junacina Posted March 9, 2006 Report Share Posted March 9, 2006 Ko nije video ovog coveka ili nije igrao sa njim zajedno jednostavno ne zna sta je propustio. Covekova jedina greska je sto nije bilo pvprp servera ranije inace lik je hodajuca legenda www.farqtheorc.com Quote Disciple of Khaine Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lurdusami Posted March 9, 2006 Report Share Posted March 9, 2006 On je hodajuća legenda jedino zbog fame koja ga prati, to jest samoreklame i proklamovanog lova na gnomove. U outdoor PVP-u uvek ide sa ekipom i uvek se dupeta kada tako ubija. Po BG-ovima uvek AFKuje kada naidje na neku ozbiljnu PVP ekipu, a po forumima onda stalno razvlači nekakva opravdanja. PRAVE horda Quote Whale Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silencer Posted March 9, 2006 Report Share Posted March 9, 2006 Keichi = warrior srbin strvina imba ? :) Theplague = vodimo AV dodjemo do njihove baze, udje Theplague i pobede nas. Farq = gunker, sucker, fucker, nosi mace koji je nazalost waste material za guild koji mu je napravio :) jer je bilde kao sto kaze Lurdusami, ali kako god okrenes da nas jebe po BG-ovima jebe nas, a da ne pricam WSG etc. Inace na mojoj KoS listi je :) Meni se svidja kad vidim kad u toku WSG-a ili AB-a svi grunu na njega ne jebu ostale hordase ;) Eeeeee i na klanrur da vidim post za farq-a :) kako god okrenes ima ime covek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Immortalis Posted March 9, 2006 Report Share Posted March 9, 2006 lol, farq je jedan od navecih nubova koje sam video, shto je najgore nenormalno je nabedjen, utripovan lik koji spituje gnome..., nije da ga krivim za to, ali tip je . Svaki premade alliance team otrshi njegov elite tim, tako da je i u tom pogledu nub. Par puta kad sam igrao wsg sa pug njegov tim je odlazio afk... Junacino tebi svaka cast shto si prebacio farq spam sa dragonmaw foruma ovde, uzasava me da farq moze nekome da predstavlja legendu... Keichi srbin ? Quote This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country. [23:47] <manager-> jao dete jao dete :D chickenonaraft.kom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silencer Posted March 9, 2006 Report Share Posted March 9, 2006 (edited) Immortalis Dal on ili neki drugi na K ali mislim da jeste :) pitacu gorna bash pa cu ti javim :) Ne Kaich je rogue pogresio sam mislim da je ovom srbinu khaul tako nesto kad ga zakacim u WSG kako me tuche jacivu ti :P Edited March 9, 2006 by Silencer Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted March 9, 2006 Report Share Posted March 9, 2006 ahahahaha! znao sam da mi je poznat domen, pa ovaj lik hostuje sajt kod mene u firmi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
junacina Posted March 9, 2006 Author Report Share Posted March 9, 2006 On je hodajuća legenda jedino zbog fame koja ga prati, to jest samoreklame i proklamovanog lova na gnomove. U outdoor PVP-u uvek ide sa ekipom i uvek se dupeta kada tako ubija. Po BG-ovima uvek AFKuje kada naidje na neku ozbiljnu PVP ekipu, a po forumima onda stalno razvlači nekakva opravdanja. Hmm pazi queue za WSG/AB na hordinoj strani je nekih 5-10 sec u toku dana, i spaliti pola sata da bi dobio partiju protiv boljeg premade-a je vaste of time, kada za to isto vreme mozes da dobijes 3-4 partije, dzaba ti sav HK kada se ono sto donosi honnor je bonus od WSG/AB-a. Tako da zalosno ali istinito svi bolji timovi na hordinoj strani rade AFK jer da bi se odlepio od mase trebaju ti brze partije. Quote Disciple of Khaine Link to comment Share on other sites More sharing options...
maideen Posted March 9, 2006 Report Share Posted March 9, 2006 to je bez veze...meni je zakon igrati protiv likova koji su priblizno jednake jacine kao moj tim .....a ne protiv nekih noobova..to u vezi afk ovanja je bez veze.... a i onda morash da cekash 15 min( deserter). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lurdusami Posted March 9, 2006 Report Share Posted March 9, 2006 Immo i Sierolencer, mo Quote Whale Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silencer Posted March 9, 2006 Report Share Posted March 9, 2006 Khamula mislim da je taj :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
evgeniy Posted March 9, 2006 Report Share Posted March 9, 2006 (edited) » Click to show Spoiler - click again to hide... « look at teh money Edited March 9, 2006 by deGrasso Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shale Posted March 9, 2006 Report Share Posted March 9, 2006 (edited) rofl on mi je u friend listi :) okje lik zvao me par puta u grupu sa njim :) a teplague mi je no1. alhemista za arcanit, i rocket fuel ^^ samo nisam znao da su mu napravili sajt za to -.- jeste mislim da nije keichi, isto je neki na K, pitacu bichara, uglavnom taj lik na "K" je iz blokova HW :) Edited March 9, 2006 by SoulstormM Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ankanar Posted March 9, 2006 Report Share Posted March 9, 2006 immo daj Quote http://www.klanrur.co.yu/forum/index.php?showtopic=26606 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Immortalis Posted March 10, 2006 Report Share Posted March 10, 2006 rofl on mi je u friend listi :) okje lik zvao me par puta u grupu sa njim :) a teplague mi je no1. alhemista za arcanit, i rocket fuel ^^ samo nisam znao da su mu napravili sajt za to -.- jeste mislim da nije keichi, isto je neki na K, pitacu bichara, uglavnom taj lik na "K" je iz blokova HW :) ← ooo, pa storm, ti igrash na dmawu, hordu , nick brzo ! Quote This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country. [23:47] <manager-> jao dete jao dete :D chickenonaraft.kom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silencer Posted March 10, 2006 Report Share Posted March 10, 2006 lele :) sad ce da bude sex :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
evgeniy Posted March 11, 2006 Report Share Posted March 11, 2006 (edited) lolz Farq gankovan :D niko drugi nego SRBI Immo jel ih znash ?? provalite onog lika.....Longkara » Click to show Spoiler - click again to hide... « » Click to show Spoiler - click again to hide... « Edited March 11, 2006 by deGrasso Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silencer Posted March 11, 2006 Report Share Posted March 11, 2006 Ja ih znam oboje CRY bre kolko LOL-uijem :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silencer Posted March 31, 2006 Report Share Posted March 31, 2006 Warlord moj pistolj :) Start ganking @ 17:11, end at 18:16 http://www.enigma-guild.org/gallery2/main....m&g2_itemId=615 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts