darijan Posted March 4, 2006 Report Share Posted March 4, 2006 haha. znaci dolazim na 4um i kontam kako cu da otvorim topic laptop a vidim isti na vrhu. slusajte konfiguraciju i recite mi jel dobra kupovina za cenu od 610 dolara (oko 540 eura) Inspirion B130. Celeron M360 (1.40Ghz/1Mb Cache/400Mhz FSB) 15.4 Inch WXGA Display for Inspirion B130 (ekran je siri od 15 inca... za cent ipo) 1Gb.DDR.533Mhz 2DIMM Integrated Intel Graphics Media Accelerator 900 40GB Ultra-ATA Hard Drive Microsoft Windows XP Home Service Pack 2 (da ne pominjem da je oridjinal) Image Restore DELL SUPPORT 3.0 Windows Media Player 10 Dell Direct Download Dell Owners Manual Installed on your system Internet Search and Portal Internal 56K Modem Adobe Acrobat Reader 6.0 24X Combo CD-RW/DVD CyberLink Power DVD v5.5 Decoding Software Dell Wireless 1370 Internal Wireless (802.11b/g 54Mbps - ovo je preterano) Trend Micro PC cillin InternetSecurity 29Whr 4-cell Lithium Ion Primary Battery Broadband Icon Netscape ISP Corel WordPerfect 12 PaintShop Pro PC Restore Recovery System by Symantec i garancija sve to u DELL-u sa original software-om i tako... 540 eura... sta kazete? Quote ...... f e n s i c ...... ...yes, ur unique... ...just like everyone else... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted March 4, 2006 Report Share Posted March 4, 2006 Dobra je kupovina, samo vidi sa njima ako postoji opcija da Combo zamenis DVD rezacem, doplata ne bi trebala da je puno, a isplati se. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
darijan Posted March 7, 2006 Author Report Share Posted March 7, 2006 thx zvjeri mislim da cu to i da uradim! Quote ...... f e n s i c ...... ...yes, ur unique... ...just like everyone else... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GcV.Bjeli Posted March 7, 2006 Report Share Posted March 7, 2006 Kombinacija bi za ovo nase podrucje bila odlicna, ali stvarno ne znam kako se u USA krecu cene lapova tacno ? Posto znam da kod nas prilicno deru po tom pitanju. Quote web hosting, web design, web development, internet marketing i SEO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted March 7, 2006 Report Share Posted March 7, 2006 Dobro, ne znam ni ja kako se tacno krecu cene u Americi, osim sto znam da su nize nego kod nas. Ali mi se ovo ipak cini kao vrlo povoljno, a sa druge strane uvek moze da pregleda desetak sajtova i da vidi da li ima negde povoljnije, mada kapiram da je na samom Dell-u ipak najpovoljnije. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemesis Enforcer Posted March 7, 2006 Report Share Posted March 7, 2006 i kontam kako cu da otvorim topic laptop a vidim isti na vrhu. Al si ti ipak otvorio novi Quote Life is gistro... Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 7, 2006 Report Share Posted March 7, 2006 Jbt, kakve su cene tamo... Ovde za te pare mo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
darijan Posted March 8, 2006 Author Report Share Posted March 8, 2006 pa da! amerika je sa elektronikom mnogo jeftinija. mislim, oni to naprave ovde, pa dok platis put do evrope odnosno transport pa da se proda negde u evropi pa da oni prodaju nama pa carina chuda i sve dok dodje kod nas mora biti skuplje... a pogotovo sto je dell em jako dobar em jedan od najjeftinijih. cisto da vas inofrmisem, kupio sam, i treba da mi stigne za par dana... pa vam javljam kako je :)) Quote ...... f e n s i c ...... ...yes, ur unique... ...just like everyone else... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zlajonja Posted March 15, 2006 Report Share Posted March 15, 2006 bio sam u potrazhnji lapetopea... pa mi reche lik poshto ima laptop neki polovni sa komboom a doplata za ugradnju dvd-rw-a je oko 60 eu.. ? wtf? Uglavnom.. ja sada jurim lapetope i tako... ovo je bilo veoma koristna info... :) Quote Ujaaa greemmmliiineeee... Oh no! We're all gonna die!! WE'RE SAVED!!!I'm screw'd! "Mi smo uvek tu - RUR Gerila" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted March 15, 2006 Report Share Posted March 15, 2006 Odgovorio sam ti na drugom topicu oko DVDRW-COMBO dileme. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts