spo(ghost) Posted March 30, 2006 Report Share Posted March 30, 2006 Da , sto se tice obzovanja, najrealnije je da ljudi ostanu kutji, a oni koji ne igraju partije, neka ostanu ispred deusa. Posto je retardirano gledati partije u kojima lik ne moze da pogodi staffom heroja zato sto mu 20 likova kace lakat sa kolenom/jaknom/pivom i dr. :) Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted March 30, 2006 Report Share Posted March 30, 2006 pa sa 3 crte smanji na 1 sensitivity :D prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoX- Posted March 30, 2006 Report Share Posted March 30, 2006 pa sa 3 crte smanji na 1 sensitivity :D ← fato nije u CSu tur :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sweet Posted March 30, 2006 Author Report Share Posted March 30, 2006 Svi igraci neka se okupe do 11h sem iz , a vladicu ja licno zovem da mi kaze ko dolazi sa njim iz ns , i njih stavljamo u kostur , tako da oni mogu da zakasne tih 1h. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vunda. Posted March 30, 2006 Report Share Posted March 30, 2006 Svi igraci neka se okupe do 11h sem iz , a vladicu ja licno zovem da mi kaze ko dolazi sa njim iz ns , i njih stavljamo u kostur , tako da oni mogu da zakasne tih 1h. ← A ja slino? Treba u 5 da ustanem :] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trans-Lucky Posted March 30, 2006 Report Share Posted March 30, 2006 Da , sto se tice obzovanja, najrealnije je da ljudi ostanu kutji, a oni koji ne igraju partije, neka ostanu ispred deusa. Posto je retardirano gledati partije u kojima lik ne moze da pogodi staffom heroja zato sto mu 20 likova kace lakat sa kolenom/jaknom/pivom i dr. :) Brate opusteno relaksiracu te ja onako lepo pisom po glavi dok igras.Valja za koncentraciju Svenevideći Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted March 30, 2006 Report Share Posted March 30, 2006 dodjesh mi 10e za tu uzrechicu. ← Valjda caliju, ili zekiju...? to se kod na u gradu zove tv ← E moj brdjanine, pa vi u Zarkovu ni video bim niste videli... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladica Posted March 30, 2006 Report Share Posted March 30, 2006 Vladice ne kenjaj... Ja putujem 2 dana do BG-a pa cu da stignem na vreme... Lepo krenesh u petak :) ← da ali ti moras da izdriz do 5 jel ces tad i da ides kuci :) a ja igram do 12 do finala i posle moram u grad da pijem da budem odmoran btw dolazimo ja i goga 100% a yurica ce da javi jos ~!!!~ Ma Pusite Ga KraLjU Vladici Ekekekke :D :P : Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aca~ Posted March 30, 2006 Report Share Posted March 30, 2006 Vunda cuti tu ja u 4.30 imam bus :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted March 31, 2006 Report Share Posted March 31, 2006 Valjda caliju, ili zekiju...? E moj brdjanine, pa vi u Zarkovu ni video bim niste videli... ← hm ni caliju ni zekiju, vec meni lichno 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeXxX Posted March 31, 2006 Report Share Posted March 31, 2006 evo da prijavim 2 ortaka koji sigurno dolaze , Sk i TheGamer.Serbia . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trans-Lucky Posted March 31, 2006 Report Share Posted March 31, 2006 dolazimo ja i goga 100% Zerox get rdy Svenevideći Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sacr3dF1re Posted March 31, 2006 Report Share Posted March 31, 2006 Ajde kad se zavrsi tur ako moze da stavite repove na forum . ... E da nasa 3 lika iz Sremske Mitrovice imaju vremena da dodju da vas ocetkaju ... Mozda ste vec culi za njih to su : Cuka-Prljavi , Skove-nakaza i Pura-skitnica...! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted March 31, 2006 Report Share Posted March 31, 2006 de za njih nismo chuli, samo neka dodju, da neko sa strane konachno uzme turnir 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted March 31, 2006 Report Share Posted March 31, 2006 (edited) Ma sve ih znamo :) Ma da videcemo Vladice ko ce biti do 5 :) Edited March 31, 2006 by VoOdoO_MaN Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoX- Posted March 31, 2006 Report Share Posted March 31, 2006 steta sto vas nisu pustili u wc3l SremskaMitrovica-eSports da pomrsite konce najjacim klanovima :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted March 31, 2006 Report Share Posted March 31, 2006 pa nisu ih pustili da wc3l ne bude monoton, neshto ko salary cap u nba 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeXxX Posted March 31, 2006 Report Share Posted March 31, 2006 pa nisu ih pustili da wc3l ne bude monoton, neshto ko salary cap u nba ← loool Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladica Posted March 31, 2006 Report Share Posted March 31, 2006 najace kad se 2 klinca svadja ispod ristinog prozora ko igra bolje warcraft i jedan govori ja sam bolji drugi isto ja sam bolji i tako 10minuta i nakraju ovaj drugi dobro dobro mozda jesi bolji od mene ali nisi od riste :) hehehehehe :) Ma Pusite Ga KraLjU Vladici Ekekekke :D :P : Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted March 31, 2006 Report Share Posted March 31, 2006 LOLLLL a rista onako u sobi dize ruku i uzvikuje "YES" hehehe prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoX- Posted March 31, 2006 Report Share Posted March 31, 2006 LOLLLL a rista onako u sobi dize ruku i uzvikuje "YES" hehehe ← auuu fato... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sacr3dF1re Posted March 31, 2006 Report Share Posted March 31, 2006 Pa necemo ga uzeti posto necemo ni doci kupili smo karte za Derbi I mi smo ustvari iz Lacarka selence pored SM-a .... Druzimo se sa Ristom izlazimo zajedno u NoX . Treniramo svaki dan wara u Play-u kod GAZE mi smo prokletinje svaki dinar tu dajemo skidamo repove gledamo , (sandalice skacu ) prokletinje kove taktike Pamtimo VALDICINE reci "Uzecu ovaj turnir sve pare i popicu , sve cu da popijem "-----------a u stvari bilo glabachine.... (sorry) "MI NISMO LJUDI MI SMO PRASICI! " Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeXxX Posted March 31, 2006 Report Share Posted March 31, 2006 LOLLLL a rista onako u sobi dize ruku i uzvikuje "YES" hehehe ← fato jebeno me zabrinjavas . . . nije tebi lako Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoX- Posted March 31, 2006 Report Share Posted March 31, 2006 Pa necemo ga uzeti posto necemo ni doci kupili smo karte za Derbi I mi smo ustvari iz Lacarka selence pored SM-a .... Druzimo se sa Ristom izlazimo zajedno u NoX . Treniramo svaki dan wara u Play-u kod GAZE mi smo prokletinje svaki dinar tu dajemo skidamo repove gledamo , (sandalice skacu ) prokletinje kove taktike Pamtimo VALDICINE reci "Uzecu ovaj turnir sve pare i popicu , sve cu da popijem "-----------a u stvari bilo glabachine.... (sorry) "MI NISMO LJUDI MI SMO PRASICI! " ← kupili ste karte za derbi bravo :) samo pazite bice guzva Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladica Posted March 31, 2006 Report Share Posted March 31, 2006 Pa necemo ga uzeti posto necemo ni doci kupili smo karte za Derbi I mi smo ustvari iz Lacarka selence pored SM-a .... Druzimo se sa Ristom izlazimo zajedno u NoX . Treniramo svaki dan wara u Play-u kod GAZE mi smo prokletinje svaki dinar tu dajemo skidamo repove gledamo , (sandalice skacu ) prokletinje kove taktike Pamtimo VALDICINE reci "Uzecu ovaj turnir sve pare i popicu , sve cu da popijem "-----------a u stvari bilo glabachine.... (sorry) "MI NISMO LJUDI MI SMO PRASICI! " ← VALADICINE a nemoj reci :)Hehehe vladica je bio drugi i jeste uzeo neke pare 2000 tako nesot i popio .... Ma Pusite Ga KraLjU Vladici Ekekekke :D :P : Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts