Jump to content

Slobodan Milosevic

Recommended Posts

• Replies 776
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

dzabe mi smo srecni sa 256-768k adsla za vise para nego sto u svetu kosta 100mbit.
mojne tako ,sezampro rushi osnovne zakone fizike ne bi li nam omogucio 256k:))

No one can survive becoming a legend.

i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech.

PS: i kad smo vec ovde svi..... setite se vasih do jaja internet konekcija i svega

ostalog sto je krasilo 90-te, kako je izgledala "kupovina racunara", kakav izbor

internet konekcija je bio itd...

Sad kada su mnoge stvari legle na svoje mesto, svima su odjednom narasla muda,

svi zaboli kabl u kuciste i gle cuda, horde mudraca jurisaju na svaki politicki topic

na ovom forumu ne bi li korigovali svaku "neistinu ili nepromisljeni zakljucak"

koji je neko skucao... Ma ja bih vas vremeplovom nazad u 95-tu da snimate poziciju

na svakih 2 minuta, zbog onih cuvenih najavljenih/nenajavljenih restrikcija!

Видиш како лупаш опет, иначе нећу одговарати на оне јефтин бљувотине BloodStorma јер нема поенте, са примитивцима немам шта да водим дискусију.

Како можеш ти нигер тако да лупеташ, ја сам за време Слободана имао сасвим пристојну везу, таква иста је била и у Хрватској и у Босни, тако да то што причаш је тешка глупост, проблем у томе што нико није имао компјутер је зато што је мој први комп на пример коштао 2000 марака, ко сада има 2000 евра да издвоји за компјутер, сада су компјутери знатно јефтинији типа за 600 евра може се наћи одлична конфигурација.

Немој толико да лупеташ кад није тако, ево ја сад имам wireless код једног приватника ради никад горе јер нема ко други, чак ми понекад боље ради dialup него wireless, неко може да добије ADSL а неко не може, опет ТЕЛЕКОМ ДРЖИ МОНОПОЛ и буквално ти немаш од кога другог да тражиш ADSL или било какав DSL. Све је остало исто стим што су компјутери појефтинили и што је интернет много напредовао од старих BBSeva, посебно сад имам избор конекција веома велики и сви су веома квалитетни, Verat једини има засебан линк и то преко wirelessa кад прође трактор и обори антену цео Verat ће да остане без интернета.

Мани ме тих побољшања, стање са интернетом у земљи је напредовало само зато што је опрема постала јефтинија ни због једног другог разлога. Ја не говорим да је за време Слобе било боље али ни сад ништа није боље него за време њега, боље је зато што се нисмо тек извукли из рата и само зато.

Гледаш на све само онако како ти желиш да гледаш и не узимаш уопште у вид тешкоће у земљи, сад ћеш ти рећи: "Слоба је крив за рат!", што је опет најгора лаж, онај ко је крив за тај рат су велике силе које су га и створиле, баш исте оне које финансирају Б92 и демократске снаге у Србији...

Испрали су ти мозак тотално и нећеш да признаш себи да је то тако.

Наравно сад ћу ја испасти највећи миљеник Слобе иако сам против његове политике и кажем да Слободан није добар политичар, али кажем опет да су и ови иста багра.

Зола је лепо рекао све што се тиче ђинђића, он је обичан мафијаш и лопов, ако није опет напомињем зашто је извршење о наслеђивању поседовало 2 дела од којих су били ко наслеђује и шта наслеђује, ми само знамо да су Ружица и његова деца наследели по трећину али шта то никада нећемо ни видети, у ствари то су паре од којих је купљена вила на Дедињу, немојте више да лупетате глупости човек се обогатио док је био на власти и то се лепо види из радњи које су урађене.

SCJP.png

Пре бих рекао да је ово:

Написао sibinjanin janko

Pticiji grip je stigao, sida je sve zastupljenija, dok se rajko davno udomacio. Mejdutim, ako mislite da je to neki problem, tu se grdno varate, svi ovi virusi napadaju pojedince, neki od ovih virusa su bezopasni ukoliko vas ptica ne posere, ili pak neki vam nemogu nista ukoliko se ne bockate u venu ili se ne jebete u prkno, ono na sta ja hocu da upozorim je nova vrsta virusa koja deluje samo u Srbiji i samo na srpski narod, pazite, pravljen je po narudzbini, neki Soros ga narucio samo za Srbe, cilj mu je ISPIRANJE MOZGA, taj deo im netreba, mislim na mozak, treba im samo telo i misici da rmpace za integracije, ne da rmpace za sebe, svoju drzavu ili svoja pokoljenja, ne, rmpacemo da se integrisemo, e, sad gde....hmmm, mislim u nesto sto se zove robovlasnistvo. Cilj virusa je takodje da usput unisti indetitet, ne pojedinca, vec celog naroda, cilj mu je takodje da nas ubedi da je Hag pravican, cilj mu je da nas natera da se pljujemo, cilj mu je da nas ubedi da je ovo demokratija, da su nam hrvati i siptari braca, da pljujemo po mrtvim Srbima, svim onima koji su branili srpske teritorije, da nas ubedi da je bilo 8000 zrtava u srebrenici i u sta sve ne jos, idu toliko daleko, da cak pokusavaju da nas ubede da Ratko Mladic nije najbolji general novijeg doba.

Ovo nabrojano su simptomi zarazenog, po tome mozete da vidite i prepoznate zarazenog, neke posebne preventive i nema, za sada je najbolja izolacija obolelih i samim tim jacanjem imunog sistema zdravih, jer verujte, mnogi misle da za neke obolele od tog virusa nema spasa, sto se vise budu prepustali sorosevom virusu, veca je sansa da ce doziveti duboku starost gadeci se svaki dan svoje sopstvene pojave, ima li vece muke?

Zarzenih naravno ima, veoma im je vazno da se prepoznaju medjusobno, neki nose balone i ponasanje im je bljutavo, recimo, pokazuju svoje junastvo nad nekim ko je vec mrtav, izaziveju ga, sta sve nerade, Boze me oprosti, neznaju tacno zasto to rade, a kako bi i znali, mozak im je bre ispran, sad im je kao dugme na radiju, sa njima upravljaju kao kad vi trazite stanicu, odete sa 1 na 7 i nikom nista, tako je i sa njima, rekli su im nosite balone po gradu, i...........nema i, idu kao klovnovi, jezivo.

Mislim da su takodje i neki novinari zarazeni, negde i cele redakcije, svaka cast pojedincima kojima je imuni sistem jak, ali veliki broj je zarazen. Najgore se ispoljava kad se ne osvrcu na to sto je Haradinaj oslobodjen, sto je Ljimaj oslobodjen ili sto Taci ucestvuje u nekim pregovorima o Kosovu, ne, to im ne smeta, smeta im junacina, ljudina i vitez Ojdanic, smeta im Mladic, zabalavili su od pljuvanja na tu velicinu i na tog junaka, na takvu generalcinu, zaboravljaju da pravda....sta je to, mislim da je simbol pravde zena, devojka ili sta vec, ona sa zavezanim ocima sto drzi vagu..............nego, sto su joj zavezane oci? sto kurva ne vidi sve, pa netreba da vidi, kakva bI joj reakcija bila kad bi videla Karlu.....PRAVDA I KARLA, i statua se stidi sto je zovu PRAVDA. Neke novinare ( to su zarazeni koji su same sebe prozvali novinarima), jednostavno ne mozete da razumete, ozbiljan sam, evo neki Petar i neki Milos razgovaraju iskljucivo nekim neartikuisanim zvucima, nesto kao, grrrrr, av, av, av, av, av, ovaj drugi odgovara isto, av, av, av, av, grrrrrrr, ako neko ovo prevede molim vas neka me obavesti o toj visokointelektualnoj konverzaciji, mislim da to lici na neki lavez, ali ne sarplaninca ili vucjaka, to je vise pudlica ili neki pacovski rod, odakle pa ja to znam, bljaaaak!

NVO, pa tu vam je totalna epidemija, kod njih se vec ispoljva na spoljasnjem izgledu, ako dobro zagledate, mislim da se zove Sonja, nisu joj samo usi porasle, iz tih........zvucnika ili neke vrste prijemnika je pocela da raste kosa, jeeezivo bre! ako ima kose u usima i ako tu raste (valjda je ta osoba zensko), kako li tek raste na nogama i medju nogama, o prknu necu ni da pomislim, koliko li tu ima tarzancica, jbg. bolest je cudo, odok da se ispovracam.

Ima obolelih i na visokim polozajima, o da, tvrde da je Milosevic kriv za Srebrenicu, da treba da ispasta zbog toga, a ko je kriv sto je neko potpisao ugovor da NATO moze da slobodno seta kroz Srbiju i da mogu da urade sta hoce a da ne budu krivicno odgovorni, data im je dozvola da mogu i da ubiju, ups! oni su to radili i bez dozvole, ubijali su po Srbiji i to kako, rusili mostove, aerodrome, sta sve ne, pokazali nam zapadne vrednosti, sad ovaj potpis manje vise, ubiti sa potpisom ili bez, PRAVDA nemoze da vidi, samo sibaj po sirotinji i onako jedu iz kontejnera.

Ima jos mnogo obolelih i zarazenih, neki manje neki vise, jedno je sigurno, bolest je uzela toliko maha da je agresivnost Srba protiv Srba sve veca, to je zalosno i tuzno, toliko je zalosno da za to nemam reci, labaratorija Hag trazi ovde najimunije i najimunijeg, hoce da to bude Mladic, jedino zasta mogu da ga uhvate je za ono, znate ono od 22sm.

SCJP.png

Гледаш на све само онако како ти желиш да гледаш и не узимаш уопште у вид тешкоће у земљи...

...sta se uzbudjujes, macane, samo sam hteo da kazem da bi ti i dan danas psovao

majku elektrodistribuciji zbog 6-casovnih iskljucenja dok bi klempa opushteno

izvozio struju bugarima hahahha [:D]

a za internet.... to je jos jedan od neprijatelja diktatorskih rezima, jer boze moj,

preko njega mozes sve uvek da saznas veoma brzo i niko ga ne poseduje.....

.....a verovatno bi isti i dalje ostao taboo medj nasim "informatickim drustvom"...

ma uostalom sta ti ja pricham, samo pogledaj slike koje su ljudi kacili po ovom forumu...

...ja pred istima ostajem bez rechi... i jedno je sigurno, nisi imao dovoljno godina da

"osetish i razumesh" 90-te klinac, prema tome dabome! sa tobom definitivno ne

vredi razgovarati, a pogotovo mi se svidja sto se drzis "mafijasa-lopova djindjica"

u svakom tvom postu ko pijan plota...... lame! [:D]

Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије!

ljudi imaju pravo da izadju na ulice i da zale bivseg predsednika... zar je to problem???

pa gejevi imaju gejparadu, zar ne mogu ljudi da izadju i da odaju pocast mrtvom coveku ako smatraju da je zasluzio pocast?!?!

i svidja mi se deirektonov text. jeste da je malo preteran ali sta sad, poenta celog texta je ono sto moze da stane u 4 reci:

mi srbi smo govna

strasno ali strasno

Edited by darK.One

You're out of touch

I'm out of time

But I'm out of my head when you're not around

Pogledajte ovu galeriju, ima zaista odlichnih fotki... ;)

http://photobucket.com/albums/v334/gizmoo/D70/ode_Zloba/

Тај силан народ који је приказан на сликама није за понижавање, тај народ је сиротиња, тај народ једва да има да се прехрани.

Најгора је бљувотина смејати се народу који је сирот и који нема ништа, кад су демократе распродале све и направили складишта од наших фабрика ти сви људи су изгубили посао, сада они тумарају улицама и виде у Слоби неку славну прошлост како су много боље живели тад него сад.

После видимо оне мајмуне са балонима што машу и пљују сопствени народ само зато што има вере у једног човека, како вас бре није срамота зар немате ни мало достојанства?

Ја нисам изашао на улицу да машем балоном кад је погинуо Ђинђић, само ви имате толико дрскости да излазите и ругате се људима који су проживели шта све не.

Некоме је тај Слободан идол, некоме је тај Слободан спасао и породицу и дом, а ви их сад са свим правом пљујете јер верују у неки идеал. Срамота тешка срамота.

SCJP.png

...sta se uzbudjujes, macane, samo sam hteo da kazem da bi ti i dan danas psovao

majku elektrodistribuciji zbog 6-casovnih iskljucenja dok bi klempa opushteno

izvozio struju bugarima  hahahha  [:D]

a za internet.... to je jos jedan od neprijatelja diktatorskih rezima, jer boze moj,

preko njega mozes sve uvek da saznas veoma brzo i niko ga ne poseduje.....

.....a verovatno bi isti i dalje ostao taboo medj nasim "informatickim drustvom"...

ma uostalom sta ti ja pricham, samo pogledaj slike koje su ljudi kacili po ovom forumu...

...ja pred istima ostajem bez rechi... i jedno je sigurno, nisi imao dovoljno godina da

"osetish i razumesh" 90-te klinac, prema tome dabome!  sa tobom definitivno ne

vredi razgovarati, a pogotovo mi se svidja sto se drzis "mafijasa-lopova djindjica"

u svakom tvom postu ko pijan plota...... lame!  [:D]

to sam i ja hteo da mu kazem.Kladim se da nemas vise od 22 god ako i toliko imas(znam to iz nekih izvora koje necu reci [:)] )>tako da ono, ne znam sto bi ti komentarisao slobino vreme i prosipao tvoju "pamet" niggeru koji je to uveliko mogao da oseti.Ti pricas onako kako su ti cale i keva rekli da moras tj zauzeo si njihov stav jer svoj nemas.Nemas izgradjenu licnost a to povlachi da se pravis da si retard ili to stvarno i jesi.Da si i imao najbolji internet ikada u Slobino vreme dzabe bi ti bilo.Zbog chega?Ma nije nista bilo strasno samo restrikcije po 10 i kusur sati.Stavi prst na celo i dobro razmisli kad postujes , to sam ti vec jednom rekao ali evo ponavaljam opet.

Sto se tiche Djindjica ja ne znam kako mozes da tako nesto pricas o njemu(da je mafijash , bio povezan sa kriminalom etc.)To ti iz lichnog isqstva ili su ti mama i tata to rekli?!?!!?!?! Ili mozda medije koje su ga pljuvale svaki dan pogotvo RTS.

Brate tebi nije lako verovano u porodici ili su te mozda zlostavljali drugari dok si bio mali.Ako je tako postoje racliciti instituti za takve vrste bolesti.Ako nemas para evo ja cu da te sponzorisem.

pa te sa balonima bi trebalo proterati iz drzave... ogavno ogavno

kakva smo mi poremecena drzava postali... mi se smejemo amerima kao glupi su ovo ono... brate oni vole tu svoju drzavu i zastavu vise nego ista na svetu, a sta mi, guzicu bi obrisali svojom zastavom, i kad bi mogli prodali bi se za saku semenki

i kao ne treba otici odatle... drago mi je sto nisam bio tu da gledam te sa balonima na tv-u.

You're out of touch

I'm out of time

But I'm out of my head when you're not around