rev Posted March 2, 2006 Report Share Posted March 2, 2006 pa nije preterano lepa, al da se ne lazhemo, bambusao bi je samo tako... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 2, 2006 Report Share Posted March 2, 2006 Izgleda sjajno. A dal je glupa ne znam :) A ko je inace ona uopste Manekenka, pevacica, voditeljka? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paja Posted March 2, 2006 Report Share Posted March 2, 2006 ne znam da li sam poludeo, ali ljudi mene njena faca tako podseca na majmuna. telo je super, ali faca je takav krsh Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spu [RuR] Posted March 2, 2006 Report Share Posted March 2, 2006 @pertoo manekenka, i ova druga dva je ustvari, samo nije josh probala ... =) Everytime I cross the line I push the boundaries out a little... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trans-Lucky Posted March 2, 2006 Report Share Posted March 2, 2006 ukusi su razliciti brte :) Da neki vole muskarce Svenevideći Link to comment Share on other sites More sharing options...
MagmaN Posted March 2, 2006 Report Share Posted March 2, 2006 (edited) Kalimero kako stvari stoje ostaces ti bez klipa tj. ne samo ti nego i svi mi Edited March 2, 2006 by MagmaN Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted March 2, 2006 Report Share Posted March 2, 2006 (edited) Sestra od tetke mog ortaka iz odeljenja. Bili jednom u Kabareu Rouz kada je bila i ona pa sam je upoznao. Extra riba, nema shta, ortak kaze da nije bash ni glupa, ali ipak mu je to sestra . [edit]Shto se tiche tog klipa, naravno hocu i ja[/edit] Edited March 2, 2006 by Green Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted March 2, 2006 Report Share Posted March 2, 2006 kao shto je neko vec rekao u faci nishta posebno, chak shtavishe i iritantna (jebo vas, ribe, kopi/pejst) ali telo je.....bvmappvo4emap neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted March 2, 2006 Report Share Posted March 2, 2006 ortak kaze da nije bash ni glupa, ← "da nije baš ni glupa" da da da čim to on kaže :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ns Posted March 2, 2006 Report Share Posted March 2, 2006 samo bezveze palamudite,laprdate,budzite postove ... ( ja nisam takav :D ) dajte klip ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted March 2, 2006 Report Share Posted March 2, 2006 ja bih prco Olju Crnogorac... Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trans-Lucky Posted March 2, 2006 Report Share Posted March 2, 2006 Sestra od tetke mog ortaka iz odeljenja. Bili jednom u Kabareu Rouz kada je bila i ona pa sam je upoznao. Extra riba, nema shta, ortak kaze da nije bash ni glupa, ali ipak mu je to sestra icon_smile.gif. Brate od mog brata od ujaka,rodjeni brat od strica epa od njegovog pastrcheta,ujna sa kevine strane od babe polu sestre je poznaje. Svenevideći Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted March 2, 2006 Report Share Posted March 2, 2006 (edited) Brate od mog brata od ujaka,rodjeni brat od strica epa od njegovog pastrcheta,ujna sa kevine strane od babe polu sestre je poznaje. ^extra. Edited March 2, 2006 by Green Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted March 2, 2006 Report Share Posted March 2, 2006 (edited) opasna je cupi skroz.... @kruko anagram je moja svalerka margana LOLishka Edited March 2, 2006 by _Gotti_ don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted March 2, 2006 Report Share Posted March 2, 2006 Kad matori knori, izleracemo je da dodje na rur, a posto je svima odvratna, ja cu prvi da je jebem. Ja sam rekao da mi je extra, tako da kapiram da sam i ja tu neki prioritet . A, ako je ovo istina...no comment. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted March 2, 2006 Report Share Posted March 2, 2006 Bio ovaj tekst u kuriru pre dosta vremena :)) inače krule meni nije odvratna :///y Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharulja Posted March 2, 2006 Report Share Posted March 2, 2006 (edited) Meni je bash bljak u faci o.O a ti maude...verovatno dok si ishao u shkolu sa njom nisi ni imao shta da gledash jer nije imaja silikone u ustima / sisama / dupetu / pitajbogagdejosh, etc, etc.... Edited March 2, 2006 by Sharulja Arbeit macht Frei. Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted March 2, 2006 Report Share Posted March 2, 2006 jesam li neshto propustio??? cilime?:) No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted March 3, 2006 Report Share Posted March 3, 2006 Eo mozda imate sansi kod Olje. Kad matori knori, izleracemo je da dodje na rur, a posto je svima odvratna, ja cu prvi da je jebem. ← tekst je pravi srbijanski \o/ lepo si to sve smislio a ti maude...verovatno dok si ishao u shkolu sa njom nisi ni imao shta da gledash jer nije imaja silikone u ustima / sisama / dupetu / pitajbogagdejosh, etc, etc.... ← manje psyja i wowa dechko :) to je kemp bio jesam li neshto propustio??? cilime?:) ← hahaha shta nisi siguran .. budalo :D • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted March 3, 2006 Report Share Posted March 3, 2006 ne znam da li sam poludeo, ali ljudi mene njena faca tako podseca na majmuna. telo je super, ali faca je takav krsh ← /agree Link to comment Share on other sites More sharing options...
PsYh0 Posted March 3, 2006 Report Share Posted March 3, 2006 ne privlache me plavushe... Dopefish lives! Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted March 3, 2006 Report Share Posted March 3, 2006 o_O Link to comment Share on other sites More sharing options...
zEki Posted March 3, 2006 Report Share Posted March 3, 2006 Od biraca nema jebaca. E moja decice da sam ja tako birao i dan danas bi bio nevin...a mozda bi i postao gay, ili maneken sto mi isto dodje ! ju geez V Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted March 3, 2006 Report Share Posted March 3, 2006 ne privlache me plavushe... ← To frizura govori iz tebe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
skrimke Posted March 3, 2006 Report Share Posted March 3, 2006 Od biraca nema jebaca. E moja decice da sam ja tako birao i dan danas bi bio nevin...a mozda bi i postao gay, ili maneken sto mi isto dodje ! ju ← ei zeki, nemoj da si zagor naravno da cu da biram koga cu da jebem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts