bi bio lud da se zalece na sataru ?... pickice :)) ← zapravo radovaca ima malo pa zato "ne smeju" na ruke.Bio sam na dosta zvezdinih tekmi pre par godina dok me je to zanimalo i posle Delija Radovci su po meni najjaca grupa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted March 17, 2006 Report Share Posted March 17, 2006 vas dvojica opet hocete neki ban? 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trans-Lucky Posted March 17, 2006 Report Share Posted March 17, 2006 O svemasni hajli udeli im po dvodnevni ban ;) Svenevideći Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sweet Posted March 18, 2006 Author Report Share Posted March 18, 2006 satan aka komicar Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vidoque Posted March 18, 2006 Report Share Posted March 18, 2006 E Mile brate ja ne pratim bas desavanja na ovom Ruru to prati moj ortak Rodza... Tako da mi je on evo sad reko da ima Tur u deusu i da su se svi prijavili i tako....Brate ae prosiri to ako moze posto dolazi nas 4 iz rume 100% a mozda i 5... Moj acc je Stomp. http://www.razerzone.com/getimba-share-n-win/ucrb2cv Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted March 18, 2006 Report Share Posted March 18, 2006 satan aka komicar ← mile aka "kako da stavim avatar" Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
HanSMiTraLjeZaC Posted March 18, 2006 Report Share Posted March 18, 2006 (edited) Ovo nije navijacki forum ako ocete idite na www.tribina.co.yu Zna li se koliko ce biti ucesnika O.o ? Edited March 18, 2006 by HanSMiTraLjeZaC Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted March 18, 2006 Report Share Posted March 18, 2006 mnogo, mile ce da popizdi 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snou^ Posted March 18, 2006 Report Share Posted March 18, 2006 hahahaha ^^ koliko ljudi, a mile orga plus i igra mile, dobices popizditis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladica Posted March 18, 2006 Report Share Posted March 18, 2006 dolazimo ja i razor sa utokama ako bude problema sa ovim huliganima javi samo mile :) Ma Pusite Ga KraLjU Vladici Ekekekke :D :P : Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trans-Lucky Posted March 18, 2006 Report Share Posted March 18, 2006 I viljushkama :) Svenevideći Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted March 18, 2006 Report Share Posted March 18, 2006 dolazimo ja i razor sa utokama ako bude problema sa ovim huliganima javi samo mile :) ← a neces da povedes partnera koji ti pomaze u pljackama?au duke ja mu ovo ne bih oprostio. prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharky Posted March 18, 2006 Report Share Posted March 18, 2006 Nosim i ja chachkalicu, ako neki firmash reshi da pravi sranja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoSu[RandoM] Posted March 19, 2006 Report Share Posted March 19, 2006 Neka dodju da se kurce lose ce da prodju tolko od mene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladica Posted March 19, 2006 Report Share Posted March 19, 2006 e mile igore posto ce doci gomile ljudi i nece moci svi da stoje unutra mogli bi neki bin da izbacite tamo ispred kod znaka auto skola vladica :) Ma Pusite Ga KraLjU Vladici Ekekekke :D :P : Link to comment Share on other sites More sharing options...
HanSMiTraLjeZaC Posted March 19, 2006 Report Share Posted March 19, 2006 Zju... ima da bude 100 ljudi :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted March 19, 2006 Report Share Posted March 19, 2006 e mile igore posto ce doci gomile ljudi i nece moci svi da stoje unutra mogli bi neki bin da izbacite tamo ispred kod znaka auto skola vladica :) ← bin kao kantu za djubre ?:) moze moze 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted March 19, 2006 Report Share Posted March 19, 2006 mozhda i ja dodjem neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
hammertime Posted March 19, 2006 Report Share Posted March 19, 2006 E Mile brate ja ne pratim bas desavanja na ovom Ruru to prati moj ortak Rodza... Tako da mi je on evo sad reko da ima Tur u deusu i da su se svi prijavili i tako....Brate ae prosiri to ako moze posto dolazi nas 4 iz rume 100% a mozda i 5... Moj acc je Stomp. ← Ja sam taj Rodza, i Sweet samo da kazem da sam ja ovom kretenu rekao da najverovatnije ne idem na tur, a ne znam ko su mu ostala dvojica, odnosno trojica. Cisto da ne bude zabune, to je on obecao da dolazi 4 iz Rume 100%, ja sa tim nemam apsolutno nista. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts