chixus Posted April 4, 2006 Report Share Posted April 4, 2006 Evo i mene, danas posle 16h cu biti online da konacno odigram neki mec, fizicki nisam imao mogucnosti da igram ni da vezbam [:(!] ali eto danas sam tu, pa bloodlike drz se Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bloodl1ke Posted April 4, 2006 Report Share Posted April 4, 2006 Aj moze sefe cekam te Quote Ja vrlo volim govorit vrlo Link to comment Share on other sites More sharing options...
overkind Posted April 5, 2006 Report Share Posted April 5, 2006 Aj posle 20h, bar dan ranije javi. Ja mogu svaki dan posle 20, 20:30. Quote ...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака, Да однесе све што имам у дубину у дубоку. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niko Posted April 5, 2006 Author Report Share Posted April 5, 2006 (edited) uf.. ovako :) Dve nedelje su proshle, konachan poredak mozete pogledati na tabeli: http://82.117.194.235 Igrachi koji nisu odigrali svoje mecheve ili pokazali inicijativu da ih odigraju izgubili su sve mecheve sa 20 fragova po mapi. U daljem nastavku turnira necemo koristiti compomaster. Imamo 12 igracha (umesto 16). CM uvek igrache rasporedjuje nasumichno (ili ja ne mogu da provalim kako da ga nateram da rasporedi makar delimichno kako ja hocu) shto stvara problem. Po prva tri igracha iz grupe prolaze dalje. Igrachi koji su nam prvim mestima u svojim grupama prvo kolo nece igrati, ostali igraju drugo mesto protiv treceg, meshano po grupama 1/3 i 2/4. prvi krug ZeRoQL - Pesma-mrtve-dece Tiger21 - oxo12 AyS - uq.sergio 4oveRale - Sim-A.Fuse drugi krug I Veske vs [AyS vs uq.sergio] II ivanq3 vs [ZeRoQL vs Pesma-mrtve-dece] III bloodlike vs [4oveRale - Sim-A.Fuse] IV snorlax vs [Tiger21 - oxo12] polufinale I vs III II vs IV +finale (i za trece mesto) *jedina izmena u grupama moze biti 2/3 mesto u chetvrtoj grupi izmedju sime i serdja, to moze zavisiti od ishoda mecha uq.sergio vs z4pher Neka bude dogovor da se ovo sve odigra u naredne dve nedelje odnosno do 19. aprila. Mislio sam da se ovde igra na dve dobijene mape samo po sistemu eliminacije (zbog toga shto sistemom eliminacije uvek znamo koja je treca mapa u sluchaju nereshenog rezultata dok bi ovako izvlachili trecu mapu od sedam shto moze da ispadne nefer ili nameshteno). Sve ostalo ostaje isto. sistem eliminacije mapasa liste mapa naizmenichno, smenjujuci se, igrachi izbacuju po jednu mapu dok ne ostanu 3 mape - od 3 preostale mape svaki igrach bira svoju mapu i govori je samo sudiji (kako bi ostala mogucnost da oba igracha izaberu istu mapu)lista mapa: » Click to show Spoiler - click again to hide... «pro-q3dm6 pro-q3tourney4 hub3aeroq3 ztn3tourney1 cpm1a q3tourney3 q3tourney2 (mozete ih sve naci na ftp serveru - ftp://sbbquake:sbbquake@82.117.194.235 ) p.s. Odigrajte mech do kraja, drzite pakete do 60, vashu mapu cete reci meni na PM nikako javno i pre nego shto vam budem zatrazio (ako se izletite drugi igrach to moze da upotrebi u svoju korist, u tom sluchaju je vasha greshka shto ste se izleteli). Ako ste rekli vashu mapu, promene nakon toga nema. GL&HF Edited April 5, 2006 by Niko Quote mizantrop iz Singidunuma --<[Superunknown]>-- Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoQL Posted April 5, 2006 Report Share Posted April 5, 2006 Nice .... :) Remedy o5 se srecemo momce hehehe.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oxo12 Posted April 5, 2006 Report Share Posted April 5, 2006 jel ima luzer grupe? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 5, 2006 Report Share Posted April 5, 2006 Zanimljivo sto sam otisao 130 u minus. Jedan protivnik se nije udostojio da mi odgovori na mail Drugi se nije udostojio da se pojavi na serveru u dogovoreno vreme. HF Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivanq3 Posted April 5, 2006 Report Share Posted April 5, 2006 (edited) Drugi se nije udostojio da se pojavi na serveru u dogovoreno vreme. ← jebga, rekao sm sergio-u, da pogleda oko 7 pola 8 ako se pojavis na serveru (ili da kaze niko-u), da ti kaze da cu da kasnim malo (pola 8) Skenirao sam servere, tebe nije bilo i zapalio na fax sorry Mada, mech protiv mene ti ne bi nista znacio Edited April 5, 2006 by ivanq3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 5, 2006 Report Share Posted April 5, 2006 Pa da, ali ja sam bio tad na serverima i ispostovao dogovor. Znaci od 18:50-19:15 sam bio online. Naravno da mi mec ne bi nista znacio ja sam boolja. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted April 5, 2006 Report Share Posted April 5, 2006 Ja se izvinjavam igoru shto se nisam udostojio :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 5, 2006 Report Share Posted April 5, 2006 nisam mislio na tebe :=) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niko Posted April 5, 2006 Author Report Share Posted April 5, 2006 jbg ako sam zajebo stvar.,.. ne mogu o svemu da vodim rachuna,.. difolt je ishao u korist igrachima koji su pokazali vecu inicijativu, potrudili se vishe oko mecheva,.. itd. ivanq3/stalja/rale su 24h na msnu a ays na ircu, nije bio prob. da ih iscimam za mech nikad, tebi sam slao pm bar 2x da igrash i pokushao da te nadjem irc/icq nema te,.. drugo mecheve ste trebali da igrate DVA nedeljno i po dogovoru je bilo da ih svi zavrshite do nedelje, ko se do tad ne javi ispada + sam produzio do srede i iscimao ljude da odigraju, ko se nije snashao da odigra do tad proshao je sa difolt loss-om.. sledeci tur. morate vishe da obratite paznju,,.. a mogli bi da napravimo drugachiji sistem za dogovaranje mecheva.. (mogao bih da se raspitam da li moze ClanBase da nam hostuje turnir ili ako ima neki gotov php sajt za turnire..) Quote mizantrop iz Singidunuma --<[Superunknown]>-- Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 5, 2006 Report Share Posted April 5, 2006 jbg ako sam zajebo stvar.,.. ne mogu o svemu da vodim rachuna,.. difolt je ishao u korist igrachima koji su pokazali vecu inicijativu, potrudili se vishe oko mecheva,.. itd. ivanq3/stalja/rale su 24h na msnu a ays na ircu, nije bio prob. da ih iscimam za mech nikad, tebi sam slao pm bar 2x da igrash i pokushao da te nadjem irc/icq nema te,.. drugo mecheve ste trebali da igrate DVA nedeljno i po dogovoru je bilo da ih svi zavrshite do nedelje, ko se do tad ne javi ispada + sam produzio do srede i iscimao ljude da odigraju, ko se nije snashao da odigra do tad proshao je sa difolt loss-om.. sledeci tur. morate vishe da obratite paznju,,.. a mogli bi da napravimo drugachiji sistem za dogovaranje mecheva.. (mogao bih da se raspitam da li moze ClanBase da nam hostuje turnir ili ako ima neki gotov php sajt za turnire..) ← ne smem da koristim msn :( Zato sam i samo sa ajsom igrao. Sledrci put cu se iskreno zalagati :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niko Posted April 5, 2006 Author Report Share Posted April 5, 2006 Quote mizantrop iz Singidunuma --<[Superunknown]>-- Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sim-A.Fuse Posted April 5, 2006 Report Share Posted April 5, 2006 puh jebote.. pa bolje da sam bio tretji u grupi :)) tako mi i treba.. Quote The Fuse Team Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoQL Posted April 5, 2006 Report Share Posted April 5, 2006 Sta ja da kazem ako dobijem remedy i ivanaq3 igram protiv snorlaxa znaci qcg-vs-qcg yeeee nezgodno.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivanq3 Posted April 5, 2006 Report Share Posted April 5, 2006 (edited) Sta ja da kazem ako dobijem remedy i ivanaq3 igram protiv snorlaxa znaci qcg-vs-qcg yeeee nezgodno.... ← hehe, idem do igraone :) ownage Edited April 5, 2006 by ivanq3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted April 5, 2006 Report Share Posted April 5, 2006 zero, pickice... kada cemo ? Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tiger21 Posted April 6, 2006 Report Share Posted April 6, 2006 jel ima luzer grupe? ← PATOS Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
overkind Posted April 6, 2006 Report Share Posted April 6, 2006 Zhao mi je shto je ispalo kako je ispalo, ali OK. E da sam bio u grupo sa Simom i Raletom :) Quote ...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака, Да однесе све што имам у дубину у дубоку. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoQL Posted April 6, 2006 Report Share Posted April 6, 2006 zero, pickice... kada cemo ? ← Kad god hoces duso ? moze li 5ak Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted April 6, 2006 Report Share Posted April 6, 2006 aj moze u petak posle podne negde... ne znam tacno kad.. posto cu imati obaveze neke Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
oxo12 Posted April 6, 2006 Report Share Posted April 6, 2006 PATOS ← ma to se ja brinem za tebe hehe ajmo veceras ili sutra posto mi istice net a ozbiljno bi mogli da ubacite luzere, ionako nema puno ljudi pa bi se brzo to odigralo valjda:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tiger21 Posted April 6, 2006 Report Share Posted April 6, 2006 ajde sutra uveche oko 8-9 javi mi se na icq Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sim-A.Fuse Posted April 7, 2006 Report Share Posted April 7, 2006 ej rambo.. avatar ti je vrh :) Quote The Fuse Team Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts