bloodl1ke Posted March 28, 2006 Report Share Posted March 28, 2006 de ajde ja bi snekim se igro Quote Ja vrlo volim govorit vrlo Link to comment Share on other sites More sharing options...
oxo12 Posted March 28, 2006 Report Share Posted March 28, 2006 aj veceras posle 10 ako budes bio na netu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sim-A.Fuse Posted March 28, 2006 Report Share Posted March 28, 2006 2 Sim-A.Fuse E pita me snorl kad mozes da igras? Aj vidi kad mozes pa da mu kazem da bi mogao da rezervirse igraonu. Inace posle vaseg meca bi odigrao ja protiv tebe (samo mi to jos ostalo) da mi das koji frag za sretju :) ← Ajde samo ne petak.. i da bude posle 5-6 popodne, ajmo recimo u chetvrtak ili u subotu? Ali na zhalost, ne rachunajte me za sledetji tur.. ne bih da ga kochim svojim "slobodnim" vremenom.. A krivo mi je i za onaj opencup, za to bih se vrlo rado prijavio i vezhbo par sati dnevno :(( ali jbg.. Quote The Fuse Team Link to comment Share on other sites More sharing options...
bloodl1ke Posted March 28, 2006 Report Share Posted March 28, 2006 aje cekam te na #yugo.q3 Quote Ja vrlo volim govorit vrlo Link to comment Share on other sites More sharing options...
rmb Posted March 28, 2006 Report Share Posted March 28, 2006 Ok sve je dogovoreno. Igrate u cetvrtak od 20:00 ! 2 zeka ili zeroql ako zeka ne cita ovde . Nek se pojavi isto tad kad i sima i nek odigra i da covek ne mora da se cima zbog njega! poz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
overkind Posted March 29, 2006 Report Share Posted March 29, 2006 (edited) Niko, shta je sa partijom blad i ja na T4? Nema je na ftp-u, a bila je... Edited March 29, 2006 by [oveRk1nd] Quote ...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака, Да однесе све што имам у дубину у дубоку. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niko Posted March 29, 2006 Author Report Share Posted March 29, 2006 pojma nemam, mozda je snimljena zajedno sa pdm6, ako je bila onda ko zna shta se desilo.. Quote mizantrop iz Singidunuma --<[Superunknown]>-- Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 29, 2006 Report Share Posted March 29, 2006 Pitanjce...nece demo da snima, nije podesen synchronousclients....jel moze to da se votuje? Super ovaj online turnir :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
overkind Posted March 30, 2006 Report Share Posted March 30, 2006 Josh da igrate malo... :p Quote ...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака, Да однесе све што имам у дубину у дубоку. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niko Posted March 30, 2006 Author Report Share Posted March 30, 2006 Pitanjce...nece demo da snima, nije podesen synchronousclients....jel moze to da se votuje? Super ovaj online turnir :) ← probaj \autorecord i \stoprecord Quote mizantrop iz Singidunuma --<[Superunknown]>-- Link to comment Share on other sites More sharing options...
overkind Posted March 30, 2006 Report Share Posted March 30, 2006 (edited) Nika malo mrzi jer nechete da igrate, zajebavate i tako to :p. Ima neshto o tome i u dokumentaciji koja ide uz OSP, pa chituckaj ;). Edited March 30, 2006 by [oveRk1nd] Quote ...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака, Да однесе све што имам у дубину у дубоку. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niko Posted March 30, 2006 Author Report Share Posted March 30, 2006 pa ne bash, synchronousclients se koristi samo kod klijent servera (tj. mora da se ukljuchi da bi se ukljuchi record a onda da se iskljuchi da demo ne bi seckao, koliko se secam), ako mu ne radi snimanje na dedikejtedu onda je to do njegovog kvejka ili cfga.. sa autorecord 99% radi.. per, probaj da izbacish syncclients iz cfga ako ga imash, mozda te on zeza a demo snimaj sa autorecord Quote mizantrop iz Singidunuma --<[Superunknown]>-- Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 30, 2006 Report Share Posted March 30, 2006 Jes to je to :) Moj cfg je za listenservere Fala Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bloodl1ke Posted March 30, 2006 Report Share Posted March 30, 2006 daj ajde vise oce ko igrat ? Quote Ja vrlo volim govorit vrlo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niko Posted March 30, 2006 Author Report Share Posted March 30, 2006 hm.. tebi je ostalo samo bloodlike - oxo bloodlike - chixus Quote mizantrop iz Singidunuma --<[Superunknown]>-- Link to comment Share on other sites More sharing options...
bloodl1ke Posted March 30, 2006 Report Share Posted March 30, 2006 pa nema njih 2 nigdi :/ Quote Ja vrlo volim govorit vrlo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niko Posted March 30, 2006 Author Report Share Posted March 30, 2006 oxe je tu stalno,.. chix valjda reche da moze za vikend, poshalji im pm.. Quote mizantrop iz Singidunuma --<[Superunknown]>-- Link to comment Share on other sites More sharing options...
overkind Posted March 30, 2006 Report Share Posted March 30, 2006 Aj za taj vikend, ako hoche neka se javi. Quote ...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака, Да однесе све што имам у дубину у дубоку. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tiger21 Posted March 30, 2006 Report Share Posted March 30, 2006 Ja od sutra uveche igram neka mi protivnici pm na icq ili rur ty=) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gioblin[Fuse] Posted March 31, 2006 Report Share Posted March 31, 2006 Kuraaaaac! :) jel sme da se kaze kurac u ovom delu foruma? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zuloom Posted April 2, 2006 Report Share Posted April 2, 2006 ti hoces da kazes sta smes u bilo kom forumu dela de si giobe pico??? Quote networks at work keepin' people calm Link to comment Share on other sites More sharing options...
oxo12 Posted April 2, 2006 Report Share Posted April 2, 2006 ne moze ovde su kulturni ljudi:) ojha djobe zulume Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoQL Posted April 4, 2006 Report Share Posted April 4, 2006 Ovaj Niko ocemo dalje... :) ajd pravi grane :P forsiraj da igraju ovi sto nisu igralii or something.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted April 4, 2006 Report Share Posted April 4, 2006 Kuraaaaac! :) jel sme da se kaze kurac u ovom delu foruma? :) ← Hm... Kurac? Mislim da retji kurac nije bash dozvoljeno, ali poshto je kurac najmotjniji deo svakog fjuzovca, onda je fjuzovcima dozvoljeno da kazhu kurac. Ostali ne smeju da govore kurac, osim ako ne dokazhu da im je kurac vredan pomena. A poshto ne smeju da ga pomenu, onda dolazimo do kvake 22, tako da u praksi nikada ne smeju da pominju kurac. Takodje bih zamolio da rasprave o pominjanju kurca ipak ne vodite na ovom topicu, poshto tako gushite sbb duel on-line turnir. Ako nastavite da pominjete kurac gde mu nije mesto, moratju da shiljim kurac pod okriljem moje kurate pozicije moderatora i da sve poruke kojima ovde nije mesto oteram u kurac. Eto... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sim-A.Fuse Posted April 4, 2006 Report Share Posted April 4, 2006 (edited) Edited April 4, 2006 by Sim-A.Fuse Quote The Fuse Team Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts