Chang Li Posted March 11, 2006 Report Share Posted March 11, 2006 (edited) Samo budali može da bude krivo što mu nije izrečena presuda. Svi znamo da je ona poznata i pre nego što mu je i počelo suđenje i trebalo je da bude iskorištena u procesu BiH protiv nas... To što mu nije izrečena presuda je najbolja stvar u celoj priči, a u krajnjoj liniji je i pravedno! Nije izrečena ni TUDJMANU ni IZETBEGOVIĆU, nije ni MILOŠEVIĆU, dakle pravda je zadovoljena, koliko god to bizarno zvučalo. ← Vidim da ti nezanas zasto sam to rekao. Kad bi ga osudili to bi bio dokaz da je on ucestvovao u tim sranjima i ujedno dokaz debilima koji to govore da je on nevin da nema veze za hiljadama mrtvi civila sa svi strana. Visina kazne bi izrazila njegovu umesanost u to a ona je ogromna. Edited March 11, 2006 by Chang Li Quote e svasta Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted March 11, 2006 Report Share Posted March 11, 2006 neka je umro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZOLA Posted March 11, 2006 Report Share Posted March 11, 2006 Vidim da ti nezanas zasto sam to rekao. Kad bi ga osudili to bi bio dokaz da je on ucestvo u tim sranjima i ujedno dokaz debilima koji to govore da je on nevin da nema veze za hiljadama mrtvi civila sa svi strana. Visina kazne bi izrazila njegovu umesanost u to a ona je ogromna. ← sreca imamo tako pismene likove koji kapiraju situaciju... Quote There are 2 rules in a successful life: 1. Don't tell people everything you know Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted March 11, 2006 Report Share Posted March 11, 2006 nisam ga voleo dok je bio ziv... ali da chovek umre u zatvorskoj celiji( a da nije izrecena presuda [!?])... to je smrt kakvu niko od nas ne bi pozeleo... pokoj mu dusi Quote Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted March 11, 2006 Report Share Posted March 11, 2006 ako, dobro je to... :) necu da kazem rip tom choveku... ( )... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
De1Rekt0n Posted March 11, 2006 Report Share Posted March 11, 2006 (edited) Krule, veceras kod mene na gajbi: ← Крајње је неумесно да се овако прича о човеку који је умро, поврх свега он је држављанин наше земље и бивши председник ове земље, а то је ваша култура и васпитање. Ви што се борите за људска права што нисте сад рекли нешто кад је држављанину ове земље била потребна лекарска помоћ? Знам ви то радите само ако су у питању Усташе или Муслимани... (Кад кажем Усташе мислим на Хрвате којима је испран мозак мржњом према Србима) Посебна је свињарија што је проглашен убицом и злочинцем иако се то није доказало, молим лепо постоји правна презумпција "Није крив док се супротно не докаже", ово су основна људска права, сад вам се види право лице и сада се види ко сте и шта сте! Ви сте обичне марионете монополистичких сила, гутате све што вам се сервира на тањиру и уопште не мислите својом главом. Браво! Ви сте обична стока која нема основну културу, узмите чипс завалите се у фотељу и гледајте BBC и цевчите Coca Colu. ИванТМ потпуно се слажем са тобом и лепо си рекао. Још једна ствар, не цитирајте ме јер нећу више одговарати на ову тему а вероватно ни на било коју другу. Edited March 11, 2006 by De1Rekt0n Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Olorin Posted March 11, 2006 Report Share Posted March 11, 2006 Gotov je! Quote ..:100x su slali specijalce po mene a ja ih komad po komad vracam kuci isecene!:.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted March 11, 2006 Report Share Posted March 11, 2006 koliko "boraca za pravdu" na jednom mestu, ovo nisam ochekivao od mladih ljudi sa rura kojima je isti taj chovek zagorchao zhivot.. necu vishe da postujem da ne ulazimo u svadje. Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
teca_boom Posted March 11, 2006 Report Share Posted March 11, 2006 Крајње је неумесно да се овако прича о човеку који је умро, поврх свега он је држављанин наше земље и бивши председник ове земље, а то је ваша култура и васпитање. Ви што се борите за људска права што нисте сад рекли нешто кад је држављанину ове земље била потребна лекарска помоћ? Знам ви то радите само ако су у питању Усташе или Муслимани... (Кад кажем Усташе мислим на Хрвате којима је испран мозак мржњом према Србима) Посебна је свињарија што је проглашен убицом и злочинцем иако се то није доказало, молим лепо постоји правна презумпција "Није крив док се супротно не докаже", ово су основна људска права, сад вам се види право лице и сада се види ко сте и шта сте! Ви сте обичне марионете монополистичких сила, гутате све што вам се сервира на тањиру и уопште не мислите својом главом. Браво! Ви сте обична стока која нема основну културу, узмите чипс завалите се у фотељу и гледајте BBC и цевчите Coca Colu. ИванТМ потпуно се слажем са тобом и лепо си рекао. Још једна ствар, не цитирајте ме јер нећу више одговарати на ову тему а вероватно ни на било коју другу. ← Mnogo jako Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 11, 2006 Report Share Posted March 11, 2006 Vrlo interesantne su izjave hrvatskih zvaničnika da je umro glavni akter rata na Balkanu. Krajnje zanimljivo, jo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted March 11, 2006 Report Share Posted March 11, 2006 Svima koji zale slobu, koji mu kazu rip i ostalo.... Ko bre zali mene i vas shto smo mladost proveli u najvecim govnima zbog skota? Jedan je zivot Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted March 11, 2006 Report Share Posted March 11, 2006 (edited) koliko "boraca za pravdu" na jednom mestu, ovo nisam ochekivao od mladih ljudi sa rura kojima je isti taj chovek zagorchao zhivot.. necu vishe da postujem da ne ulazimo u svadje. ← zasto da ne postujes vishe? izrazi svoje misljenje koje uzgred jako cenim... meni je samo malo glupo i nehriscanski da se o mrtvom choveku odmah posle smrti prica lose. Nas narod voli da kaze: "o pokojniku sve najbolje" Edited March 11, 2006 by Formica Quote Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted March 11, 2006 Report Share Posted March 11, 2006 Slobodan Miloshevic? Ko je taj Slobodan Miloshevic? Ajde ljudi zaboravite vishe i stavite tachku, ok? Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 11, 2006 Report Share Posted March 11, 2006 Vidim da ti nezanas zasto sam to rekao. Kad bi ga osudili to bi bio dokaz da je on ucestvo u tim sranjima i ujedno dokaz debilima koji to govore da je on nevin da nema veze za hiljadama mrtvi civila sa svi strana. Visina kazne bi izrazila njegovu umesanost u to a ona je ogromna. ← Ama Klinac je u prauv, to nije presuda Slobi nego Srbima. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted March 11, 2006 Report Share Posted March 11, 2006 Sloba nije bilo koji pokojnik... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demian Posted March 11, 2006 Report Share Posted March 11, 2006 Glupo zvuci, ali ovo je najgori trenutak da se to desi, po mom misljenju. ovo ce samo zakomplikovati dalje odnose sa hagom. U pravu si ovo nije moglo da dodje u gorem trenutku. Jedan je zivot ← Izdigni se iznad njega.Mrzi koliko zelish ali budi covek u mrznji.Ne mogu da verujem da i posle uzasnih 10g on i dalje uspeva da nas razdire.Ovde.Na RUR-u. @oni koji ga pljuju - bravo. @oni koji ga ne pljuju - bravo. copyright [starbak] "Pomoz Bog sa obe strane cuprije.Vi ste u pravu i vi ste u pravu." Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
badnick Posted March 11, 2006 Report Share Posted March 11, 2006 molio sam boga da ne vidim topik o smrti slobodana. necu da stajem ni na ciju stranu,razumem obe strane(al smo se separatisali:)) to se videlo i na tvu.jedino je ds u izjavi dao saucesce porodici,svi ostali su pricali kako ce to uticati na dalji razvoj situacije.cista nepristojnost(kao sto neko rece nekultura) o pokojniku ne moze biti "sve najbolje".jedan dan da ga zalimo,zatim da ga zaboravimo. Quote salt wat fish fresh wat fish? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted March 11, 2006 Report Share Posted March 11, 2006 zasto da ne postujes vishe? izrazi svoje misljenje koje uzgred jako cenim... meni je samo malo glupo i nehriscanski da se o mrtvom choveku odmah posle smrti prica lose. Nas narod voli da kaze: "o pokojniku sve najbolje" ← zato shto nema puno mojih istomishljenika, a ne bih da ulazim u flejm a to dal je hrishcanski ili ne, zapitajte se koliko vas se uopshte ponasha hrishcanski, posti ceo post, ide nedeljom u crkvu ili na groblje jednom u toku nedelje da svojima zapali svecu, da se pridrzava 10 bozjih zapovesti i sl. Od celog foruma bi taj broj spao na prste jedne ruke, tako da nemojte o veri na ovom topicu, otvorite nov pa prichajte ako ste vec zapeli. Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 11, 2006 Report Share Posted March 11, 2006 Poenta je da cilj hri Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted March 11, 2006 Report Share Posted March 11, 2006 otishli smo u offtopic, ali da ti odgovorim: obe stvari su podjednako vazne, ali je poenta ovog topica da se svi pozivaju na veru, a zapravo o njoj pojma nemaju. <edit> post je bio namenjen za vudua, ali mi je kruko uleteo izmedju :) </edit> Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted March 11, 2006 Report Share Posted March 11, 2006 Kornjaco smaras,odrasti vec jednom,nisi vise ninja.... Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted March 11, 2006 Report Share Posted March 11, 2006 @svi jednom recju mi smo debilan narod, jer oni koji nas lepo predstavljaju u svetu pljujemo najgore(Nikola tesla, Zoran Djindic,Vlade Divac...svako u svoje vreme), a SLJAM od ljudi zalimo. I uvek se nadje neko da brani nekog skota kao 'pa nije on...'. NEMOZE zlikovca da mi bude zao! Neki ljudi nisu ljudi. I naravno da ga mrzim i mislim da se dobro izvukao mamicu mu jbm! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
teca_boom Posted March 11, 2006 Report Share Posted March 11, 2006 (edited) @svi jednom recju mi smo debilan narod, jer oni koji nas lepo predstavljaju u svetu pljujemo najgore(Nikola tesla, Zoran Djindic,Vlade Divac...svako u svoje vreme), a SLJAM od ljudi zalimo. I uvek se nadje neko da brani nekog skota kao 'pa nije on...'. NEMOZE zlikovca da mi bude zao! Neki ljudi nisu ljudi. I naravno da ga mrzim i mislim da se dobro izvukao mamicu mu jbm! ← Kad sad nisam umro od smeha necu nikad.Podvlachim Djindjic ma daaaaaaaj Edited March 11, 2006 by teca_boom Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuchk1c4 Posted March 11, 2006 Report Share Posted March 11, 2006 dada, glupo je pricati ruzno o mrtvom coveku, to stoji... ali nije on bio bilo koji covek mozda kruko i hajli zvuce surovo u ovom trenutku, ali... i on je bio surov Quote I MAY NOT BE PERFECT, but parts of me are excellent Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted March 11, 2006 Report Share Posted March 11, 2006 Podvlachili su mnogi i Teslu u svoje vreme pa je sada opste poznato u svetu da je on hrvatski naucnik. Al' naravno nema veze kome treba glupi Tesla jer tako batac? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts