Niko Posted March 19, 2006 Author Report Share Posted March 19, 2006 demoi: ftp://sbbquake:sbbquake@82.117.194.235/de...pDsmile%20duel/ Quote mizantrop iz Singidunuma --<[Superunknown]>-- Link to comment Share on other sites More sharing options...
overkind Posted March 19, 2006 Report Share Posted March 19, 2006 (edited) Sa Remedijem sam dogovorio meč u četvrtak u 19 časova. Ako nekome odgovara sat ranije ili kasnije, nakon Remedija, neka se izjasni. Za utorak, neka bude isto u 19 časova. Ja sutra zovem igraone da rezervi Edited March 19, 2006 by [oveRk1nd] Quote ...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака, Да однесе све што имам у дубину у дубоку. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tiger21 Posted March 20, 2006 Report Share Posted March 20, 2006 Mojo nema q3 idi u relax tamo imash provereno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
overkind Posted March 20, 2006 Report Share Posted March 20, 2006 Rezervisan komp: Četvrtak od 13:45 - 15:00, termin za bloodlika Četvrtak od 18:45 - 22:00, termin za Remedija i oxa, i nadam se igri sa Raletom. Quote ...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака, Да однесе све што имам у дубину у дубоку. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bloodl1ke Posted March 21, 2006 Report Share Posted March 21, 2006 moze Quote Ja vrlo volim govorit vrlo Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivanq3 Posted March 21, 2006 Report Share Posted March 21, 2006 ajde ljudi da igramo, grupa2??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted March 21, 2006 Report Share Posted March 21, 2006 Svakog dana posle 9 ja mogu. Dogovorite se ostali. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivanq3 Posted March 22, 2006 Report Share Posted March 22, 2006 mozemo vec danas posle 9 (sreda) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
overkind Posted March 22, 2006 Report Share Posted March 22, 2006 Gos'n ch1xus, dajte se oglasiti, molim vas, ako niste odustali od turnira. Kada? Ako nas nema na četu, pi Quote ...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака, Да однесе све што имам у дубину у дубоку. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 22, 2006 Report Share Posted March 22, 2006 Evo sto se mene tice, svaki dan uveche od utorka (28-og) moze. Ovih dana sam zauzet :) Jedino ako nekom odogovara da igramo u 8 ujutro :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sim-A.Fuse Posted March 23, 2006 Report Share Posted March 23, 2006 Ja bih se potrudio da u nedelju odigram vetjinu mecheva da ne smaram tur.. pa shaljite vremena kad bi bili online.. Eventualno u subotu, pogledajte kroz prozor i ako bash pljushti napolju onda verovatno ne radim, pa ako nekome vishe odgovara subota eto.. rmb, aj vidi da mi organizujesh mech sa snorlaxom u nedelju? ... Quote The Fuse Team Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoQL Posted March 24, 2006 Report Share Posted March 24, 2006 (edited) Simo ajd da vezbamo :) btw. snorlax -vs- rmb 2:0 Edited March 24, 2006 by ZeRoQL Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
overkind Posted March 24, 2006 Report Share Posted March 24, 2006 Stra Quote ...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака, Да однесе све што имам у дубину у дубоку. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bloodl1ke Posted March 24, 2006 Report Share Posted March 24, 2006 Ajde oxo i ekipa napiste kad mozete igrat. Quote Ja vrlo volim govorit vrlo Link to comment Share on other sites More sharing options...
overkind Posted March 24, 2006 Report Share Posted March 24, 2006 Niko, na chatu se ne vide rezultati mečeva koji su u dnu tabele. Prozor sa rezultatom potone u okvir, a ne mo Quote ...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака, Да однесе све што имам у дубину у дубоку. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niko Posted March 24, 2006 Author Report Share Posted March 24, 2006 (edited) ,Mar 24 2006, 14:37]Niko, na chatu se ne vide rezultati mečeva koji su u dnu tabele. Prozor sa rezultatom potone u okvir, a ne mo Edited March 24, 2006 by Niko Quote mizantrop iz Singidunuma --<[Superunknown]>-- Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niko Posted March 26, 2006 Author Report Share Posted March 26, 2006 blab... ovako.. novine.. dobili smo forum na serveru, ako vam je zgodno koristite ga, verovatno bi ga koristili za neke buduce on-lajn turnire..... http://82.117.194.235/forum/ za info o odigranim mechevima koristite tabelu na adresi servera: http://82.117.194.235 pravila prochitajte ovde, ili na server forumu neke dopune pravila turnira koje su se pokazala neophodne -pri izboru nachina izbora mapa ako se odluchite za to (oba igracha su okej sa time) da svako izabere svoju mapu (od 7) ponudjenih posle toga nema eliminacije mapa -nakon shto udjete na server, pokrenete cfg i ostalo, ako imate maxpackets veci od 60 obavezno smanjite na cl_maxpackets 60 -svaki mech odigrajte do kraja jer frag razlika, u nekim grupama, moze kasnije da se pokaze bitna -ponavljam u grupnom delu se igraju samo 2 mape 1. MOLIM igrache koji nisu do sada odigrali ni jedan mech da se sami potrude, dogovore se sa igrachima iz svoje grupe, da odigraju sve mecheve do nedelje 2-og aprila!!! AyS pER tU aMOR stalja Highl1 tiger21 chixus Sim-A.Fuse *ako budemo o5 pravili neki on-lajn tur iz zezanja igrachi koji za 2 nedelje na ovom turniru ne odigraju ni jedan mech nece biti stavljani na liste za nove turnire.. 2. IMATE PM na ruru za svakog igracha (i gotovo da su se svi javili u ovoj temi), u sluchaju da neko nije na ruru obratite se meni da vam dam icq/msn/irc informacije ili dogovorim mech!! demoi: ftp://sbbquake:sbbquake@82.117.194.235/de...pDsmile%20duel/ nove mape na q3 serverima: ftp://sbbquake:sbbquake@82.117.194.235/ma...rena/devdm3.pk3 ftp://sbbquake:sbbquake@82.117.194.235/ma...ena/tig_den.pk3 Quote mizantrop iz Singidunuma --<[Superunknown]>-- Link to comment Share on other sites More sharing options...
oxo12 Posted March 27, 2006 Report Share Posted March 27, 2006 "-svaki mech odigrajte do kraja jer frag razlika, u nekim grupama, moze kasnije da se pokaze bitna" pa sto mi je onda frag razlika -40 i nesto a imam 2 pobede?:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted March 27, 2006 Report Share Posted March 27, 2006 zato sto si shtek ! Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
overkind Posted March 27, 2006 Report Share Posted March 27, 2006 Molim lepo, taktičar do jaja a ne štekara :). 10 : 9 hihihih... Quote ...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака, Да однесе све што имам у дубину у дубоку. Link to comment Share on other sites More sharing options...
oxo12 Posted March 27, 2006 Report Share Posted March 27, 2006 e bre nemoj tako radio sam ono sto bi i ti radio da si me vodio Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
overkind Posted March 27, 2006 Report Share Posted March 27, 2006 (edited) Ne bi, kazhe ne zna da se shteka... :p Edited March 27, 2006 by [oveRk1nd] Quote ...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака, Да однесе све што имам у дубину у дубоку. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chixus Posted March 27, 2006 Report Share Posted March 27, 2006 blab... ovako.. novine.. dobili smo forum na serveru, ako vam je zgodno koristite ga, verovatno bi ga koristili za neke buduce on-lajn turnire..... http://82.117.194.235/forum/ za info o odigranim mechevima koristite tabelu na adresi servera: http://82.117.194.235 pravila prochitajte ovde, ili na server forumu neke dopune pravila turnira koje su se pokazala neophodne -pri izboru nachina izbora mapa ako se odluchite za to (oba igracha su okej sa time) da svako izabere svoju mapu (od 7) ponudjenih posle toga nema eliminacije mapa -nakon shto udjete na server, pokrenete cfg i ostalo, ako imate maxpackets veci od 60 obavezno smanjite na cl_maxpackets 60 -svaki mech odigrajte do kraja jer frag razlika, u nekim grupama, moze kasnije da se pokaze bitna -ponavljam u grupnom delu se igraju samo 2 mape 1. MOLIM igrache koji nisu do sada odigrali ni jedan mech da se sami potrude, dogovore se sa igrachima iz svoje grupe, da odigraju sve mecheve do nedelje 2-og aprila!!! AyS pER tU aMOR stalja Highl1 tiger21 chixus Sim-A.Fuse *ako budemo o5 pravili neki on-lajn tur iz zezanja igrachi koji za 2 nedelje na ovom turniru ne odigraju ni jedan mech nece biti stavljani na liste za nove turnire.. 2. IMATE PM na ruru za svakog igracha (i gotovo da su se svi javili u ovoj temi), u sluchaju da neko nije na ruru obratite se meni da vam dam icq/msn/irc informacije ili dogovorim mech!! demoi: ftp://sbbquake:sbbquake@82.117.194.235/de...pDsmile%20duel/ nove mape na q3 serverima: ftp://sbbquake:sbbquake@82.117.194.235/ma...rena/devdm3.pk3 ftp://sbbquake:sbbquake@82.117.194.235/ma...ena/tig_den.pk3 ← Ljludi nije do mene, stvarno ne stizem nista da uradim a kamoli da vezbam, nije stvar u tome, cim budem znao konkretno kad cu moci da izdvojim 2 sata postovacu na forumu !!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
overkind Posted March 27, 2006 Report Share Posted March 27, 2006 (edited) Overi tabelu sa rezultatima, vidish da ni ja nisam dovoljno vezhbao :). Najgori sam... Od iduche nedelje bi trebalo da pochnem da radim neshto po faxu tako da sam slobodan predveche i kasnije. Najavi bar dan ranije da zvrcnem Relax ;). Nije diraktno vezano za tur, ali ako neko od ljudi koji ne igraju bash dobro, da ne prozivam nikoga, hoche da igra sa mnom, jerbo ni ja nisam neki, neka se javi nekako, ovde ili na pm, pa da se nadjemo na sbb-u ;). Edited March 27, 2006 by [oveRk1nd] Quote ...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака, Да однесе све што имам у дубину у дубоку. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rmb Posted March 28, 2006 Report Share Posted March 28, 2006 2 Sim-A.Fuse E pita me snorl kad mozes da igras? Aj vidi kad mozes pa da mu kazem da bi mogao da rezervirse igraonu. Inace posle vaseg meca bi odigrao ja protiv tebe (samo mi to jos ostalo) da mi das koji frag za sretju :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts