RaveN Posted March 1, 2006 Report Share Posted March 1, 2006 daleko sam od toga da me zabole za sve. cak i kada se tako ponasam. dosta me grizu neke stvari. iam zajebanu savest. mnogo zajebano grize. same here. i chesto menjam raspolozhenje 2-3 dana sam ok onda kad mi se nakupe sranja budem skenjan ceo dan i tako unazad vec 2-3 god. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Capma Posted March 1, 2006 Report Share Posted March 1, 2006 Postoji samo jedna stwar koja moze da me iznerwira dojaja i zove se LaaaaaaG! Jebeni lost paketi bre....awwwww zapalicu bre ceo webhouse i swe sto rade tamo i njihowe majke i decu i kerowe swe u qrac bre! Nisu bre normalni prodaju mi 3 sata neta i 21 sat laga dnewno Inace jako sam miran i stalozen decko i tesko me je iznerwirati :) Quote Interrupts better than Kanye Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted March 1, 2006 Report Share Posted March 1, 2006 to je baš gotivno,nervira me jer ne ume da isključi caps lock!!11olololrol Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Therion Posted March 1, 2006 Report Share Posted March 1, 2006 ^ Quote lama ftw" Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuchk1c4 Posted March 1, 2006 Report Share Posted March 1, 2006 nekad znam da se iznerviram zbog gluposti, tipa pada kisa ili sneg ili nesto i onda sam nadrkana ceo dan, i to svi vide i ne diraju me mnogo... al ako me neka osoba iznervira ( kao sto se da primetiti ovde, svi imamo 1, 2 osobe koje mogu da nas iznerviraju : )) ) umem tako da se isfoliram da mi je nikad bolje i da me bas zabole za to, al kad ostanem sama kod kuce porazbijam sve sto mi dodje pod ruku... Quote I MAY NOT BE PERFECT, but parts of me are excellent Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted March 1, 2006 Report Share Posted March 1, 2006 Dosta se nerviram iako to ne pokazujem.Svu tu nervozu cuvam u sebi,sto ne valja,i onda budem sjeban,depresivan sve dok se ne desi nesto dobro,sto ce me oraspoloziti. Npr,da sam ko Corey pa tu nervozu iskalim na drugima,tipa bacim klupu na ortaka,onda bi mi verovatno bilo bolje :)) Quote Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pajser Posted March 1, 2006 Report Share Posted March 1, 2006 Ja imam samo 2 krajnosti, potpuno opushten i popizdeo :P Obichno se iznerviram oko gluposti a za ono shto bi trebalo da me nervira (uslovno recheno) me boli ku*** :P Quote Ei Aaniigoo 'Ahoot'e Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted March 1, 2006 Report Share Posted March 1, 2006 Npr,da sam ko Corey pa tu nervozu iskalim na drugima,tipa bacim klupu na ortaka,onda bi mi verovatno bilo bolje :)) ← Što lažeš,bila je stolica u pitanju Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted March 1, 2006 Report Share Posted March 1, 2006 по природи сам јако нервозан, што ће рећи да у континуитету скупљам нервозу. пушим, често ми се зноје руке, имам гастритис и сл. дугогодишњим радом на себи успео сам да донекле преокренем своју природу. да смањим број ствари које ме нервирају, интензитет којим ме нервирају и да повећам толеранцију, тј. фитиљ. то ме коштало многих компромиса, који су сад прерасли у проблеме за себе. ипак, постоји неколико људи који ме на кеца избаце из колосека. и даље прснем, рецимо 1 до 2 пута годишње, понекад и ређе. али, задовољен сам својим напредовањем ка душевном миру. Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted March 1, 2006 Report Share Posted March 1, 2006 U principu sam opushten, ali jednom ili dvaput godishnje mi dodje "zuta minuta" i tada bolje da me niko ne dira BTW tada volim da psujem na svim mogucim jezicima Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemesis Enforcer Posted March 1, 2006 Report Share Posted March 1, 2006 Nervira me shto se nerviram :) Quote Life is gistro... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zlajonja Posted March 1, 2006 Report Share Posted March 1, 2006 Jako me nervira ovaj topic! Quote Ujaaa greemmmliiineeee... Oh no! We're all gonna die!! WE'RE SAVED!!!I'm screw'd! "Mi smo uvek tu - RUR Gerila" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadnought Posted March 1, 2006 Report Share Posted March 1, 2006 p.s. nervira me sarma od kiselog kupusa najvishe xD ← Hehehehe, jabbe se trudish, ne mozesh da me iznervirash. A shto se sarme tiche bitjesh ti na kraju nash. Sarma foreva!!! :))))) Quote ... ukusi su razlichiti... reche djavo i sede u trnje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted March 1, 2006 Report Share Posted March 1, 2006 Što lažeš,bila je stolica u pitanju ← sad si ti kul? Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted March 1, 2006 Report Share Posted March 1, 2006 doco,ne šamaraj vidiš da hoće da naprave od mene nešto što nisam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
E jebes baku Posted March 2, 2006 Report Share Posted March 2, 2006 ja sam kontao da sam isto dobio taj skill cooliranja,a to su i drugi ljudi mislili... medjutim posle par meseci (godina) opustencije.. skupilo se previse i od nedavno mi malo fali da prsnem pre neki dan malo falilo da dam jedan aplauz profesorici iz biologije,jer me je iznervirala :/ stvarno pocinjem da mislim da imam problema sa zivcima i temperamentom.. postajem cista suprotnost onoga sto sam bio nekada mi dodje,da se toliko iznerviram da oslepim (LOL,ali ovo je stvarno),uglavnom vidim,a ne vidim...oci su mi otvorene i znam ja da vidim,samo sto nista ne registrujem a najgore je sto me ljudi znaju kao zajebanta...pa i kada sam ozbiljan oni misle da se sprdam,sto izaziva dodatno kljuchanje mozga :/ I want my skill backkkk...! Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tiger21 Posted March 2, 2006 Report Share Posted March 2, 2006 Jedina stvar koja moze da me sjebe je keva inache za sve ostalo sam zen ili boli me racku . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted March 4, 2006 Report Share Posted March 4, 2006 Ma puca mi da sad ja nesto pricam... niz obe nogavice... Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemesis Enforcer Posted March 4, 2006 Report Share Posted March 4, 2006 (edited) Soulfly - Frontlines I don't give a fuck You don't give a fuck They don't give a fuck Get back in the front I don't give a fuck You don't give a fuck We don't give a fuck Get back to the front No one to trust Just blood in the dust Things just getting worse Worse, worse, and worse You kill - no remorse You die - for what cause They kill - no remorse They die - for what cause Back to the... Back to the... Back to the frontlines Back to the... Back to the... Back to the frontlines I don't give a fuck You don't give a fuck They don't give a fuck Get back in the front I don't give a fuck You don't give a fuck We don't give a fuck Get back to the front At war, once more Peace is another sign that falls I didn't want to be in war But it follows me once more For what, I don't know I don't understand Can you tell me who has won? When nothing remains... Back to the... Back to the... Back to the frontlines Back to the... Back to the... Back to the frontlines Back da fuck up now Shut da fuck up now Back to da front now Back to the frontlines Hatebreed - Live For This Let's go! Live for this, Live, Live Live for this Live for this, Live, Live If you don't live for something, You'll die for nothing. Through the best and the worst The struggle and sacrifice. For the true who've remained and the new blood. Motivation, undying allegiance Striving through the hardships and affliction. Every drop of blood Every bitter tear Every bead of sweat I live for this Live for this, Live, Live Live for this Live for this, Live, Live If you don't live for something you'll die for nothing. What we have are not possessions we own It's not weighed by greed or personal gain This is real a desire for freedom. A place apart from a world in abandon. Every drop of blood Every bitter tear Every bead of sweat I live for this Live for this, Live, Live If you don't live for something you'll die for nothing. I live for this. Every drop of blood Every bitter tear Every bead of sweat I live for this Edited March 4, 2006 by Nemesis Enforcer Quote Life is gistro... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemesis Enforcer Posted March 4, 2006 Report Share Posted March 4, 2006 Mlad si ti za te stvari... Quote Life is gistro... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemesis Enforcer Posted March 4, 2006 Report Share Posted March 4, 2006 (edited) Jako prosto, trudi se da se ne nervirash... Nadji neki ventil. Dobra je ona stara, idi u planinu, iskopaj rupu, izderi se i izbaci sve iz sebe, zakopaj rupu... Kad puknem tako, radim sklekove do iznemoglosti. Ponekad i lekitj pomaze, ali to nije reshenje. Reshenje je da shvatish i prihvatish te neke stvari. Edited March 4, 2006 by Nemesis Enforcer Quote Life is gistro... Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted March 4, 2006 Report Share Posted March 4, 2006 Uglavnom, provalio sam da sam se dosta izvezbao, i da me danas skoro nishta ne pogadja, nema shanse da se iznerviram, a i kad me nesto dotakne, nema shanse da to neko prochita... bilo to na faksu, s ortacima, s devojkom, roditeljima... ma niks. U jednom trenutku sam pomislio da sam oguglao na zivot i uplasio se da to mozda znaci da me mrzi da zivim, da me nista ne interesuje.... ali sam kasnije shvatio da nije tako. Enivej, sta vi radite? jel vas zabole za sve? nervozni ste? kako se nosite sa svakodnevnim stresom? ← sad bez ikakvog sarkazma upadam u iste situacije mislim da tako treba !! Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemesis Enforcer Posted March 4, 2006 Report Share Posted March 4, 2006 Ja bih proverio da li imam puls, da slucajno nisam riknuo :) Quote Life is gistro... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted March 4, 2006 Report Share Posted March 4, 2006 Jako prosto, trudi se da se ne nervirash... Nadji neki ventil. Dobra je ona stara, idi u planinu, iskopaj rupu, izderi se i izbaci sve iz sebe, zakopaj rupu... Kad puknem tako, radim sklekove do iznemoglosti. ← Mora da si mnogo jak hiljade i hiljade iskopanih rupa i urađenih sklekova Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
.:dH:. Posted March 5, 2006 Report Share Posted March 5, 2006 Retko se nerviram, ali ne zato što sam umrtvljen nego to samo ne ispoljavam. Inače u poslednje vreme (tačnije 3 godine) dao sam sebi misiju, a ona je sledeća: Naime primetio sam da lako osobe oko sebe dovedem u pozitivno raspoloženje, pa sam krenuo to namerno da radim. Ide mi prilično dobro, više ne moram ni da se trudim. Baš često mi ljudi govore da sijam pozitivom. Što i mene čini srećnim! A od skora se dešava i nešto drugo. Ljudi počinju da mi pričaju najveće, najčudnije, najcrnje, naj naj tajne. Valjda ostavljam utisak osobe od poverenja... Quote God save Opera Mini. Samo Klejbezable, ostalo su sitnice. Rastaman still stand. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts