Corey Posted March 10, 2006 Report Share Posted March 10, 2006 Imam neke plakate koje hoću da odštampam pa me zanima najbolje mesto za to.Dobar kvalitet i ne preterano velike cene. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted March 10, 2006 Report Share Posted March 10, 2006 Brate imas na Tashu...100 metara od nashe skole... zove se "tas copy centar" ili tako nesto... pa pogle tamo.... Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted March 10, 2006 Report Share Posted March 10, 2006 rekao je ne preterano velike cene:) imash i na pochetku 29 novembra(ili kako se vec sad zove ta ulica). Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemesis Enforcer Posted March 10, 2006 Report Share Posted March 10, 2006 29 novembra(ili kako se vec sad zove ta ulica) Bulevar Despota Stefana :) Quote Life is gistro... Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted March 10, 2006 Report Share Posted March 10, 2006 za mene ce to uvek biti "avavavav" ulica:) Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 10, 2006 Report Share Posted March 10, 2006 kolega ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mjau_ Posted March 11, 2006 Report Share Posted March 11, 2006 Brate imas na Tashu...100 metara od nashe skole... zove se "tas copy centar" ili tako nesto... pa pogle tamo.... ← skupo... rekao je ne preterano velike cene:) imash i na pochetku 29 novembra(ili kako se vec sad zove ta ulica). ← los kvalitet... ...iscimaj igza...on je skoro stampao plakate za faks i extra su ispali.... Quote _malimjau. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 11, 2006 Report Share Posted March 11, 2006 Meni je igz preporucio stampariju ispod brankovog mosta, prakticno u luci bgd. Super ljudi, super stampa, a cena je bila ok zato sto sam stampao vecu kolicinu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted March 11, 2006 Author Report Share Posted March 11, 2006 Ok,još ću da vidim šta će mi reći na DZ pa pravac na štampu :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted March 11, 2006 Report Share Posted March 11, 2006 da, slushaj ove ljude sa arhitekture, oni su osudjeni da shtampaju plakate/prezentacije do smrti, shta mi sa mashine samo pichimo neke linije;) Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted March 11, 2006 Report Share Posted March 11, 2006 Zajkon - kod luke beograd - najbolji odnos kvalitet/cena. samo mora da se odnese dan ranije jer zbog obima posla skoro nikad ne stignu da odstampaju istog dana. Bizart - Rachkova ulica 6 - 100 metara od pumpe u cvijicevoj, preko puta Verano motorsa - Najbolji kvalitet, ako ti je to cilj. Stampaju novim ploterima na kodak photo papiru u 180 dpi - 50 x 70 oko 800 dinara. Kopir centar Tash - kod bazena Tashmajdan - malo jeftiniji ali i dosta loshiji kvalitet. mala rezolucija stampe Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted March 11, 2006 Report Share Posted March 11, 2006 Meni je ok copy centar KUP, tamo sam shtampao za faks... Ulica 14. decembra 46 Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted March 11, 2006 Author Report Share Posted March 11, 2006 Taš mi je nekako najbliži zbog škole ali overiću koliko bi me izašlo u Bizartu jer tuda svaki dan prolazin na putu od kuće do škole,od škole do kuće Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 11, 2006 Report Share Posted March 11, 2006 Vidim da niko nije spomenuo, ja vec dve godine radim plakate u DPCu, sam pocetak Cvijiceve, takodje kod pumpe. Okacis im na FTP sta treba da se stampa, i posle samo dodjes da platis/pokupis i kako to vec sve ide. Ja sam zadovoljan kvalitetom, ali i cenom, jer su bash onako ok ... ne znam sad napamet i mozhda cu lupiti, ali mislim da sam oko 50e placao 30ak plakata B2 formata. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted March 11, 2006 Report Share Posted March 11, 2006 Vidim da niko nije spomenuo, ja vec dve godine radim plakate u DPCu, sam pocetak Cvijiceve, takodje kod pumpe. ← Ja sam ba Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 11, 2006 Report Share Posted March 11, 2006 Dobro Lag, skapirao sam foru ... a ne, ti si ivantme. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted March 12, 2006 Report Share Posted March 12, 2006 Jebem li ga, ne Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 12, 2006 Report Share Posted March 12, 2006 To je apsolutno tacno, ali i pre Kilija su postojali hakeri pa uvek kada neki sajt padne okrivljujemo njega, ne? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted March 12, 2006 Report Share Posted March 12, 2006 Hm, stvarno si me naterao da se zamislim sad... ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts