spo(ghost) Posted March 31, 2006 Report Share Posted March 31, 2006 Pa necemo ga uzeti posto necemo ni doci kupili smo karte za Derbi I mi smo ustvari iz Lacarka selence pored SM-a .... Druzimo se sa Ristom izlazimo zajedno u NoX . Treniramo svaki dan wara u Play-u kod GAZE mi smo prokletinje svaki dinar tu dajemo skidamo repove gledamo , (sandalice skacu ) prokletinje kove taktike Pamtimo VALDICINE reci "Uzecu ovaj turnir sve pare i popicu , sve cu da popijem "-----------a u stvari bilo glabachine.... (sorry) "MI NISMO LJUDI MI SMO PRASICI! " ← shlemove, bejzbolke i pancirnu opremu mozete kupiti ispod brankovog mosta :)) Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted March 31, 2006 Report Share Posted March 31, 2006 nishta od mene lepo se provedite neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
lastman Posted March 31, 2006 Report Share Posted March 31, 2006 ja zelim srecu vladidi jer je 1 ko ji je nesto izmuvo na bnetu cuo sam za cheat-ove i neke laggarije kako je ca6ujo macy gadnu|!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 4gl o0o0o0o Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sweet Posted March 31, 2006 Author Report Share Posted March 31, 2006 a jer si cuo onu pesmu " Nije mi lako " ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted March 31, 2006 Report Share Posted March 31, 2006 Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trans-Lucky Posted March 31, 2006 Report Share Posted March 31, 2006 ja zelim srecu vladidi jer je 1 ko ji je nesto izmuvo na bnetu cuo sam za cheat-ove i neke laggarije kako je ca6ujo macy gadnu|!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 4gl icon_smile_sad.gif o0o0o0o icon_smile_evil.gif Imam neki osecaj da je ovo isti lik kao i onaj "radovac" i onaj sto je napusavao "radovca" i sad ovaj debil... Svenevideći Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shiver [SiD] Posted April 1, 2006 Report Share Posted April 1, 2006 molio bih ljude da se okupaju sutra pre turnira da ne bi svi smrdeli ko lavovi Hvala Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladica Posted April 1, 2006 Report Share Posted April 1, 2006 ja zelim srecu vladidi jer je 1 ko ji je nesto izmuvo na bnetu cuo sam za cheat-ove i neke laggarije kako je ca6ujo macy gadnu|!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 4gl o0o0o0o ← dacu sve od sebe :) thx na podrsci :P Ma Pusite Ga KraLjU Vladici Ekekekke :D :P : Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misha-King Posted April 1, 2006 Report Share Posted April 1, 2006 molio bih ljude da se okupaju sutra pre turnira da ne bi svi smrdeli ko lavovi Hvala ← Cisto da se ne bi osecali kao gorepomenuti gospodin Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trans-Lucky Posted April 1, 2006 Report Share Posted April 1, 2006 Cisto da se ne bi osecali kao gorepomenuti gospodin Svenevideći Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shiver [SiD] Posted April 1, 2006 Report Share Posted April 1, 2006 Cisto da se ne bi osecali kao gorepomenuti gospodin ← misho volim te Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sacr3dF1re Posted April 1, 2006 Report Share Posted April 1, 2006 A JOOOOOOJ STA TI REKO ZA KEVINU KECELJU ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Razorman Posted April 1, 2006 Report Share Posted April 1, 2006 Vladica uzima tur... MACK my words... :) retired... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Razorman Posted April 1, 2006 Report Share Posted April 1, 2006 najace kad se 2 klinca svadja ispod ristinog prozora ko igra bolje warcraft i jedan govori ja sam bolji drugi isto ja sam bolji i tako 10minuta i nakraju ovaj drugi dobro dobro mozda jesi bolji od mene ali nisi od riste :) hehehehehe :) ← A Rista kao u onoj glupoj reklami za kaladont... "To mi kazi" ili mozda ne... retired... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goga[TT] Posted April 1, 2006 Report Share Posted April 1, 2006 Vladica uzeo tour. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 1, 2006 Report Share Posted April 1, 2006 Lazesssss Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoX- Posted April 1, 2006 Report Share Posted April 1, 2006 Vladica uzeo tour. ← da a ti si bio drugi Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted April 1, 2006 Report Share Posted April 1, 2006 dobar je ovaj zerox za sve pare prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted April 1, 2006 Report Share Posted April 1, 2006 A Rista kao u onoj glupoj reklami za kaladont... "To mi kazi" ili mozda ne... ← mislish "Jea bejbi" i onda prolazi ona hendikepirana baba i kao "to mi kazi" :))0 Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Razorman Posted April 1, 2006 Report Share Posted April 1, 2006 mislish "Jea bejbi" i onda prolazi ona hendikepirana baba i kao "to mi kazi" :))0 ← Ta,ta, haha... Ponekad covek dobije ubilacki napad, samo gledajuci nase sihronizovane reklame... retired... Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted April 1, 2006 Report Share Posted April 1, 2006 Ta,ta, haha... Ponekad covek dobije ubilacki napad, samo gledajuci nase sihronizovane reklame... ← ili sinhronizovane nindza kornjace... Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hiperion Posted April 1, 2006 Report Share Posted April 1, 2006 Ajd sad ko je pobjedio , ko je izgubio , ko je luzer dana i provale sa turnira ??? Why? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lastman Posted April 1, 2006 Report Share Posted April 1, 2006 ko je dobio tour.-?? ja i pura bili na derbiju smorili se ko siprazje. gl Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sacr3dF1re Posted April 1, 2006 Report Share Posted April 1, 2006 Ajde oce neko spomenuti nesto s turnira . ? Zelimo rezultate !!! I repovi da se postave obavezno .......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 1, 2006 Report Share Posted April 1, 2006 A jel bas obavezno il ces dopustiti da ne uploadujemo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts